Skocz do zawartości

Guild Wars 2 - Premiera 28.08.12

Serwer w Guild Wars 2 40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na ktorym serwerze grasz?

• Blacktide (nieoficialny PL serwer)
    • Fissure of Woe
      0
    • Searer's Rest
    • Ruins of Surnia
      0
    • Vabbi
      0
    • Piken Square
    • Underworld
    • Aurora Glade
    • Gunnar's Hold
    • Whiteside Ridge
    • Ring of Fire
      0
    • Gandara
    • Desolation
    • Far Shiverpeaks
    • SERWER US (podaj nazwe w poscie)
      0
    • SERWER FR (podaj nazwe w poscie)
      0
    • SERWER DE (podaj nazwe w poscie)

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Dzis caly dzien naprawde komfortowo sie gralo.

Piatek to masakra byla z porownaniem do dzis, jest coraz lepiej.

Jestem prawie pewien, ze premiera przebiegnie bez wiekszych problemow.

WvWvW jest calkiem fajne, ale za malo way pointow, czasem przeradza sie to w mega zerg fest. Rozwalanie bram itp. rewelacja :D.

Juz teraz jestem spokojny, ze nie bede tesknil za WoWem :P.

• Odpowiedzi 953
  • Wyświetleń 79,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tak jak prosiliscie. Dodalem ankiete. Jesli cos przeoczylem - dajcie znac . Zrobilem publiczna - widac, kto gdzie glosowal.

• http://youtu.be/PKPaR-vDXpk Krotki filmik, ktory udalo mi sie nagrac podczas dzisiejszego stress testu. Pokazuje powera jaki ma trebusz . Dostepne w 1080p aby ladnie wygladalo na full screenie. +L

• Jak ktoś chce triala (15-18.11), to pisać pmki z mejlami, mam 2 do rozdania.   e: poszły szyskie

Opublikowano

Nikt nie napisze jakiś pierwszych relacji ?! Chętnie poczytam wasze opinie.

Opublikowano
  • Autor

Random Dynamic Event:

http://www.youtube.com/watch?v=EeMEtGwd688

Nieulokowalem wtedy jeszcze traitsow w ogole(!), wiec dmg byl o 20-30% nizszy :P.

Zrobilem ten filmik glownie dla testow, aby zobaczyc jak mi fraps pociagnie itp. Nie wyzslo zle. Opcja 1080p + zyleta dostepne ;P.

Moby troche za szybko sie respily w becie. Wiele razy zostalem od tylu zruch.... podczas grania w tej becie ;P.

Opublikowano
  • Autor

Szkoda, ze okaze sie pozniej "Kradziona karta uzyta do zakupu, klucz anulowany" - juz na twitterze o tym pisali.

Omijac szerokim lukiem takie aukcje.

Ah lol wlasnie to jest na screenach ;]. Nvm. Dokladnie :/.

Opublikowano
  • Autor

Inexus, Keye, Fabryka kluczy - te sklepy moge spokojnie polecic. Sprzedaja legalne kopie (mniejszy zarobek maja niz gram po prostu).

Opublikowano

Jak dobrze, ze swoje d3 kupilem na g2arena, ktore podchodzi pod keye.pl..

Jakos boje sie takich, rzeczy kupowac na alledrogo ;p

minecrafta kupilem, ale na szczescie w legalny sposob bo jeszcze konto mam :o

Opublikowano
  • Autor

Może jestem zbyt ostrożny, ale kupowanie key na allegro to imho głupota i proszenie się o kłopoty...

Nie jestes, jakikolwiek zakup na allegro nalezy sprawdzic, a jak nie ma "sprawdzonego" zrodla i nie chcemy ryzykowac to lepiej olac to.

Bardzo duzo rzeczy na tym serwisie jest "lewe" i taka prawda.

W przypadku GW2 okazalo sie, ze jesli cos kosztuje 50% ceny to wiadomo, ze jest oszustwem.

