Skocz do zawartości

winner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezcze chyba nikt nie ściągnął, ale pewnie sporą częśc patcha zajmie 8 aut z serii Vision, Deltawing i coś tam jeszcze.

http://www.youtube.com/watch?v=LGZpLj1cWhU

Oprocz gorszych cieni w GT6 jest jeszcze jakaz roznica? Pytam serio bo ogladam na malym okienku w najgorszej jakosci (netbook klatkuje przy fullscreen:)

Na full screenie wyraznie widac ze w GT6 jest duzo wieksze "migotanie" (flickering). To bylo widoczne tez w porownaniach GT5 do Akademii.

Moze framerate bedzie za to lepszy :)

• Plusik 1
Opublikowano

z tego co piszą na forach to framerate juz sporo lepszy niz w piątce - ciężko bardzo zadławić silnik i w sumie jedyny częsty minus to v-sync przy kamerze z wnętrza samochodu

Opublikowano

Jezcze chyba nikt nie ściągnął, ale pewnie sporą częśc patcha zajmie 8 aut z serii Vision, Deltawing i coś tam jeszcze.

http://www.youtube.com/watch?v=LGZpLj1cWhU

Oprocz gorszych cieni w GT6 jest jeszcze jakaz roznica? Pytam serio bo ogladam na malym okienku w najgorszej jakosci (netbook klatkuje przy fullscreen:)

Montion Blur podbity w GT6

• Plusik 1
Gość DonSterydo
Opublikowano

Jakby ktoś naćpany darł japę. To nie jest fejk jakiś?

Opublikowano (edytowane)

ja zakup gt6 rozwaze jak wyjdą sensowne patche(bo na razie to znowu jakas beta - brak b-spec, tego trybu z gps, generatora tras, wielu opcji z multi, nawet zapowiadane dzwieki silnikow nie są w patchu day one) i porządne dlc z trasami( ja chce seatlle, citta di aria czy chociażby new york) 

btw. teraz czytam ze w gt6 tylko auto gracza w nocy ma realtimowe światła oswietlające okolicę i tor, inne auta światła nie emitują....LOL...powtorki z nocnych wyscigow będą przekomiczne....w gt5 chyba z 5 aut dawało taki realtimowy efekt i w sumie nawet można było się nie dowiedziec ze tam bylo jakies ograniczenie bo zadko kiedy w transach nocnych jechalo kilkanascie aut obok siebie by moc widziec, że niektore nie świecą

Edytowane przez Ficuś
Gość aphromo
Opublikowano

Straszna lipa. Jednak nierówność to drugie imię tej gry. Czekamy na GT7 i .. zachwycamy się DriveClubem.

Opublikowano (edytowane)

Zrezygnowali z trybu b-spec ? Nareszcie !!!

Nie zrezygnowali tylko nie zdarzyli zaimplementować i pojawi się z patchem. 

Co do gry, jeśli to kopia GT5 to podziękuje , kupiłbym tylko wtedy jakby zaimplementowali przechodzenie wyścigów na rożne sposoby z rożnymi wyzwaniami.

Ps: Kiedy pojawia się recenzje ?

Edytowane przez AbraHAM
  • Plusik 1
Opublikowano

wlasnie dziwne....dzis premiera a recek brak....ja zawsze wyznaje teorie ze jesli wydawca nie boi sie swojego dziela to embargo pada kilka dni przed premiera, a jesli sie wstydzi i ma cos do ukrycia to czeka z nim do premiery. Z reguly patrzac na oceny to sie praktycznie zawsze sprawdza

Opublikowano

wlasnie dziwne....dzis premiera a recek brak....ja zawsze wyznaje teorie ze jesli wydawca nie boi sie swojego dziela to embargo pada kilka dni przed premiera, a jesli sie wstydzi i ma cos do ukrycia to czeka z nim do premiery. Z reguly patrzac na oceny to sie praktycznie zawsze sprawdza

Dokładnie , grę kupią napaleńcy i okaże się że to GT5 2.0 , i alledrogo później będzie pełne GT 6 , byłem fanem gt do 5-tej części , silnik gry ten sam od GT4 , kolizje masakra , przeciwnicy jak po sznurku jadą jeden za drugim , ja chcę walki na torze jak w grid , zniszczalność podobną do forzy , i po *(pipi) mi 1200 samochodów skoro większość z nich to te same skyliny , fitzy i supry w innej kolorystyce , i jaka radość ze ścigania się toyotą yaris czy innym elektrykiem , to mają być wyścigi pełną parą , i jeszcze te licencję na które traci się czas , Kaz zobacz na konkurencję a nie stoisz w miejscu ,

Opublikowano

Gram od wczoraj i może powycinali cienie ale odbiór wizualny jako całość jest lepszy niż w GT5! obraz wydaje się być ostrzejszy, samochody zyskały na detalach nie kole w oczy AA, vsync nawet przy tłoku nie szwankuje...zamiast p...lić grać i tyle w temacie