Sibian 154 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 (edytowane) Oj to odpuszczam xDDDDDDDDDDD Nie wiem czy to tylko ja czy to tutaj na forum wprowadzano w błąd , że to będzie gra w stylu DayZ , WarZ xDD A tutaj , same botki w grze xDDDD Edytowane 10 czerwca 2013 przez Sebastian Ś. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Nigdy nie grałem w te gry co je wymieniasz, ale gra jest świetna. Boty mają bardzo przyzwoite AI Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 WarZ to dziadostwo totalne w porównaniu z SoD. DayZ jest fajne, ale brakuje tego elementu, że można się gdzieś zaszyć i mieć swoją "bazę". A co do doktora to jeśli w jednej z misji nie uda Ci się go uratować, to możesz znaleźć jakiegoś lekarza wyszukując przez radio ludzi. Któryś z nich w końcu będzie miał specjalizację lekarską Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 http://zeratulpl.blogspot.com/2013/06/state-of-decay.html Giereczka jest super. Wprawdzie technicznie lekko zawodzi, ale gameplay miodzio. Zdecydowanie jedna z ciekawszych pozycji o zombie. Cytuj
ksips1 32 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Wiecie czego mi brakuje do w pełni szczęścia? Możliwości pakowania 'skrzyń' z fantami do bagażnika Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Motyw fajny, ale byłoby zbyt łatwo wtedy Moim zdaniem mogliby też zmniejszyć wytrzymałość aut, np. 3 rozjechane hordy i klapa. Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Wiecie czego mi brakuje do w pełni szczęścia? Możliwości pakowania 'skrzyń' z fantami do bagażnika Próbowałem wczoraj wskoczyć z plecakiem na pickup'a i go odłożyć, niestety plecak zawisł w powietrzu... 1 Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Ja dzisiaj zacząłem przygodę od nowa, tym razem eksplorując wszystko powoli i co tylko się da Grałem trochę nieuważnie i Maję rozszarpał feral wiem teraz jak to jest. Na szczęście nie podszkoliłem jej zbytnio. Zastanawia mnie jeśli nie będę grał kilka dni, to moje zapasy zejdą do zera? Trochę irytujący ten system, że bierze czas z rzeczywistości a nie jeden dzień w grze. Cytuj
Sydney 38 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Da się zauważyć, że nasze zapasy schodzą do minimum podczas naszej nieobecności w grze. Jest to dosyć irytujące gdyż trochę narzuca częstotliwość odwiedzin racza w grze. Mogliby z łaski swojej to naprawić z okazji nadchodzącego patcha. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 to jest wlasnie swietna sprawa Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Moim zdaniem nie - gram głównie w weekendy i na kij mi to jak przez tydzień wszystko stracę. Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Odłacz konsole od neta a po skończonej grze odłącz go od prądu data sie zresetuje i problem rozwiązany Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 A najlepiej młotkiem i kupować co sesję nową Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Mija równo tydzień od premiery, a gra dalej znajduje ok. 20-30 tys. nabywców dziennie. Jutro albo pojutrze dobije do 500 tys. PS. Phil Spencer miał na E3 koszulkę z wielkim logo State of Decay Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 (edytowane) Kurfa kiedy wyjdzie ten patch?? Właśnie podłączyłem konsolę do netu licząc na łatkę i ubyło mi 1200 influence i po prawie 100 każdego surowca a większość domów już oczyszczona z przedmiotów... Btw znalazł ktoś granatnik albo m249 saw? Edytowane 12 czerwca 2013 przez kudlaty88 Cytuj
hooki 194 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 czyli co jak grałem dzisiaj 30 minut rano i zebrałem tylko ze 2 paczki czipsów to jak siąde wieczorem będziemy głodować Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 (edytowane) No niestety. Gra nie wybacza jak ktoś ją odstawia Edytowane 12 czerwca 2013 przez MierzejX Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 (edytowane) Jeśli grasz offline i odłączysz klocka od prądu to nic nie ubywa ale jak sie zaktualizuje zegar konsoli to nie ma wybacz Edit: Własnie padł calaczek. Ale niestety padł także Marcus razem z wypasionym kałachem wartym 200 inf +120 ammo i zbugowało plecak w podłodze, zaczynam grać od nowa jak tylko wyjdzie łatka. Edytowane 12 czerwca 2013 przez kudlaty88 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 23 strony tematu z "Oh Shit moments" http://forums.undeadlabs.com/showthread.php?17553-The-quot-Oh-Shit-quot-Moments-Thread Cytuj
hooki 194 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 nie było tak źle, ale dopakowałem żarełka i leków wczoraj na zapas pytanie jest takie czy warto przenosić baze z kościoła i czy na zakładanie tych posterunków są jakieś strategicznie dobre lokalizacje? btw. walczyłem wczoraj po raz pierwszy z takim krzyczącym zombie, niezła akcja była Cytuj
Sydney 38 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 Oczywiście że warto przenosić bazę z kościoła np do tego pobliskiego miasta/miasteczka. Dostajemy o wiele więcej możliwości rozwoju naszej lokacji itp, itd. Najlepiej wyczyścić pierwszą w kolejności lokację po kempingu i zacząć przenosiny w nowe miejsce. Dobrą lokalizacją w drugim miasteczku jest ten wielki hangar, jest jeszcze jakiś jeden domek ale go nie sprawdzałem (na stanie ma na pewno na dzień dobry wieżyczkę strzelecką). Btw kiedy patch? 1 Cytuj
hooki 194 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 eee to mam jeszcze mase rzeczy dookoła kościoła do porobienia. zostaje Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 Baze opłaca się przenosić, z tego względu, że w innych lokacjach mamy inne możliwości budowy budynków (np. wcześniej niedostępna biblioteka) a także więcej miejsca na kolejne budynki. Posterunki opłaca się rozmieszczać, ponieważ, po pierwsze - powodują, że nasze zapasy schodzą wolniej (w budynku gdzie zakładasz posterunek nie wyzbieraj wszystkich surowców, właśnie dzięki temu zapasy schodzą wolniej); po drugie - posterunki rozmieszczasz w miarę możliwości tak, by osłaniały bazę z każdej strony, jak w grze tower defence, zapobiega to dotarciu hord do bazy a także czyści okolicę z hord, dzięki czemu buszując możesz nie martwić się hordami. Po trzecie - łatwiej jest donieść plecak z zapasami do pobliskiego posterunku niż drałować z powrotem do bazy. 2 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 Wreszcie przeniosłem się z farmy do hangaru. Dzisiaj było dość intensywnie, połowę ludzi miałem zaginionych w tym May'e i Marcusa. Teraz ostro będę przeczesywać miasto Cytuj
wrog 640 Opublikowano 14 czerwca 2013 Opublikowano 14 czerwca 2013 Polecam hangar, moja baza tam wyglądała tak: Nic mi nie zagrażało Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi