Skocz do zawartości

A Very Harold & Kumar Christmas

Etheor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie o towarzystwo się tylko rozchodzi, ale o "towarzystwo" także :potter: Obie części były za(pipi)iste, a po trailerze trójki mam ochotę "na już" zobaczyć ją. BTW. ulubiona akcja po której była zawsze pielgrzymka do lodówki:

Opublikowano

jedynla klasyk ale ten trailer jest mega zalosny, niezly crap sie szykuje

Opublikowano (edytowane)

Dwójka też była dobra ale trailer trójki raczej nie zachwyca.

Nieźle Harold 3, American Pie 4 i gdzieś czytałem, że podobno mają robić czy już robią nowy "Friday". Inna sprawa, że pewnie wszystkie zawiodą.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

Pierwsza część miała w sobie NIESAMOWITY klimat. Druga część była zabawniejsza i nadal miała ten klimat, dla którego po rozpaleniu tematu jednym z pierwszych filmów, które "koniecznie trzeba dziś obejrzeć, co z tego że widziałem już 5 razy" były przygody Harolda i Kumara. Jestem cholernie źle nastawiony co do 3D w trzeciej części (kompletnie nie rozumiem sensu takiego zabiegu w filmie komediowym...) i mam wielką nadzieję, że się miło zdziwię...

Bo inaczej to zwątpie w tego typu filmy i pozostanie mi oglądanie setny raz Cheecha i Chonga albo How High...

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Po materiale weszło bardzo dobrze. Bez nie sprawdzałem, więc moja opinia nie będzie subiektywna, ale polecam obejrzeć. Nie jest to taki kot jak jedynka, ale idealnie wpasowała się w nastrój nadchodzących świąt. Czyde mogą sobie wsadzić w... nos. Akcja z wiewiórką rox! :D