Linek 187 Opublikowano 24 maja 2012 Opublikowano 24 maja 2012 (edytowane) EDIT: Faktycznie, wszystko to można robić na silverze. Kolejny plus dla Redlynx. poza tym - nawet gdyby się nie dało, to i tak warto grę kupić Edytowane 24 maja 2012 przez Linek Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 24 maja 2012 Opublikowano 24 maja 2012 Jeszcze sprawdzałem u siebie na drugim koncie. Faktycznie, wszystko działa. PS. Jakby ktoś się jeszcze nie zorientował, to replaye innych graczy można oglądać jeśli dany czas mieści się w pierwszych 10 tys. na danej trasie. Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 24 maja 2012 Opublikowano 24 maja 2012 o nawet nie wiedzialem. Ostatnio wykrecilem na Rat Lab dobry wynik (pierwszy raz platynowy), podczas proby zaliczenia achivmenta - 5 tys chyba bylem. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 24 maja 2012 Opublikowano 24 maja 2012 Ja też o tym nie wiedziałem, do wczoraj. Sprawdzałem na srebrnym koncie co jest dostępne w Evolution i kiedy chciałem zobaczyć powtórkę ze swojego głównego konta, to mi nie wyświetlało. Zacząłem grzebać na głównym koncie po wynikach i się zorientowałem, że powtórki kończą się zawsze na 10.000 Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 25 maja 2012 Opublikowano 25 maja 2012 Miasto Riften i smoki w Trials Evolution – fani Skyrim dobrali się do edytora tras Jestem pod wrażeniem :potter: Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 27 maja 2012 Opublikowano 27 maja 2012 (edytowane) Fajnie widać jak z czasem skill rośnie. Kumpel mi wczoraj pisał, że pobił mój czas na jednej trasie, odpaliłem dzisiaj i poprawiłem ten czas o 0.7 sekundy po jakiś 3 minutach prób Do innej trasy usiadłem i tym samym motocyklem co wcześniej pobiłem swój czas o ponad 2 sekundy (sam nie mogłem uwierzyć jak zobaczyłem różnicę, a mając w pamięci, jak kiedyś zrobienie tego wcześniejszego zajęło mi z godzinę przy dźwięku rzucanego, na prawo i lewo, mięsa) Zajęło mi to ze 20 minut, ale różnicę w skillu, po tych 20h gry, widać gołym okiem Edytowane 27 maja 2012 przez DonSterydo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi