Bartg 5 468 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 No nie wiem gram 5 godzine z rzędu, masteruje jak zawsze czasy na licencje i coffee breaks, ciesze się poprawionym handligiem, jezdze po najlepszej selekcji tras w historii nie tylko serii, ale mysle od czasow Toca Race Driver, oczywiscie brakuje tu wielu rzeczy, beda patchowac pewnie jak szaleni i wydawac darmowe DLC, ale coz chcieli bardzo wydac to na swieta i poki ludzie dzieki GTA V pamietaja jeszcze o ps3 i ciezko ich hejtować za to. Cytuj
sprutus 3 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 gra zdecydowanie nie zawodzi,przymykacjac oko na dzwieki i cienie na które tak podczas jazdy nie zwraca sie wiekszej uwagi,felling z jazdy sprawia ze nie zwraca sie uwagi na pierdoły,o dziwo ta cała pogoda i chmury tez daja rade.fajnie ze powróciło nitro:) szkoda ze ma zabójcza cene jak na poczatek,pierwsze wrazenie jest pozytywne,a grant jak to grant,spedzi sie sporoo czasu fajnie ze wszystkie fury sa w salonach,ale sa jakos oznaczone ktore premium ktore standard?na niektórych widac po samym modelu. Dzis chwile popykałem na padzie,jutro dłuzsza sesja z DFGT. Cytuj
DIRK DIGGLER 4 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Mnie to nie przekonuje,ja odpuszczam poczekam na GT7 dam polyphony szanse zeby sie poprawic ale dopiero w nastepnej czesci.Dziwie sie ludzia ze co niektorym ta gra sie podoba.Ale tak naprawde to nie moj problem.Wiem ze niedlugo beda sprzedawac coraz gorsze gry bo ludzie i tak kupia to mnie martwi w tym wszystkim najbardziej.Teraz czekam na drive club juz na ps4 i mam nadzieje ze sie nie zawiode. Cytuj
DIRK DIGGLER 4 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 pomimo bledow gralem i to duzo choc pewne zeczy bardzo razily.Niestety nie poprawili tego wiec nie widze sensu kupywania,tej odslony.Liczylem na duzo a skonczylo sie na niczym.Nawet interfejs jest w sumie stary.Mogli odswierzyc albo zmienic pewne zeczy bo juz meczyly w GT5.Czekam co znajomi powiedza ktorzy kupili,jestem ciekaw ich zdania po tygodniu grania.Jak mam wydawac 200zl za cos niedorobioneo i z mala iloscia zmian do tego co bylo to wole pograc jeszcze w GT5 a kase wydac na co innego np na Drive Club. Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 No spoko nie grałeś a już wiesz ze jest do d*py Cytuj
DIRK DIGGLER 4 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Wystarczy mi to co widzialem do tej pory i slyszalem,nie mam zaiaru za to placic zeby sie przekonac na wlasnym portfelu ze nie warto:) Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opinia kogoś kto nie grał raczej nie jest nic warta... 1 1 Cytuj
DIRK DIGGLER 4 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 To co mi nie pasowalo widac golym okiem bez zagrania wiec nie musze zeby stwierdzic ze dla mnie jest nie warta kupienia.Usuniecie gieldy samochodow uzywanych co bylo przez wszytkie serie smaczkiem na zdobycie jakiegos fajnego unikatu tez usuneli no bravo.Teraz za to mamy mozliwosc ogladaniu 50 hond u dilera.Totalna glupota,tekturowe standardy tez widac,dzwieki hehe niby aut tez slychac a brak kolizji z prawdziwymi uszkodzeniami tez mozna zobaczyc na filmiku.Wiec co mnie moze zaskoczyc gorsza zblurowana grafika niz w GT5 czy nowe kawalki do poduchy w menu?Ludzie dajcie spokoj,AI przeciwnikow...brak b speca i ogolne oceny tego DLC cos jeszcze chyba umotywowalem swoje poglady i opinie wystarczajaco,dobranoc. 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 A jak model jazdy w filmikach ? Śmigałeś na kierownicy ? Cytuj
DIRK DIGGLER 4 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 (edytowane) Ale mi model jazdy nie przeszkadzal na tyle choc nie byl idealny.Nie widze zmian w porownaniu do 5 za ktore mial bym placic 200zl. A na pewno nie nazwal bym tego GT6.Czytaj ze zrozumieniem, jak kupujesz cos nowego chcesz zeby poprawili to co bylo do dupy w poprzedniej czesci to chyba normalne a jak dla mnie oni sie cofaja.Zobacz sobie porownanie GT5,GT5,5 na filmikach np cienie to jest komedia.Kupowalem zawsze na premiere i bylem zadowolony choc GT5 troszke mnie zawiodlo graficznie.Myslisz ze mnie to cieszy ze wydali badziew?NIE poprostu jestem obiektywny.. Edytowane 6 grudnia 2013 przez DIRK DIGGLER Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 szczerze to jak ktoś do tej pory gra w GT5 to myślę że może sobie darować, ale jeśli ktoś tak ja miał przerwę mniej więcej półtora roku od wyścigów (właściwie to przerwę od grania ) to ta gra trafia do mnie w idealnym momencie grania w samego singla będzie do wakacji, a do tego mamy ciągle genialny online - odpaliłem dla sprawdzenia, wbiłem do jakiś Niemców, przejechaliśmy we trzech jakimiś rzęchami 2 okrążenia na Nurburgringu - na metę wpadliśmy w jednej sekundzie ponad 20 minut jazdy i ciągle jazda w grupie, pełne skupienie i napięcie - tego mi brakowało Zmian w samej grze jest sporo i większość idzie w dobrym kierunku, jeśli utrzymają ten kierunek eliminując po drodze kilka zaszłości to w GT7 na ps4 znowu seria wróci na szczyt ps przejechałem tą misję na marsie - ogólnie to śmieszne to, ale kompletnie niepotrzebne. mogli w tym czasie wrzucić ze 2 tory i kilka aut, bo pracy musieli mieć przy tym sporo... Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 (pipi)a empik przelozyl wysylanie 25th edition na 9 grudnia. Chyba ich poyebalo. Gdzie ja teraz dostane od reki ta anniversary =/ Cytuj
DIRK DIGGLER 4 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Zgodze sie z toba jezeli nie grales w GT5.Bo dla mnie to sie mija z celem placic za cos co niczym sie nie rozni placic x2.To tak jak cod czy fifa kosmetyczne zmiany hehe i 200zl.Nie soadzilem ze tak bedzie z GT. Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 (edytowane) Zgodze sie z toba jezeli nie grales w GT5.Bo dla mnie to sie mija z celem placic za cos co niczym sie nie rozni placic x2.To tak jak cod czy fifa kosmetyczne zmiany hehe i 200zl.Nie soadzilem ze tak bedzie z GT. ja tylko uściślę - w GT5 grałem, dobre półtora roku od premiery potem miałem przerwę i teraz ps3 i dfgt kupiłem na premierę GT6 ogólnie jak na razie jestem bardzo zadowolony - dla mnie poświęcenie cieni i trawy warte było tego żeby gra zaczęła wyglądać tak jak wygląda. na razie nie widziałem słabej trasy, większość jest wykonana mega dobrze, nie wyłażą z każdego miejsca kartonowi ludzi i drzewa w 4D. większość ma zaznaczoną porę dnia i wilgotność toru więc zakładam że będzie dużo więcej tras ze zmienną pogodą i porą dnia do tego jak zobaczyłem prostą startową Apricot Hill w nocy to po prostu oniemiałem na prawdę gra potrafi ciągle zachwycać w kwestii tras nie czuć już takiego rozwarstwienia jak w GT5, jest zdecydowanie bardziej spójnie, chociaż może jeszcze pojawią się gorsze trasy... auta standardy już nie straszą - widziałem może ze dwa które z bliska widać było że są niedopracowane (pierwszy Focus i przedliftingowa Alfa 147), ale reszta to po prostu poziom na prawdę wysoki. interface poprawiony znacznie - parę braków jest ale zmiana bardzo na plus. licencje trochę zawód - troszkę mało ich i zazwyczaj proste - złoto w dwóch pierwszych zestawach zadań wpada praktycznie od razu. ale doszły nowe zadania które przypominają licencje mimo że nimi nie są, więc jakoś to się wyrównuje. w każdym razie jeśli ktoś czuje głód ścigania się to polecam brać ale jeśli ktoś czuje że zmian jest za mało to spokojnie może odpuścić i kupić jak gra stanieje... tak na prawdę to mimo tego że jest ciągle sporo braków, to dopiero teraz dostajemy Gran Turismo takie jakie powinno być od początku... Edytowane 6 grudnia 2013 przez pawel_k Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Niestety, do takich zagrywek akurat musimy się przyzwyczajać. Ja, póki co, jeszcze patrzę na GT6 pozytywnie, są nowe fury i trasy, nowe wyzwania-mnie wystarczy, choć nie wiem, czy teraz kupię. Raczej po świętach. Cytuj
DIRK DIGGLER 4 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Mysle ze szybko zleci z ceny i po swietach bedzie dostepna za 150 moze mniej. Cytuj
winner 183 Opublikowano 6 grudnia 2013 Autor Opublikowano 6 grudnia 2013 (pipi)a empik przelozyl wysylanie 25th edition na 9 grudnia. Chyba ich poyebalo. Gdzie ja teraz dostane od reki ta anniversary =/ Łączę się w bólu Teraz to już w ogóle nie wiem czy będzie sens mi kupować grę na 3-4 dni, bo od przyszłej soboty nie ma mnie w kraju i wracam dopiero po świętach... Cholera, a tak bardzo chciałem zagrać chociaż przez ten tydzień, ech. Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Nowe oświetlenie rzeczywiście powoduje, ze momentami gra wygląda jak nextgten np jadąc pod słońce, czy wyjeżdżając z lasu Same trasy dzięki temu też wydają się mniej sterylne. Cienie natomiast rzeczywiście do poprawy, sa żenująco niskiej rozdzielczości, można policzyć piksele niemalże. Cytuj
sprutus 3 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 to widze tylko ja jestem szalony,gran turismo 5 na połce i regularnie grane,kupione wczoraj GT6 i widze pozytywy Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Ja też gram od wczoraj (edycja 15th Anniversary) i jestem bardzo zadowolony. To po prostu kolejne Gran Turismo ze swoim urokiem i wadami Rozwalił mnie sklepik z kredytami. Platynowe 7000000 cr za 200zł, hehe. Kto to kupi? Druga mniej zabawna rzecz to zepsuta tekstura nieba na trasie Tokio. Nowe trasy bardzo mi się podobają. Rzeczywiście gra wygląda momentami jak next-gen. Zakupy zacząłem tradycyjnie od Midgeta, uroczy pojazd. Piosenki w czasie wyścigów są słabe (GT4 nadal mistrz w kwestii soundtracka), ale muszę pochwalić ten rockowy kawałek który leci przed wyścigami. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 @aux, gdzie dorwales wersje anniversary? Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 (edytowane) W Ultimie kupiłem wysyłkowo. Łaziłem wczoraj po Krakowskich sklepach i wszędzie tylko zwykła była. W RtvEuroAgd podobno mają Anniversary. Edytowane 7 grudnia 2013 przez aux Cytuj
Grumszak 0 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 ja swoja zamowilem w poniedzialek na pe sklepie,niby wysylka w czwartek kurierem i mamy sobote,szybciej poczta bym dostal Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi