Opublikowano 18 sierpnia 201113 l Okładka bardzo dobra, lecz gra mnie nie interesuje stąd też daję 7.
Opublikowano 18 sierpnia 201113 l 7/10 Ocena leci o jedno oczko ze względu na pasek z ceną który mógłby być umieszczony z boku.
Opublikowano 18 sierpnia 201113 l 7/10 Ocena leci o jedno oczko ze względu na pasek z ceną który mógłby być umieszczony z boku. dokładnie takie samo jest me zdanie
Opublikowano 18 sierpnia 201113 l Autor Nom dokładnie, barcode troche nie pasuje do całości. Ogónie okladka taka sobie, w sam raz na słabe 7.
Opublikowano 19 sierpnia 201113 l nie pasuje mi kod kreskowy z ceną na środku okładki, ogólnie tylko poprawna/dobra ta okładka. 7/10
Opublikowano 19 sierpnia 201113 l 8/10 Aten pasek z ceną na środku okładki,to chyba tylko dla pań kioskarek tak specjalnie zrobiono. Nie wirze że nikt tam u was się nie połapał że to szpeci okładkę.
Opublikowano 19 sierpnia 201113 l Fajna kolorystyka, chociaż zgadzam się z poprzednikami, że ten kod nie powinien znajdować się na środku, ale ogólnie jest ok 8/10.
Opublikowano 19 sierpnia 201113 l Pisałem już o tym - kod musi być, gdyż jest to wymóg kolporterów. Kwestia jego umieszczenia - tym razem jest tutaj, za miesiąc pomyślimy o innym miejscu. Nie chcieliśmy, żeby każdy numer (w kwestii zajawek) wyglądał identycznie, tj. barcode po lewej i spis tytułów.