Gość DonSterydo Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 (edytowane) Wiem, ale bez setek restartów Dzisiaj chyba z półtorej godziny siedziałem żeby Sewage Plant na medium zrobić na złoto na czysto Totalny random z tymi "gejzerami" "Najlepsze" było jak robiłem dobry przejazd i na samym końcu po wybiciu parę razy wpadałem w sam środek rury, eh. PS. Mam średnią 3.5 restartu na minutę Edytowane 3 maja 2012 przez DonSterydo Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 I po co mi o tym levelu przypominales! Teraz musialem do niego wrocic by tez na Golda go zaliczyc. 39sec! Probowaliscie juz znajdowac wiewiorki? Jedna z nielicznych gier, gdzie kolekcjonowanie czegos wywoluje usmiech na twarzy Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 (edytowane) Słyszałem, ale nie mam zamiaru szukać. Sama gra jest wystarczająco czasochłonna - 24% i 7.5h na liczniku Sprawdzałem przez ostatnie 2 dni leaderboardsy i dziennie przybywa po 10 tys. graczy. Ze dwa miesiące i stuknie 1 mln graczy. Edytowane 3 maja 2012 przez DonSterydo Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 (edytowane) Ja sie posilkuje filmami na trueachivements, ale nawet jak wiesz gdzie sa, to czasami jest problem. Poza tym, jestem w szoku, ze trasy niektore maja 2 wariant, albo ze np mozemy skoczyc z dachu i wjechac w drzwi od hangaru, by je znalezc. Edytowane 3 maja 2012 przez easye Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 4 maja 2012 Autor Opublikowano 4 maja 2012 dobre, ciekawe jak scena się rozwinie w ciągu miesiąca. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 Wy tez macie takie wrazenie, jakby gra stala sie trudniejsza w stosunku do poprzedniej czesci? Cytuj
Ver0 1 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 Wy tez macie takie wrazenie, jakby gra stala sie trudniejsza w stosunku do poprzedniej czesci? Nie grałem w pierwszą część ale z tego co ludzie mówią to tak jest trudniejsza. BTW. Moja Onza nie wytrzymała spotkania z podłożem i lewy trigger ledwo kopci Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 Też gram na onzie. Na bezprzewodowym padzie są lagi nie do przyjęcia (po części zasługa mojego "świetnego" TV ) Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 6 maja 2012 Opublikowano 6 maja 2012 (edytowane) Inny custom track. Ten już kompletnie w stylu gry. Jak ludzie będą robili trasy na takim poziomie, to ta gra będzie wieczna http://youtu.be/d8SrEORjLBc TERMINATOR 2 http://youtu.be/ublfSQf6Fsw Edytowane 6 maja 2012 przez DonSterydo Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 6 maja 2012 Opublikowano 6 maja 2012 Wlasnie mozliwosci darmowego pobierania tras, ktore sciagaja sie blyskawicznie, oraz ogromne mozliwosci edytora, ktory pozwala na stworzenie przykladowo trialsowego odpowiednika Space Invaders, czy Angry Birds, robia duza robote. Ogolnie, ja odbieram Trials Evolution za Xboxowy odpowiednik Little Big Planet, wlasnie przez swietny edytor, dzieki ktoremu przy dobrym community gra bedzie wieczna. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 6 maja 2012 Opublikowano 6 maja 2012 Miałem dzisiaj sobie kupić tą grę ale po burzy net mi tak chodzi ze od 16 pobrało mi całe 5%. Jak jest z tym edytorem łatwy w ogarnięciu? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 6 maja 2012 Opublikowano 6 maja 2012 Ciekaw jestem jak będą prezentować się trasy od społeczności tak za pół roku. Ciekaw jestem czy w świetle tego, że wszystko można zrobić przy pomocy edytora, Redlynx będzie się porywać na jakieś DLC. Miałem dzisiaj sobie kupić tą grę ale po burzy net mi tak chodzi ze od 16 pobrało mi całe 5%. Jak jest z tym edytorem łatwy w ogarnięciu? Nie wiem, nie mam zamiaru samemu nic robić, bo pewnie wyszedłby szajs ale widziałem, że jest pełny edytor i wersja lite Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 6 maja 2012 Opublikowano 6 maja 2012 Jak jest z tym edytorem łatwy w ogarnięciu? 1 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 7 maja 2012 Opublikowano 7 maja 2012 Co do poziomu trudnosci, gra moze wydawac sie latwiesza przez ilosc tras easy, beginner, medium. Wystarczy odpalic te extreme, badz hard i juz sie zaczynaja schody... Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 7 maja 2012 Opublikowano 7 maja 2012 Kurna odblokowałem pełną wersję z triala i nadal mam triala Ponowne pobieranie... Cytuj
