Skocz do zawartości

Guild Wars 2 - Premiera 28.08.12

Serwer w Guild Wars 2 40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na ktorym serwerze grasz?

• Blacktide (nieoficialny PL serwer)
    • Fissure of Woe
      0
    • Searer's Rest
    • Ruins of Surnia
      0
    • Vabbi
      0
    • Piken Square
    • Underworld
    • Aurora Glade
    • Gunnar's Hold
    • Whiteside Ridge
    • Ring of Fire
      0
    • Gandara
    • Desolation
    • Far Shiverpeaks
    • SERWER US (podaj nazwe w poscie)
      0
    • SERWER FR (podaj nazwe w poscie)
      0
    • SERWER DE (podaj nazwe w poscie)

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

nie wiem gdzie ty kupowales ani co dostales ale jak ja kupilem pre purchase to dostalem to za co zaplacilem czyli jeden kod gw2 pre purchase ktory po dodaniu daje mi pelna wersje, bety i testy oraz item w grze.

• Odpowiedzi 953
  • Wyświetleń 80,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak jak prosiliscie. Dodalem ankiete. Jesli cos przeoczylem - dajcie znac . Zrobilem publiczna - widac, kto gdzie glosowal.

• http://youtu.be/PKPaR-vDXpk Krotki filmik, ktory udalo mi sie nagrac podczas dzisiejszego stress testu. Pokazuje powera jaki ma trebusz . Dostepne w 1080p aby ladnie wygladalo na full screenie. +L

• Jak ktoś chce triala (15-18.11), to pisać pmki z mejlami, mam 2 do rozdania.   e: poszły szyskie

Opublikowano

Tak,collector's z zavvi.

Czyli moge spokojnie grac 7 dni podczas headstartu i potem dowalic kod,ok.

Opublikowano

modl sie tylko zeby nie bylo takiego cyrku jak przy sw tor gdzie kasowali konta bo kurier im sie spoznial i musieli przedluzac ten okres bo ludzie plakali

Opublikowano

przy sw tor byly tylko cyrki wiec akurat nie ma co tamtego porownywac do normalnych gier.

Opublikowano
  • Autor

Velius: Ta, ogolnie to wyglada tak, ze masz temp code, ktory daje access do bety i headstartu, a pozniej 5-7dni po premierze musisz zaktualizowac klucz.

For more questions contact: support.guildwars2.com ! Odpowiedza Ci w przeciagu 48h. Jak zadasz pierwsze pytanie to koniecznie w popupie powiedz, ze potrzebujesz pomocy mimo tego.

Opublikowano

Na pierwszy rzut oka (bo szczegółów nie znam) rozwinięcie mechaniki Siege z L2. Gra mnie nie interesuje, ale miło widzieć, że ktoś pamięta o tym świetnym koncepcie do PVP i potrafi go umiejętnie rozwinąć ;)

To coś czego brak w dzisiejszych MMO. Niby Massive i Multiplayer... a walki są dennie małe (wszelakie Battlegroundy).

Opublikowano
  • Autor

To, to ten Pandaren rowniez tanczy LMFAO?:P

Widac ile kto pracy wklada w swoja gre i jej dokladnosc itp. :P

Tutaj cala lista tancow:

http://www.youtube.com/watch?v=Hk0xZqUuNNk

Do tego dodam, ze w GW2 mozna tance syncowac - wszyscy rowno tancza w tym samym rytmie itp.

Opublikowano

w gw1 tez sie juz dalo syncowac

hmm jakos nie widze tych pozostalych zrodel /dance

u humana to co do kroku dali to samo a u reszty ?

Edytowane przez Gattz

Opublikowano
  • Autor

Norn dance jest dobrze odwzorowany, po prostu sredni clip, aby bylo 1:1.

Podobnie z Charrami, jest KLIKA wersji tego tanca.

Asura - bad sync.

Sylvari - tutaj sie zgodze w 100%.

Wiem, ze w GW1 byl sync (to byl bardziej koment odnosnie wowa - ludzie sie jaraja takimi (pipi)ami, a wow dalej tego nie ma).

Opublikowano

heh juz nie znizajmy sie do takich porownan tych gier bo przypomina mi sie jak ktos mi mowil ze wow jest lepszy od gw1 bo w gw1 nie mozna bylo usiasc w tawernie...

jakby to bylo najwazniejsze w grze.

warto tez wspomniec ze wczoraj wprowadzili authenticate przez e-mail ala security guard z steam. mala rzecz a cieszy

Opublikowano

warto tez wspomniec ze wczoraj wprowadzili authenticate przez e-mail ala security guard z steam. mala rzecz a cieszy

Możesz dokładnie opisać na czym to polega? Pytam, ponieważ nie doczekam się raczej nigdy możliwości zmiany e-maila z kontem GW1. Przypisać na nie GW2 za bardzo mi się nie widzi ale dla HoM punktów zapewne tak zrobię.

Opublikowano

przy probie zalogowania sie zostajesz wstrzymany do momentu autentykacji, dostajesz mail z linkiem ktory zabiera cie na strone gdzie widzisz jakie ip sie probowalo zalogowac (z podana miejscowoscia i krajem) i mozesz je dodac na liste "bezpiecznych sieci" jednorazowo albo na stale. dopiero wtedy mozesz sie zalogowac. w zakladce security na swoim koncie widzisz tez wszystkie ip jakie sie logowaly na twoje konto.

Opublikowano

dopiero sie dowiedzialem ze to felicia day podklada glos zojje. gw2 stracil wiele w moich oczach i napewno nigdy nie zrobie asury.

nic dziwnego ze tak mi sie nie podobal ten glos od pierwszego filmiku

Opublikowano

dodali mozliwosc polaczenia kont z gw2 i gw1 jesli ktos jeszcze tego nie zrobil przy zakladaniu

jak widze mozna tez juz zmieniac nazwe konta ktora wczesniej byla domyslnie identyczna z gw1

Opublikowano

ATI 5670 1GB HD

amd athlon 2x4 640 procesor

4GB ram

Panowie jest jakis sens kupic ta gre? Bedzie jakas plynnosc na pvp na low? itp..

Czy dac sobie spokoj?

Opublikowano

Gra jest zarąbiście zoptymalizowana, hula nawet na moim 2-letnim lapku. Na takim sprzęcie będzie ok.