Najpierw sprzedawali same kody dostepu do bety po 100-150zl (nawet deluxe, szmaty jedne), a teraz z kradzionych kart. Kupisz to, a pozniej i tak ci usuna konto. Gorsze to od ruskich keyow ;).

wiec: NIE KUPUJCIE NA ALLEGRO GUILD WARS 2 - 90% TO OSZUSTWA/NACIAGACZE!

Opublikowano

Uzywa ktos tutaj takich cudow jak Razer Nostromo albo Razer naga/hex do MMO? Wiecie moze czy cos takiego sprawdzi sie w GW 2? Ta gra jest bardzo "mobilna" a dla mnie poruszanie sie i jednoczesne uzywanie skilli to czasami duzy problem na klawiaturze i myslalem zeby sobie sprawe ulatwic.

Opublikowano

NAGA będzie działać we wszystkim. GW, TERA, BF3, WoW - co sobie wyśnisz.

Nostromo równiez POWINNO, ale za to se ręki nie dam uciąć.

Opublikowano
  • Autor

Ja wlasnie specialnie pod GW2 zamowilem sobie Razer Naga Hex (pasuje mi takie ulozenie przyciskow z boku oraz ich ilosc).

Opublikowano

Wlasnie tez nad nia mysle,bo po pierwsze gw 2 nie ma az tylu skilli a po drugie zwykla naga ma za duzo tego i za male,a ja nietypowo trzymam myszke dlatego Hex wydal mi sie idealny.

Opisalbys potem wrazenia jak sie spisuje Hex?

Opublikowano
  • Autor

Jasne. W przeciagu tygodnia powinienem ja miec.

Wlasnie dlatego wybralem Hex'a a nie te 12przyciskowe monstrum.

Podobala mi sie wystarczajaca (i mniejsza) ilosc przyciskow i ich rozlozenie (przechylenie kciuka... ruszac nim nie trzeba), tylko pytanie pozostaje czy bedzie pasowal do mojej lapy czy nie :P.

Jakby sie ktos zastanawial jak ta myszka wyglada:

naga_hex_wraith_1.jpg

Dodatkowo skolowalem sobie:

CharrTShirt2.jpg

CharrPlushRight.jpg

Gotowy na premiere xD

Opublikowano

daj jeszcze zdjecie red bulli w lodowce to ci uwierze. :P

ps. oby opisanie wrazen z tej myszki poszlo ci lepiej niz opisanie wrazen z bety (i to konkretnie). no chyba ze gdzies poza tematem to zrobiles to sory :P

Opublikowano
  • Autor

Nie mialem czasu na to niestety :P. A jak wracam do domu to jestem padniety i najzwyczajniej nie moge sie do tego zebrac :P. Moze w nastepny weekend xD.

Sama myszke to porzadnie przetestuje dopiero w BWE2.

Red Bulli nie kupuje, za drogie... doslownie to samo mozna kupic 2-3x taniej :P.

ps. Laskawie odpisz na PW :P.

Opublikowano

@Raptor

Zdjecie tej mychy to wraith red edition,normalnie jest zielona,wlasnie ta zamowiles? czerwona?

Opublikowano

to samo? podaj nazwe to sprawdze bo jako osoba ktora nie pije kawy red bulle dzialaja na mnie solidnie a tansze podrobki slabo

ps. a na pw odpisalem 2 dni temu

Opublikowano
  • Autor

@Kazuun: Beta Weekend Event 2 :P

@Velius: Tak, roznia sie tylko kolorem.

@Gattz: Tutaj masz porownanie skladu, bardziej popularnych:

energetykitest450.jpg

Ja bym dorzucil jeszcze Siti (czy jakos tak), ktory jest do kupienia w Lidlu za grosze - na mnie dziala.

Opublikowano

ja tam dzisiaj kupowalem red bulle po 4 zl :P

jak w tygodniu sprawdzalem bullit to jednak czuc bylo roznice i w smaku i w efekcie (choc jestem jedna z tych osob co rozroznia coca cole od pepsi po smaku :P)