LOKI7777 17 Opublikowano 4 lipca 2014 Opublikowano 4 lipca 2014 Kupilem, w demo tez gralem. Nie jest zle, ale wkurzaja loadingi:) Cytuj
Daffy 10 624 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Ogrywam w ramach plusa i dla mnie to zdecydowanie najlepsza gra logiczna w jaka miałem przyjemność grać na tej konsoli. Śliczna, ma świetną muzę i cudownie wykorzystuje ekrany dotykowe i zyroskop konsoli. Szkoda ze takie gry jak ta czy tearway opuszczają swoje naturalne środowisko kosztem dyskusyjnych portów na ps4 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 pograłem chwile któregoś dnia, przeszedłem kilka ekranów czy dalej gra robi sie bardziej skomplikowana i trzeba bardziej kombinować by sie wydostać? bo póki co jest strasznie banalnie przesuń to idz dalej, wciśnij to itd. choć sama gra sie podoba, bardzo fajna oprawa audio-wizualna Cytuj
LOKI7777 17 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Robi sie a dodatki sa jeszcze trudniejsze - dalem sobie z nim spokoj. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 9 listopada 2014 Opublikowano 9 listopada 2014 (edytowane) Gra w późniejszych etapach robi się trudniejsza. Ale odkąd dodali częściową obsługę przyciskami fizycznymi, gra się o wiele lepiej. ps: Escape Plan ma za(pipi)czysty klimacik Edytowane 9 listopada 2014 przez kazuyoshi Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 9 listopada 2014 Opublikowano 9 listopada 2014 Ogrywam w ramach plusa i dla mnie to zdecydowanie najlepsza gra logiczna w jaka miałem przyjemność grać na tej konsoli. Śliczna, ma świetną muzę i cudownie wykorzystuje ekrany dotykowe i zyroskop konsoli. Szkoda ze takie gry jak ta czy tearway opuszczają swoje naturalne środowisko kosztem dyskusyjnych portów na ps4 FEZ był w Plusie. Cytuj
Daffy 10 624 Opublikowano 9 listopada 2014 Opublikowano 9 listopada 2014 mnie jakos Fez nie zachwycil albo moze za glupi jestem na niego Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 10 listopada 2014 Opublikowano 10 listopada 2014 (edytowane) mnie jakos Fez nie zachwycil albo moze za glupi jestem na niego bez poradnika ani rusz.. co mogłem zdobyłem sam, ale wpisywanie tych kodów to porażka. nie wiedziałem, gdzie szukać podpowiedzi, co do niektórych trudność to 10/10. Edytowane 10 listopada 2014 przez MEVEK Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi