Skocz do zawartości

Guild Wars 2 - Premiera 28.08.12

Raptor

Serwer w Guild Wars 2  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na ktorym serwerze grasz?

• Blacktide (nieoficialny PL serwer)
    • Fissure of Woe
      0
    • Searer's Rest
    • Ruins of Surnia
      0
    • Vabbi
      0
    • Piken Square
    • Underworld
    • Aurora Glade
    • Gunnar's Hold
    • Whiteside Ridge
    • Ring of Fire
      0
    • Gandara
    • Desolation
    • Far Shiverpeaks
    • SERWER US (podaj nazwe w poscie)
      0
    • SERWER FR (podaj nazwe w poscie)
      0
    • SERWER DE (podaj nazwe w poscie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te ceny juz nie sa zbyt aktualne, ale roznice miedzy % mniej wiecej pozostaly. Pepsi a Cola to nie trzeba byc geniuszem by rozroznic :P.

Anyway mam nadzieje, ze nastepne BWE bedzie juz mocno zoptymalizowane :X. Znajac zycie bedzie 26-27 maja, ale w sumie to dobra data, a i czasu beda miec by zajac sie masa bug reportow ;P.

Opublikowano

No wyraźnie, ale w grze wydanej w połowie roku 2012 to bym się spodziewał braku obsługi dX 11, a nie dX 10 O.o

To WoW ma obsługę dX 11, a ma 8 lat. Ja wiem, że beta-sreta itp, no ale kurde... takie rzeczy to się robi już domyślnie raczej.

Opublikowano

Stanowisko jest takie, ze chca... kiedy... nie wiedza jeszcze i nie moga podac konkretow.

Jak to Anet.

WoWowi bardzo duzo czasu zajelo wrzucenie nowego DX'a. Nie mowiac juz o 64bitowym kliencie (caly czas unsupported, bety).

Na wszystko przyjdzie czas, nie od razu Rzym zbudowano.

Opublikowano

nie od razu Rzym zbudowano.

to ty chyba w civilization nie grales bo rzym sie buduje tam 1 ture :P

co to tego ze chca to przypomina mi sie blizzard z ich ogromnym wysilkiem by d3 wydac w 2011 :D

obym sie mylil bo juz przegralem zaklad ze gw2 bedzie miec bete szybciej od d3. fking anet :P

Opublikowano

@Rapek

Ja tam się na tworzeniu gier nie znam, ale wnioskuję, że łatwiej wprowadzić dX do gry która robi się od podstaw niż do gry która ma 6 lat (tyle miał chyba WoW jak wszedł dX11 do niego).

Gattzu, ja to ogólnie poległem, bo twierdziłem, że moje dzieci mogą nie doczekać się DNF, a jednak...

Opublikowano

Robi sie od podstaw... od 5lat? Na jakiejs lepszej autorskiej wersji ulepszonego starego silnika?

Teraz to mozna sobie tylko gdybac niestety. Jednak wole, aby najpierw chodzilo to na obecnym dobrze i bylo dopracowane content wise, a dopiero potem dolozony DX11.

Prawda jest taka, ze DNF nie powinno bylo wyjsc w ogole i tyle.

Opublikowano

Jednak wole, aby najpierw chodzilo to na obecnym dobrze i bylo dopracowane content wise, a dopiero potem dolozony DX11.

Działanie na dX 10 i dołożenie dX 11 jest ok (tak było z BF3, tak było z C2), ale z tego co tu czytałem i zrozumiałem, to GW2 nawet nie ma dX 10 tylko na dX 9 obecnie chodzi. A to jednak ciuuuuutkę zacofane :)

Co do DNF, większość się z nas z tym zgadza pewnie ;)

Opublikowano

Dobra, mialem przyjemnosc pograc w GW2 nowa myszka (Razer Naga Hex).

Na poczatku bylo jakos dziwnie poniewaz jestem nieprzyzwyczajony do takich rzeczy jak "gaminowe myszki" itp.

Musze przyznac, ze bardzo szybko zaczelo mi sie komfortowo grac.

Spisuje sie bardzo ladnie (tylko trzeba Synapse 2 zainstalowac - ze strony Razera).

Utility skills mam pod dodatkowymi przyciskami, w tym autorun.

Jestem zadowolony i uwazam, ze kasa wydana z sensem. Solidny produkt, wiec polecam.

Lezy w rece idealnie - cos czego sie obawialem.

Opublikowano

To tez moze sobie kupie,mam problem z tym ze przyzwyczailem sie do Razer Deathadder i uzywa mi sie jej bardzo komfortowo,wiec pierw sprobuje dokupic tylko nostromo,moze mi wystarczy:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

maly offtop,jak najlepiej wbic survivor title w GW 1?

Ja wbiłem na kilroy stonekin punchout extravaganza, ale poźniej jakoś zmieniono sposob wbijania tego titla i teraz można przez oddawanie książek reputacji (chyba nie tka to się zwało). W każdym razie jest to bardzo łatwy title do zmaksowania.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=2M4LxgnVSvA

Bardzo ciekawy ending event dla BWE2.

Atak smoka, ludzie/npc po smierci zamieniani w "Branded" i przechodzacy na strone Kralkatorrika (Elder Dragon) :D.

Czyli tak: Giniesz? Zamieniasz sie w "Branded" i twoim celem jest wyzynanie innych graczy, aby przeszli na twoja strone :D. Takie troche zombie infection :P.

guild_wars_2_bwe__2_by_kankurosdoll-d536jx9.jpg

guild_wars_2_bwe__2_2_by_kankurosdoll-d536k9a.jpg

Opublikowano

Po tym filmiku odechcialo mi sie nawet darmowego (moze w przyszlosci) swtor'a. Czas zlozyc kompa ktory to pociagnie, bo pewnie moj lapek nie da rady. Ktos z was gral w bete i moze podzielic sie uwagami na temat PVP? Podoba mi sie ze w grze sa uniki, dzieki temu walki beda wymagaly troche skill'a, a nie tylko stania w miejscu i naciskania po kolei klawiszy.