mav2002 1 Opublikowano 18 kwietnia 2020 Opublikowano 18 kwietnia 2020 No przecież to jest jakaś kpina. Cześć w ogóle wszystkim. Gram se nie raz w Gran Turismo 6 i było oki, ale od jakiegoś czasu podczas odpalania gierki włącza się aktualizacja, potem instalacja aktualizacji i wyskakuje napis Błąd akualizacji. Robiłem już z tysiąc razy i za każdym razem to samo. Normalnie mnie to wk...a! Czytaj: wkurza O co tu kaman? Czy ktoś wie coś? Chciałbym se pogierzyć jeszcze w GT6, bo kocham tą giercurę nad życie. Mam Ps2, Ps3 i Ps4, ale tylko ta giera daje mi najwięcej szczęścia. Na Ps4 nowe Gran Turismo to kupa, a na Ps2 Gt4 jest ok i właśnie tym się obecnie ratuję. Pomocy! Cytuj
Luqat 967 Opublikowano 19 kwietnia 2020 Opublikowano 19 kwietnia 2020 Wyskakuje ten komunikat, ale serwery są wyłączone już dawno, więc nie może nic zaktualizować. Wystarczy się przez to przeklikać dalej i można normalnie grać. Jak nie chcesz tych komunikatów, to bądź na konsoli w trybie offline i będzie spokój. Cytuj
szymon@ 388 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 Cześć. Po długim czasie postanowiłem zagrać w szóstkę. Wiadomo dużo plików aktualizacji, czas pobierania itd. Problem mam następujący. Gdy pobierze wszystkie pliki , pp uruchomieniu gry zaczyna je instalować i tu wyskakuje błąd widoczny na zdjęciu i tak za każdym razem. Myślę że może to być wina dysku i trzeba go wymienić. Jak sądzicie ? Cytuj
Patricko 1 398 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 Znany problem, musisz restartować grę aż po prostu wszystko się nie zainstaluje, a ten błąd będzie dość często wyskakiwać. Możesz sprawdzać objętość gry po każdym wyłączeniu, czy rzeczywiście dorzuca kolejne pliki. 1 Cytuj
Chmielinski 212 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 W necie polecają instalować po 1 aktualizacji na raz i tak powtarzać aż wszystkie się zainstalują. Ja instalowałem po 5-6 na raz i wszystko przeszło. 1 Cytuj
szymon@ 388 Opublikowano 27 listopada 2021 Opublikowano 27 listopada 2021 A co ogólnie zawiera ta "mega" aktualizacja ? Pytam , bo nie wiem czy warto instalować i grać na gołej wersji . Cytuj
Patricko 1 398 Opublikowano 27 listopada 2021 Opublikowano 27 listopada 2021 Tu masz listę wszystkich zmian w patchach:https://gran-turismo.fandom.com/wiki/Gran_Turismo_6/Version_History 1 Cytuj
szymon@ 388 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Pytanko. Czy idzie gdzieś ustawić by było więcej przeciwników niż pięciu? Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 We własnych wyścigach tak. W karierze jest to zależne od zawodów. W późniejszych jest więcej przeciwników. 1 Cytuj
szymon@ 388 Opublikowano 13 marca 2022 Opublikowano 13 marca 2022 W dniu 21.11.2021 o 12:52, Patricko napisał: Znany problem, musisz restartować grę aż po prostu wszystko się nie zainstaluje, a ten błąd będzie dość często wyskakiwać. Możesz sprawdzać objętość gry po każdym wyłączeniu, czy rzeczywiście dorzuca kolejne pliki. Zmiana dysku też nic nie dała , widocznie coś nie tak z moim fatem.... , zakupiłem w dobrej cenie slima i jest już ok. Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Opublikowano 9 kwietnia 2022 wczoraj sobie odpaliłem i o boziuu jak to dobrze wygląda w 2022 roku. az sobie smaka zrobiłem na 7 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi