Skocz do zawartości

A Very Harold & Kumar Christmas

Featured Replies

Opublikowano

Świeżuteńkie info, trailer ma raptem 9 dni, ale co tam.

http://www.youtube.com/watch?v=R95TeZ9jE0Y&feature=player_embedded

4 listopada premiera:

Six years after their Guantanamo Bay adventure, stoner buds Harold Lee and Kumar Patel cause a holiday fracas by inadvertently burning down Harold's father-in-law's prize Christmas tree.

Ja tam czekam!

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• głupiś, dwójka lepsza od jedynki - jeno trzeba mieć dobre nastawienie i jakieś towarzystwo do oglądania.

Opublikowano

głupiś, dwójka lepsza od jedynki - jeno trzeba mieć dobre nastawienie i jakieś towarzystwo do oglądania.

Opublikowano

No ciekawe jak będzie z tym 3d, zdają się podchodzić do tego z dużym dystansem

Opublikowano
  • Autor

Nie o towarzystwo się tylko rozchodzi, ale o "towarzystwo" także :potter: Obie części były za(pipi)iste, a po trailerze trójki mam ochotę "na już" zobaczyć ją. BTW. ulubiona akcja po której była zawsze pielgrzymka do lodówki:

Opublikowano

jedynla klasyk ale ten trailer jest mega zalosny, niezly crap sie szykuje

Opublikowano

Dwójka też była dobra ale trailer trójki raczej nie zachwyca.

Nieźle Harold 3, American Pie 4 i gdzieś czytałem, że podobno mają robić czy już robią nowy "Friday". Inna sprawa, że pewnie wszystkie zawiodą.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Pierwsza część miała w sobie NIESAMOWITY klimat. Druga część była zabawniejsza i nadal miała ten klimat, dla którego po rozpaleniu tematu jednym z pierwszych filmów, które "koniecznie trzeba dziś obejrzeć, co z tego że widziałem już 5 razy" były przygody Harolda i Kumara. Jestem cholernie źle nastawiony co do 3D w trzeciej części (kompletnie nie rozumiem sensu takiego zabiegu w filmie komediowym...) i mam wielką nadzieję, że się miło zdziwię...

Bo inaczej to zwątpie w tego typu filmy i pozostanie mi oglądanie setny raz Cheecha i Chonga albo How High...

Opublikowano

mam chyba identyczne zdanie co Legion, a te rasistowskie żarty w dwójce kosiły beret, teraz chyba celują w religię? mi tam pasuje :D

Edytowane przez alexx-1

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Po materiale weszło bardzo dobrze. Bez nie sprawdzałem, więc moja opinia nie będzie subiektywna, ale polecam obejrzeć. Nie jest to taki kot jak jedynka, ale idealnie wpasowała się w nastrój nadchodzących świąt. Czyde mogą sobie wsadzić w... nos. Akcja z wiewiórką rox! :D