Pajda 2 282 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 MAKE BELIVE Tak, w przypadku sony to mozliwe. U mnie sciaganie patchy zostawilem na noc, a jak wychodzilem do pracy to jeszcze konczylo instalacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Czy to normalne ze najpierw patch sciagal mi sie 6h a nastepnie czas aktualizacji pokazuje od 160 min ????? Mi pokazywało w pewnym momencie coś 240 minut podczas instalacji. Ale trzeba cierpliwie czekać, aż tyle to nie trwa Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Ja dzisiaj instalowałem wszystko około 5 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza
Kogut 308 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 W(pipi)ia mnie srogo że od 2 dni nie mogę zaktualizować GT6, najpierw 12h pobierają się dane żeby potem przy instalacji wywalić error, i ponownie aktualizacja pobiera się 10h żeby w połowie się wysrać Czy to zawsze jest taka droga przez mękę czy mam coś z ustawieniami neta/czegokolwiek po(pipi)ane? Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Prawdopodobnie coś za slaby net, w GT6 nawet jak się nie gra to trzeba odpalać co jakiś żeby update ściągnąć bo inaczej człowiek będzie miał 2h update po 2 miesiącach nie odpalania gry Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) . Edytowane 27 Lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
NewNickPL 50 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Dzisiaj na noc zostawiłem konsolę, bo dopiero co kupiłem GT6 i o 5 rano (możliwe, że wcześniej się wszystko poinstalowało, ale obudziłem się o 5) przywitał mnie napis, że wszystko się zainstalowało i można grać. Żadnych błędów, ani innych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 To ja dziękuję za takie łatki. Może zrobią jakieś wydanie na wzór GT5: Academy. Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Przeszedł ktoś na zloty medal na padzie wyzwania Senny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bumier 25 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) tak, właśnie dzisiaj całe wyzwanie ogarnąłem na złoto, gram na padzie nie powiem łatwo nie było ---- jako ze kupilem gt6 jakis miesiac temu za 85zł z wysylką pokusze sie o małą ocene gra nie warta 200zł w dniu premiery, wyglada jak wielki dodatek do gt5, za cene którą zapłaciłem nie żałuje zakupu, początkowo planowałem sprzedać po przejściu ale chyba zostawie.... licencje są zbyt łatwe, w kazdej powinni odjąc minimum 1s od aktualnego czasu na złoto, nawet 2sekundy.... za mało jest licencji, ogólnie za mało wyzwań gdzie mozna rywalizować na czasy ze znajomymi, grafika ok, troche nie trzyma FPS w 1080p ale kij z tym, akceptuje bo to nie jest najwazniejsze duzy minus za brak nowych aut, gdzie jest m5 f10, m6 f13, m3 f80, rs6 c7, rs7, rs4 b8 i tak mozna bez konca minus za dzwieki aut, niczym nie przypomina to oryginału bziuczy to wszystko jak chce... Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez Bumier 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 tak, właśnie dzisiaj całe wyzwanie ogarnąłem na złoto, gram na padzie nie powiem łatwo nie było Jakie ustawienia stosowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Wydaje mi się, albo w tych nowych samochodach, dodanych w tej części dźwięk jest dużo lepszy. Np. bolidy Senny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bumier 25 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) ustawień pojazdów nie zmieniałem, nawet nie sprawdzałem czy mozna... natomiast jesli chodzi o wspomagacze to wszystko off z wyjatkiem ostatniego wyzwania formułą, wyscig na dole (nie pamietam nazwy toru ale na gorze była monza na której 1.22 wykrecilem wiec zapas duzy) dałem kontrole trakcji na 1, za duzo wolnych zakretów a ona na 3 biegu pali kapcie... ten na dole był najtrudniejszy, czas tylko 0,5s lepszy od Senny Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez Bumier Cytuj Odnośnik do komentarza
Kogut 308 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Oszaleje, zmieniłem dostawcę internetu i mam teraz nie porażające 10Mb ale to chyba już jakaś kpina żeby aktualizacja po raz 5 ściągnęła się z jakimiś błędami. Jest jakaś opcja na ściąganie pojedynczych updatów, bo po uruchomieniu gry pokazuje mi ze ma 10 aktualizacji do pobrania, trwa to parę godzin a potem i tak przy ich instalacji jakoś w 1/4 wyskakuje error. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 na kablu czy wi-fi podlaczony? Cytuj Odnośnik do komentarza
NewNickPL 50 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Ja ten nocny update robiłem po Wi-Fi. Może spróbuj usunąć całą grę i od nowa wszystko zainstaluj? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kogut 308 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Już próbowałem, jedyne co mi chyba pozostaje to odbudowa spójności danych czy jak to się nazywa. Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł ? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Na pewno usunąłeś wszystkie pliki z GT? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kogut 308 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Tak, wszystko co jest w katalogu dane gier czy jakoś tak ponad 8GB wywaliło, czy gdzieś jeszcze się coś czai o czym nie wiem ? EDIT:Dziś rano puściłem odbudowę systemu plików plus coś tam bazy danych, po tym zapuściłem pobieranie aktualizacji i teraz jestem ciekaw co zastanę po powrocie. Jeżeli dalej będzie bubel to czy jest opcja pobrania gdzieś aktualizacji na nośnik zewnętrzny ? Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez Wretched Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udało się ukończyć wszystkie challange Senny na padzie na złoto. Z ostatnim eventem męczyłem się dwa dni, ale się udało Polecam metodę zapisywania duszków i poprawiania czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 a jakie ustawienia? brakuje mi tego pucharka do 100% Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 075 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Tam sie ustawień nie da zrobić, poza tymi podstawowymi do jazdy. Ja na Monzy zrobiłem z kontrolą trakcji na 1, a Brands Hatch na off. W sumie to ta kontrola więcej jednak przeszkadza niż daje. Czułość standardowo. e: Co do pada to ja jeżdzę na gałkach (kierowanie - lewa, gaz/hamulec - prawa). Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 TCS: 1, ABS: 1, wspomaganie kierowania silne, czułość na 5 ogólnie samochód to potwór, kluczem do sukcesu w moim przypadku było operowanie gazem (wiadomo jakie są triggery w ds3). Polecam nie jeździć również po linni sugerowanej bo nie wszedzie się sprawdza. Na yt są filmiki jak brac zakręty, to pomaga. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) @Emet, monze wbiłem na złoto, własnie brads hatch nie moge przejść @czapa no właśnie te TCS mnie wkurza bo na 2 i 3 biegu zaczyna mi boksować kołami przez co wpadam w poślizg na niektórych zakrętach.. lookne filmiki na yt, będę próbować, dzięki Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez mersi Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) . Edytowane 27 Lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi