Opublikowano 24 sierpnia 201113 l Oglądaliście? Oglądacie? Producentem jest człowiek odpowiedzialny za Świat Według Kiepskich, co dużo mówi o serialu. Osobiście, za każdym razem jak to oglądam nie mogę uniknac uczucia, ze jest to dzieło wybitnie debilne, ale jednocześnie niesamowicie przykuwajace do ekranu telewizora. No i poziom beki w niektorych odcinkach jest dodatni! Moje ulubione to oczywiście odcinek o zakochanym Dariuszu, mężu gosposi albo adopotowanym Norbercie. Szczerze polecam (wszystkie odcinki są dostępne na JUTUBE! A wy, lubicie trudne sprawy? Jakie są wasze ulubione, jaki macie pomysł na scenariusz? Macie w domu telewizor/ komputer ? PISZCIE :*
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l Serial bardzo popularny wśród bananowej mlodzieży licealnej która "lubi go ironicznie" "Trudne sprawy to nie serial to styl bycia" i takie tam. Ogólnie, dziękuję, postoję
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l lubię omawiany serial ze względu na to, że kręcą go często w mojej dzielnicy i odnajduje duże pokłady przyjemności w rozpoznawaniu zawartych w nim miejscówek jak i dlatego, że często role epizodyczne grają w nim znajomi mojego młodszego brata z których potem mogę toczyć przysłowiową bekę.
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l Matka i siostra mojej dziewczyny nałogowo to oglądają Wchodzę do jej domu i od razu zamiast jakiejś muzyki z kompa, radia to ... "trudne sprawyyyyyyyyy" .
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l Jak lece po programach i akurat trafię na "trudne sprawy", to oczywiście oglądam i czasem z beki nie mogę ;D Ciekaw jestem, czy Ci producenci na serio do tego wszystkiego podchodzą... Ludzie, co grają w tym porgramie (nie Aktorzy ;D) są tacy stuczni, że słychać jak mówią przecinki hehe. Powoli przeradza się to w serial komediowy.
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l (...) by trudne sprawy zniknęły gdzieś niech Twoje serce rozwiąże je truudne sprawyy (...) <nutki>
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l Haha, widzialem kilka odcinkow tego szajsu - po prostu tragedia. To juz W11 jest od tego lepsze. Zreszta ogolnie poziom programow produkowanych przez polska telewizje jest zalosny - leca jakies same (pipi) (maria wesolowska, trudne sprawy, must be the music itd.). Edytowane 24 sierpnia 201113 l przez Yabollek007
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l Bardzo lubię. Denerwują mnie aktorzy, od głupot czasami aż bolą zęby, ale dobrze się to ogląda.
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l Autor http://videobam.com/WFCbQ http://www.youtube.com/watch?v=Hf8y5ExFgQE& POLECAM! Edytowane 24 sierpnia 201113 l przez ShtaS
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l Mój faworyt to odcinek ze starą społeczniarą co mieszka z synem. Zamknęła sąsiada w piwnicy, wbiła na imprezę, zakosiła pranie i takie tam xD Ogólnie poziom ch,ujowizny w jednym odcinku przekracza wszystkie dopuszczalne normy ale w przeciwieństwie do w11 i tego typu dzieł. To wciąga hah, no i fajne dupy czasami grają, występują. Trudnee sprawyy Edytowane 24 sierpnia 201113 l przez SłupekPL
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l Odcinek o Maksymilianie, ktorego matka zerwala z jego dziewczyna przez gg, bo dostal +4, a nie 6 to mistrz. Sposob, w jaki Okil napierdala sie z polskiego spoleczenstwa, znaczaco ewoluowal. Edytowane 24 sierpnia 201113 l przez komar737
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l Widziałem w całości jeden odcinek z typem z chciał babkeę wyrwać, ale ona go olewałą, to wkradł się do niej do chaty do wanny z szampanem xD rozje.bał mi musk ów epizod.
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l Tam grają ludzie, którzy byli za słabi do W11 Chyba za dobrzy W żadnym innym filmie nie widziałem tak przekonującej alkoholiczki jak w tym odcinku Trudnych Spraw http://www.youtube.com/watch?v=zmamnJBxkWg Ja pamiętam jeden odcinek Trudnych spraw. Jak gimbus z piczowąsem został u(pipi)ony przez bogatą koleżankę (córkę adwokata i lekarki) z klasy, która wmówiła wszystkim, ze ją molestuje. Ten sam gimbus w innym odcinku prowadził się z 20-kilku latką, która miała z nim dziecko i w związku z tym chcieli wziąć ślub. Edytowane 24 sierpnia 201113 l przez Soq
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l Jedyny oprócz Dariusza jaki oglądałem - Facet obrabował bank pomalowanym na czarno pistoletem na wodę. Ukradł 2000 złotych.
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l Polsat sumiennie stara się, żeby nikt nie mógł zaprzeczyć znanemu od prawie dwóch dekad stereotypowi, że jest 'Telewizją Polski B'... Wdziałem niewiele odcinków, ale mój absolutny faworyt to ten z marnotrawnym synem górnika na rencie i szwaczki- nicpoń wziął matce wygrany kupon lotto, sam odebrał kasę w kwocie bodaj 500 kafli i zaczął żyć jak młody królewicz- kupił limuzynę, skórzaną kurtkę, mieszkał najpierw w drogim hotelu, a potem w apartamencie, a na koniec sprawił sobie sobie prywatny klub go- go . Długo pozostawał niewzruszony prośbami rodziców o pieniądze (nie chciał nawet dać ojcu drobnych na dentystę), ale w końcu, w przypływie łaskawości zatrudnił matkę jako sprzątaczkę w apartamencie, a ojca jako ciecia w night clubie. Chciałbym być takim zimnym skoorwysynem ^_^
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l Dzizas ten odcinek z lotto to był mistrz. Ojcu nie chciał dać na zęby a potem mu zaproponował, że może jechać z nim na Ukrainę. I tam mu taniej zrobią, no (pipi)a haha.
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l Widziałem jeden odcinek, jak leciał w knajpie. Faktycznie, okolice znane, a i grają znajomi. Wiadomo, seriale o pięknych młodych prawnikach kręci się w Wawce, a te o patologii u nas. Odcinek był o jakiejś lasce, która uskarżała się na silny ból głowy po imprezie. Ktoś jej dorzucił pigułkę gwałtu i napisał na czole "dziwka". Laska podejrzewała swojego chłopaka, którego rzuciła, bo kiedy się jej oświadczył, zdała sobie sprawę, że nie chce być w tym związku. Ale to raczej nie był on. Później ktoś jej wrzucił do mieszkania cegłę z przyklejoną taśmą karteczką "wypiii dziwko". Ogólnie beka, niestety strasznie długie te odcinki są i nie dociągnąłem do końca.
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l http://www.youtube.com/results?search_query=trudne+sprawy&aq=f Polecam tą składankę, pro: http://www.youtube.com/watch?v=R2WGr_fTSos&feature=player_embedded