Linek 187 Opublikowano 7 maja 2012 Opublikowano 7 maja 2012 Fak, Wy tu już się jaracie, a ja wciąż jeszcze nie kupiłem, ale mam w planach, jak znajdę gdzieś wystarczająco tanio msp. BTW możecie mnie zapraszać do znajomych na XBL, żeby było z kim później walczyć na wyniki Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 7 maja 2012 Opublikowano 7 maja 2012 (edytowane) Świetna gra, pograłem niecałe 2h ale już zaczynam się wkręcać w masterowanie czasów. Mnie też dodawajcie do znajomych, im większa konkurencja tym lepiej Edytowane 7 maja 2012 przez kudlaty88 Cytuj
Linek 187 Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 Jednak nie wytrzymałem ciśnienia i wczoraj kupiłem - właśnie dzisiaj ogarniam pierwszy gameplay, żeby sobie wszystkie trasy po prostu pozaliczać, a później wezmę się za masterowanie. Póki co widzę, że: 1. Gra jest o wiele lepsza, ciekawsza od Trials HD (a już Trials HD był przecież genialny). 2. Jest odrobinkę łatwiej, bo jest więcej checkpointów. 3. Straciłem skilla 4. Jak zacznę masterować, to już wiem, że przede mną ciężkie zadanie, bo nieźle ciśniecie. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 2. Jest odrobinkę łatwiej, bo jest więcej checkpointów. Checkpointy są dla lamusów - tylko czyste przejazdy 4. Jak zacznę masterować, to już wiem, że przede mną ciężkie zadanie, bo nieźle ciśniecie. Uzny robi jakieś kosmiczne czasy Cytuj
Linek 187 Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 To machnij mi całe Death Valley bez checkpointów (którego jeszcze nie odblokowałem bo mam dopiero 94 medale, ale zaraz pewnie to zrobię i powita mnie prawdziwa męka ) W ogóle zauważyłem, że mapy czysto trialowe zaczęły się dopiero od Harda (czysto trialowe tzn. wymagają umiejętności trialowych, a nie motocrossowych). Ach, jak ja za dzieciaka uwielbiałem oglądać trial na Eurosporcie i ZDF - szkoda, że już od dobrych kilkunastu lat tego nie pokazują. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 Przy odpowiedniej ilości czasu wszystko da się zrobić Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 (edytowane) LIVE Activity for week of April 30th Xbox 360 Top LIVE Titles (based on UU’s) 1.Call of Duty: Modern Warfare 3 2.Call of Duty: Black Ops 3.FIFA 12 4.Battlefield 3 5.Halo: Reach 6.Modern Warfare 2 7.Skyrim 8.NBA 2K12 9.Gears of War 3 10.GTA IV 11.Trials Evolution 12.Mass Effect 3 13.Forza Motorsport 4 14.NHL12 15.Madden NFL 12 16.Halo 3 17.Red Dead Redemption 18.Saints Row: The Third 19.PROTOTYPE 2 20.Call of Duty 4 Pierwszy raz widzę w tym zestawieniu grę Arcade, a śledzę je już bardzo długo. I to aż na 11 miejscu! Ciekawe czy utrzyma się w TOP20. Edytowane 11 maja 2012 przez DonSterydo Cytuj
Czaja PL 8 Opublikowano 17 maja 2012 Opublikowano 17 maja 2012 Szukam ludków z dobrymi czasami w Trials Rev. (Trials HD też) by mieć większą motywację do masterowania Mój GT: Czaja PL Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 23 maja 2012 Opublikowano 23 maja 2012 Kolega chce kupić Trials Evolution i chciałem się dowiedzieć czy bez golda: - będzie mógł ściągać dodatkowe trasy z Track Central, - będą mu się wyświetlać moje przejazdy gdy będzie jechał na trasie, którą ja ukończyłem, - będzie mógł oglądać przejazdy innych graczy z leaderboardsów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi