balon 5 370 Opublikowano 23 lipca 2012 Opublikowano 23 lipca 2012 Bierz, nie zastawiaj się bardzo , oryginalny tytuł, mało strzleania, dużo kombinowani itp itd. Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 23 sierpnia 2012 Opublikowano 23 sierpnia 2012 (edytowane) giera 1 klasa. imo to taki silent bez pielegniarek, gdzie grafa odchodzi na 2 plan. a w gre wchodza aspekty przetrwania, ktore jak na razie rzadza - rewelka, zaluje, ze tak pozno zdecydowalem sie na tak dobry tytul Edytowane 23 sierpnia 2012 przez 4 mE Cytuj
Gość Opublikowano 23 sierpnia 2012 Opublikowano 23 sierpnia 2012 Świetny tytuł, mocno niedoceniony a gameplayem zjadający wiele głośniejszych tytułów. Oczywiście docenią to niecasuale. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 23 sierpnia 2012 Opublikowano 23 sierpnia 2012 Ja zagrałem wczoraj dopiero jakieś 2h ale liczylem na troche wieksze rozbudowanie, w sensie np. szukanie czegoś użytecznego we wrakach, szafach itp. Tymczasem mamy tu świecące itemy stojące na podłodze. Może oczekiwalem zbyt dużego zaawansowania jak na gre z pss. Klimat jest, to na pewno, trche wieksza swoboda eksploracji byłaby miła ale tak ciasno znowu nie jest. Ogólnie na plus, dziś ciąg dalszy pyłu w zębach. Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 23 sierpnia 2012 Opublikowano 23 sierpnia 2012 (edytowane) Wg. mnie nic jej nie brakuje. Tu nie ma miejsca na slabosci! Albo zachowujesz zimna krew i zdrowy rozsadek, what keeps you Alive, albo przyplacasz swoim zyciem za akt slabosci przy pierwszym spotkaniu wroga. Survival pelna geba - o to wlasnie mi chodzilo. Juz sie widze w kolejnym przejscu z tym ze na slabszym poziomie, a co. No wlasnie.. jest dostrzegalna roznica miedzy poziomami trudnosci ? Edytowane 23 sierpnia 2012 przez 4 mE Cytuj
Gość Opublikowano 24 sierpnia 2012 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Polecam wszystkim sekcje na wieżowcach - dla mnie jedna z najlepszych części tej świetnej gry Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 25 sierpnia 2012 Opublikowano 25 sierpnia 2012 (edytowane) jestem świeżo po wejściu na pokład gdzie spotkała mnie mila niespodzianka z nowa bronią. naprawdę niedoceniona produkcja... a akcje, które tu sa naprawdę miażdżą i nadają fantastyczny klimat. Edytowane 25 sierpnia 2012 przez 4 mE Cytuj
humanno 201 Opublikowano 25 sierpnia 2012 Opublikowano 25 sierpnia 2012 Macie moze porblem z odpaleniem gry? za 1szym razem nie bylo, teraz przy kolejnych mam tak ze musze 3 razy zrobic awaryjny restart konsoli bo gra wisi przed wczytaniem sie main menu : / potem odpala i chodzi ok. Cytuj
Gość Opublikowano 26 sierpnia 2012 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Może standardowo usunięcie danych gry, ew samej gry i ponowne wgranie by pomogło? pamiętam, że miałem kilka freezów podczas grania, czy nawet podczas samego wczytywania gry. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Opublikowano 26 sierpnia 2012 No ja też miałem czasami problemy z zawiechami przy uruchamianiu. Ale po restarcie zawsze odpalała. Wyczaiłem też, że jak jestem wylogowany z PSN to nie było tych zawiech. No co do gry to tak jak pisałem wcześniej, gra rerelacyjna i jedna z perełek tej generacji, a jeżeli chodzi o gierki cyfrowe do dla mnie pozycja nr 1. Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Narobiliście mi smaka. Tylko czemu cena taka wysoka i do wakacyjnej promocji nie weszła Cytuj
humanno 201 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Opublikowano 26 sierpnia 2012 (edytowane) Cena wysoka? Ze składki wychodzi po 14,50. Ad. zawieszek, spróbuje z wylogowaniem z PSN na czas uruchamiania, bo nie próbowałem a ściągam demo wiec może w tym problem. (ed: zatrzymanie pobierania pomogło) ed: skończyłem, niespełna 5,5h. Na survivalu, score 90%. Spoko końcówka, myslalem ze bedzie inna. Poproszę 2gą część (nieco rozbudowaną: przeszukiwanie, bronie, majstrowanie), z pewnością bym zakupił. Edytowane 26 sierpnia 2012 przez humanno Cytuj
vip77 250 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Opublikowano 26 sierpnia 2012 @aux byla w promocji za 29zl, a teraz wrocilo do wczesniejszej czyli 54zl Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Opublikowano 26 sierpnia 2012 u mnie żadnych zawieszek nie stwierdzono, co najwyżej około minutowe wgrywanie sie przy uruchamianiu i zamykaniu gry " czarny obraz " - po za tym ok p.s gra skończona z licznikiem 7.50 h i 95% nie stwierdzono spożytego mięsa ludzkiego zaczynam kolejna przygodę z jeszcze większym lizaniem Gruzu, a co.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi