kasuro 34 Opublikowano 21 sierpnia 2011 Opublikowano 21 sierpnia 2011 Coś ostatni nie tak dzieje się z moim dyskiem twardym w lapku, jakieś szumy, zgrzyty przy kopiowaniu plików itp. Czytałem że są programy do testowania dysku, jego stanu, temp. osobiście używałem ashampoo disk coś tam , by porównaC wyniki zassałem inny programik i porównałem wyniki, co się okazało były różne. Pytanie do was, czy znacie sprawdzony dobry program do diagnostyki dysku? Jaki możecie mi polecić? Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 21 sierpnia 2011 Opublikowano 21 sierpnia 2011 prawie każdy producent ma swoje programy do tych celów np. dla dysków WD jest to programik Data Life Diagnostics Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 21 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 21 sierpnia 2011 Ok. sprawdze jaki mam i ściągne.thx Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi