Bartg 5 468 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 (edytowane) Nie, nie, nie. Jak grałes w 4 ostatni raz to uronisz łezkę na widok niektórych aut, które mozna nazwać GT4 HD @Pajda no dużo Alfy jest, na pewno wszystkie to piekne ociosane modele prosto z 4->5 części. Edytowane 5 listopada 2013 przez Bartg Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 Okej, to skoro czesc modeli jest gt4hd to jak wyglada sprawa oprawy dzwiekowej? Dzwiek tez jest z 4ki? Pytam serio, bo do 4 czesci bylem die-hard fanem, jednak kupilem xkloca i zdradzilem GT na rzecz Forzy. A nie oszukujmy się, dzwięk Busso Alfy Romeo (silnik v6) w GT4 to jakaś kpina Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 No fakt zniszczenia są, w pięciu autach na krzyż. Pajda zupełnie nowe dźwięki prawdopodobnie pojawią się z którymś patchem, nie wyrobili się xD Czyli nadal mamy odkurzacze mniej lub bardziej wyjące. Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 A mimo to GT zjada Forze na śniadanie Noc na Spa będzie piękna Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 Pewnie szóstka będzie cierpiała na ten san syndrom co piątka - odpowiednie auto na odpowiedniej trasie o odpowiedniej porze dnia będzie miażdżyć gałki oczne, po to by za kilka minut zaatakować GT4 HD Ale i tak kupie i będe regularnie w tym temacie narzekał Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 Ale i tak kupie i będe regularnie w tym temacie narzekał heh, ja strasznie kląłem na GT5 (i słusznie bo gra była mega niedopracowana), co i tak nie przeszkadzało mi w nią grać półtora roku non-stop potem sprzedałem konsolę z myślą o tym żeby kupić PS4 na premierę GT6, ale widać Polyphony zweryfikowało moje plany i trzeba będzie się przeprosić jeszcze raz z ps3 a co do ludzi nazywających GT5 jako GT4HD - proponuję włączyć youtube i przypomnieć sobie jak wyglądało GT4, a potem postawić to obok GT5. i mimo że w piątce braków jest cała masa, niedoróbek i zaszłości jest tyle że można by nimi obdzielić parę gier, to jednak przeskok jest tak ogromny że na prawdę trzeba być ślepym albo mieć mega złą wolę żeby tego nie zauważyć. i nie chodzi tu tylko o samą grafikę... Cytuj
PEsEq 8 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 ja czekam na gt6 konkretnie mocno i nie tylko ja zreszta;) Piątka może ma swoje bóle, ale to kropla w morzu, co ta gra oferuje. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 fajnie się zapowiada ta część, co bardzo cieszy to duża liczba tras z zmienną pogodą i porą dnia juz na starcia. A raczej można obstawiać, że przyszłe w dlc też będą miały ten bajer. Ja dalej czekam na dlc z kultowymi trasami z trójki lub czwórki jak citta di aria czy seattle Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 Ja tam biorę, nie ma bata. Przy GT5 się świetnie bawiłem, tryb kariery mnie wciągnął na maksa. Kupię pewnie jakoś przed świętami, może jakieś używki się już pojawią w znośnej cenie. Ciekaw jestem jak będzie wyglądał model jazdy na szutrówkach i śniegu względem GT5, bo w poprzedniej części kompletnię go nie trawiłem. Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 Ja też biorę, więcej tras, więcej aut premium, model jazdy w prologu już zwiastował zmiany na lepsze. W międzyczasie idę budować kapliczkę, żeby nowe dźwięki pojawiły się przed 2015 rokiem. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Chyba wszystkie premiumy zuzyli do tego trailera ;p 1 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Ogólnie z tymi standardami już jest troszke inna historia. Tu przykład Standardu z GT5 A tu standard z GT6 1 Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 (edytowane) Nie.. tylko nie przenoscie tej bzdury tutaj.. Już wystarczy, że na GT Planet pełno imbecyli, którzy myślą, że to i kilka innych aut z trailera i screenów to standardy (np. ta Toyota, Veyron czy Lotus Europa). To jest PREMIUM car. Tak samo jak Veyron z 2009, czy Suber Mercedes C9 z trailera (mimo, że nie ma ich na liscie "nowych" aut w GT6). Naprawdę mocno mnie to zaskakuje, ze ludzie nie potrafią odróżnić standarda od premiuma... Zrozumcie tez, ze standardy w GT6 na 100% będą wyglądać tak samo, lub prawie tak samo lipnie jak w GT5. Edytowane 15 listopada 2013 przez Emet Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 (edytowane) Wydawało mi się, że jakoś w okolicach zapowiedzi była mowa, że auta standard miały być w jakimś zakresie odświeżone. Może będą wyglądać lepiej niż w GT5. Edytowane 15 listopada 2013 przez Pacquiao Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 (edytowane) Mają mieć działające wycieraczki i przełączanie świateł między krótkimi a długimi, czyli pod kątem funkcjonalności będą bliższe premiumom. Ja rozumiem, że nie każdy musi mieć pojęcie o kwestiach technicznych.. ale akurat to, że ta Toyota 2000GT to premium jest tak oczywiste jak to, że po styczniu jest luty. Standardy to jedna, uformowana bryła. Premiumy to wszsytkie elementy nadwozia wymodeowane w 3D (co wyraźnie widać na tej Toyocie). Im wcześniej przyjmiecie do wiadomości, że standardy bedą wciąż wyglądać lipnie (zmienienie aut w premium lub zauważalne "podrasowanie" modelu nie działą tak, jak myśli większośc osób), tym mniejszy zawod Was czeka. Edytowane 15 listopada 2013 przez Emet Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 (edytowane) Ogólnie z tymi standardami już jest troszke inna historia. Tu przykład Standardu z GT5 A tu standard z GT6 Hahaha, uśmialem się... jak przy wiekszosci twoich postow w temacie. Anlgicy nazywają takie cos "wishfull thinking", tak btw. Powiedzcie mi tylko, czy wiadomo cos o dzwiękach silnikow. Bo co z tego, ze bedzie sauber C9 w trzy de, jak będzie brzmial jak przemodułowana GT-one z czwórki. No i czy jest juz jakas oficjalna lista premiumow, bo jak sie okaze, ze kupie a tam bedzie moja Furai w standardzie, to poprostu im nakopię do szmat. Edytowane 15 listopada 2013 przez Andżej Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 (edytowane) Dzwieki nowe kiedys beda, z patchem. Edytowane 15 listopada 2013 przez Bartg Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 ale patch ma być niby na premierę do ściągnięcia oby... Cytuj
winner 183 Opublikowano 15 listopada 2013 Autor Opublikowano 15 listopada 2013 Swoją drogą - nie opłaca się kupować zwykłej wersji, bo jest tańsza tylko o jakieś 20-30zł od Anniversary Tę drugą można kupić już za 239zł. Preordery poskładane? Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Mhm tak na pewno będzie patch z nowymi dźwiękami dla 1200 aut na premiere Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 preorder zrobiony na zwykłą wersje z precision pack and torque pack na amazon.co.uk Anniversary na amazonie nie ma Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 Pre-order złożony w Ultimie, edycja 15th Anniversary kosztuje tam 289zł. Nie widziałem nigdzie niższej ceny. Cały czas lubię tą serię i mam ochotę znów zmarnować trochę czasu, ale jak patrzę na listę tras miejskich to trafia mnie szlag. Gdzie jest Nowy Jork, Seul, Paryż, gdzie Hong Kong i Seattle? Komu przeszkadzało bogactwo tras z GT4. Cytuj
winner 183 Opublikowano 16 listopada 2013 Autor Opublikowano 16 listopada 2013 Na allegro są po 239zł Anniversary 15th. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi