Skocz do zawartości

Guild Wars 2 - Premiera 28.08.12

Raptor

Serwer w Guild Wars 2  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na ktorym serwerze grasz?

• Blacktide (nieoficialny PL serwer)
    • Fissure of Woe
      0
    • Searer's Rest
    • Ruins of Surnia
      0
    • Vabbi
      0
    • Piken Square
    • Underworld
    • Aurora Glade
    • Gunnar's Hold
    • Whiteside Ridge
    • Ring of Fire
      0
    • Gandara
    • Desolation
    • Far Shiverpeaks
    • SERWER US (podaj nazwe w poscie)
      0
    • SERWER FR (podaj nazwe w poscie)
      0
    • SERWER DE (podaj nazwe w poscie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no nie powiedzialbym ze jesli czegos nie ma w spvp to problem z glowy :P

osobiscie to po przeczytaniu duchow ascalonu (edge of destiny jestem w trakcie) to jakos nie moge sobie wyobrazic niektorych kombinacji jak np asura warrior czy norn inzynier.

gram humanem bo gralem nim w jedynce i jakos nie wyobrazam sobie zeby potomstwo mojej postaci mialobyc z innej rasy :P

maly wyjatek to moja druga postac ktora bedzie sylvari rangerem ale to sie nie liczy bo to roslina doniczkowa ktora mogla moja postac podlewac :P

Opublikowano

Ostrzegalem o tym juz 10go kwietnia, gdzie sie tylko dalo :(.

Ja kupilem swoj klucz w Fabryce Kluczy i sprawdzilem go pozniej z Anet - wszystko gra.

@Velius: Z tego co sie orientuje to nie bardzo, chyba ze jakies fanowskie strony. Jednak gw2wiki daje rade.

Opublikowano

Taki thief to niestety pada jak mucha jezeli wie sie jak sie przed nim bronic,co najwyzej fun na random spvp,bolaczka tej klasy jest brak (poza jednym) sensownego buildu ktory bylby dobry na tpvp itp.

Opublikowano (edytowane)

dostalem takie cos:

We see that the code you have is valid and currently registered to you. If that code was purchased from a retailer that is not on our list here: https://buy.guildwar...om/en/retailers, there is a very high chance that it could be disabled at a later time. Otherwise, you should be set to go.

If you need anything else, please let us know.

Regards,

xxx

NCsoft Billing Team

Edytowane przez Khadgar
Opublikowano

"Disabled at a later time" - jesli dostana chargeback na ten kod, to wtedy go zbanuja.

@Velius: Cos za cos, ten Thief pada jak mucha, ale ma tak mocne ataki, ze inni rowniez padaja jak muchy.

Jako Offensive Roamer jest idealny ten build.

Opublikowano

Poprostu o ile w innych grach lubie tak zwane "burst builds",o tyle w GW 2 moim zdaniem z czasem gdy ludzie sie naucza klas wieksze znaczenie beda mialy klasy ktore nie polegaja na tym zeby szybko wrzucic kilka skilli i byc albo nie byc.

I fuck,ostatnio zaczytalem sie w lore GW,potem zagralem 5 minut charrem i teraz mam dylemat nad rasa...Charr poprostu ma takie wejscie i intro ze powaznie zastanawiam sie nad graniem nimi jako pierwszy wybor,chociaz zawsze chcialem zeby thief byl humanem,