Nemesis 1 268 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 GT6 Anniversary Edition ma w sobie już wszystkie updaty czy i tak muszę pobierać te gigabajty danych? Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Też musisz pobierać. Jest to ta sama gra, tylko różniła się dodatkami, które miałeś za wpisanie kodu. Ja sprawdzałem ostatnio i GT6 (16GB) zajmuje u mnie więcej niż GT5 (14GB) premierowa wersja... Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 niedługo nowy tor http://www.gtplanet.net/sierra-time-rally-video-shows-full-lap-of-new-gt6-track/ Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 odpalcie GT6, nowa trasa do pobrania https://www.youtube.com/watch?v=IjIHe2SJ_Go#t=59 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Niesamowicie przyjemnie wygląda. Fajnie będzie móc znów wrócić do GT po kilku miesiącach przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość osiol Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 @Emet, monze wbiłem na złoto, własnie brads hatch nie moge przejść @czapa no właśnie te TCS mnie wkurza bo na 2 i 3 biegu zaczyna mi boksować kołami przez co wpadam w poślizg na niektórych zakrętach.. lookne filmiki na yt, będę próbować, dzięki Brat mnie poprosił o zaliczenie tego na złoto, niestety obecnie mam tylko pada. Ciężko się przestawić z kierownicy, ale ogólnie te wyzwania nie są specjalnie trudne. Jak widać na filmiku, rzuca mną po całym torze, nie trafiam w wierzchołki zakrętów, a i tak mam złoto ze sporym zapasem. Brat ma jakąś wypasioną "AverMedię", co zgrywa filmiki w full HD, jednak nie potrafię tego obsłużyć, więc masz biedne nagranie z Lumii 520. czułość: 3 ABS: 1 reszta: 0 (pipi)any skosił jakość do 360p. Może 720p pojawi się później. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Rzeczywiście nowa trasa fajna, ale jak po pol roku znowu uslyszalem te dzwieki to juz nie tesknie za GT6 I ten odglos "jump bonus" rodem z Sega Rally z automatu nad morzem. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 "jump bonus" rodem z Sega Rally z automatu nad morzem. Ohhhh man, to pierwszy objaw jakiejś zmiany w tej skostniałej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 109 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Niestety ja na tym torze nie pojeżdżę bo okazało się że aktualizacja jest większa niż moje 12 GB miejsca na dysku Nie da się i (pipi) . Trzeci raz kupiłem GT , musiałem wywalić sejw i grałem od nowa bez żadnej aktualizacji czyli na golasie wersja pierwotna I wiecie co ? To wciąż ta sama gra w której przeciwnik zwalnia na ostatnim okrążeniu a gdy do niego podjeżdżasz i wyprzedzasz na łuku tajemniczo zwalnia z niezrozumiałych powodów . Sprzedałem i kupię znowu czwarty raz bo nic innego nie ma a PS4 dopiero w 2015 bo też nie ma tam w co grać chwilowo . Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Hehehe to się nazywa przywiązanie do marki Dla mnie po ograniu Forz na x360 GT6 wydało się fajnym, ale jednak reliktem przeszłości, coś jak Gran turismo 4 HD 3D 2013, pobawiło mnie z 2 miesiące, ale nawet kariery nie skończyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 bo w GT nie gra się z komputerem tylko online, albo time triale wtedy nie ma lepszej ścigałki! Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Wiem, sam w time trialach czy online sporo przejeździłem, ale o ile 5 lat temu potrafiłem, tak teraz juz nie daje rady przymykac oka na kartonowe kolizje i dramatycznie zle dzwieki wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) Kolizje mi nie przeszkadzają, dźwięki owszem, są fatalne, ale mam wrażenie, że w tych samochodach dodawanych w DLC i patchach już sporo się to poprawiło, jest szansa, że w GT7 będzie miód, ale nie uwierzę póki nie zobaczę. Edytowane 18 Września 2014 przez Szejdj Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Ja też nie uwierze Dla mnie dobre dźwięki silnika, wydechu i wszystkich efektów związanych z jazdą to podstawa, takie zboczenie małe, albo po prostu przyzwyczajenie z jeżdżenia na codzień autem Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 109 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Hehehe to się nazywa przywiązanie do marki Dla mnie po ograniu Forz na x360 GT6 wydało się fajnym, ale jednak reliktem przeszłości, coś jak Gran turismo 4 HD 3D 2013, pobawiło mnie z 2 miesiące, ale nawet kariery nie skończyłem. No ja też miałem Xbox360 i Forzę 3 i 4 i uważam je za gry lepsze . Dużo lepsze . Ale problem jest taki że jakieś wyścigi w domu być muszą . Podobnie jak piłka Konsolę zmieniłem by zagrać we wszystkie bardzo dobre gry tej ( tamtej ) generacji . A w Forza 5 grałem już u kolegi na jego nówce sztuce xbox one . Szkoda że obie gry są na wyłączność Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Forza może i jest lepsza, ale trzeba w nią grać na padzie albo na kierownicy za co najmniej 1000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 @Grze(pipi) dobry filmik, pewnie przyda się innym bo ja akurat już wbiłem złotko, męczyłem tyle razy aż wpadło co do nowej trasy to aż prosi sie o jakieś trofea dla niej jak np: - przejechanie trasy z jakimś X mnożnikiem; - przejechanie kółka bez żadnego uderzenia w auto; - zdobycie iluś tam punktów na koniec wyścigu - wyprzedzenie X aut - przejechanie trasy w określonym czasie zadanka dla każdego auta i już jest nowe 15 trofików, ale chyba nie chciało im sie już tego robić Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Sprzedałem ostatnio wersję Anniversary, kod wykorzystałem. Kupujący ma teraz problemy z instalacją i za każdym razem wywala mu błąd. Powiedz mi, czy ta wersja ANNIVERSARY to tylko dodatek do GT-6, czy można z niego zainstalować pełną wersję?Co chwilę wyskakuje mi błąd podczas instalacji (już 5 razy próbowałem)... na pudełku jest info "NOT TO BE SOLD SEPARATELY".Obawiam się, że powinienem był kupić zwykłą wesję GT-6 a nie Anniversary Edition miał ktoś takie problemy? pomijając fakt długiego updatu i instalacji... Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Dopóki nie powiesz co to za błąd to nikt Ci nie będzie w stanie pomóc... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gzheg 1 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Witam. O mnie chodzi w powyższym wpisie... nr. błędu się nie pojawia tylko wyskakuje "Installation failed." po około 2h oczekiwania. "An error occurred during installation" i OK, jakaś porażka. Zrobiłem update softu PS-3, format HDD, zminiłem język na UK i nadal nie wiem o co chodzi, że gierka nie chce się zainstalować... Czy da się jakoś sprawdzić historię błędów? Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Wyląda to w ten sposób, że najpierw robi się update 11 plików i niby wszystko jest ok. Dalej gierka się instaluje, pokazuje powiedzmy: "Approx 300 mins. left", po czym po kilku godzinach instalacji wywala błąd i przerywa instalację. Jeden raz instalacja doszła do "Approx 2 mins. left" po czym ok 2 godziny nic się nie działo i znów przeinstalowałem grę... Usunąłem już wszystko z PS-3, zrobiłem format HDD, zmieniłem język na UK ... ale nadal pojawia się błąd podczas instalacji Wysyłam fotki ekranu instalacji. Numer błędu się nie pojawia. Jeśli nawet pojawia się numer błędu to trwa to ok 2 sek po około 2-3h czekania i nie będę tyle czasu wpatrywał się w TV z nadzieją, że uda mi się go zanotować. Nie wiem o co chodzi z tą instalacją... dysk HDD jest prawie pusty i wgrany jest nowy soft. Na zdjęciach są m.in. dwa komunikaty, po prostu "An error occured during installation" i "Installation failed". Cytuj Odnośnik do komentarza
Gzheg 1 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Wreszcie poradziłem sobie z update'm GT-6 Anniversary Edition... stawiając router WiFi obok PS-3 podczas instalacji. Zajęło to grubo ponad 4h, ale przynajmniej teraz wszystko działa !!! matzika: sorry za kłopot i dzięki za wsparcie PS. wcześniej gierka działała ale co pare min wyskakiwało wnerwiające powiadomienie o konieczności dokonania aktualizacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Jakbyś ktoś miał podobne problemy to z tego co wyczytałem z obcojęzycznych for: Problem pojawił się po nowym patchu. 1) update ściągać tylko po kablu 2) ściągać każdy update oddzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 (edytowane) . Edytowane 27 Lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 sa juz wyscigi losowe online spowrotem? To byl czysty majstersztyk scigac sie losowymi furami na nurbu ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi