Arek_ 20 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Szybki wyścig Tryb ten przeznaczony jest dla tych, którzy chcą jak najszybciej wziąć udział w zawodach sieciowych. Dobieranie odbywa się zgodnie z wybranymi wcześniej ustawieniami, a wyścig rozpoczyna się, gdy zbierze się odpowiednia liczba uczestników. Opcja ta zostanie dodana w ramach przyszłych aktualizacji. To powinno być od początku. Dopiero wtedy kupię GT6, żeby się nie okazały obiecanki cacanki jak z GT5 i rankingami, których dalej nie będzie w GT6! Wsparcie dla klubów to też fajny pomysł, ale upośledzony bez rankingów. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Huh wyzwanie Goodwood ostatnie Red-Bullem to juz nawet przyjemne nie było, przecież to wygląda jak na kreskówkach puszczone 2x za szybko, totalny random byleby w droge trafić Oo W porównaniu z Vettelem to Banał, za jakimś 4 razem dojechałem do mety za 8 razem złoto z ponad półtorej sekundy przewagi, nawet mogę urwać więcej ale już mi się nie chce tego powtarzać. Jak za coś wpadło złoto to przeskakiwałem do następnego zadania. W Vettel Challenge tylko Monza była prosta, Nurburgring był kręty i też dość łatwy przez to że nie trzeba było tak perfekcyjnie zapierdalać jak na Suzuce. Dopiero Suzuka dała w kość. W tej chwili trwa debata odnośnie legalności Glitcha z Mercedesem Vision li BMW tym z Seasonal Challenge a mikro transakcjami. Ciekawe co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 A jak tam Redbull X2014? Fajne te furki? Jakie maja parametry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Eh szkoda, że późniejsze licencje tez są takie banalne, na złoto można je zliaczyć niemalże driftem. Rankingi są mało pocieszające, zawsze złoto oznaczało w GT idealny przejazd masterowany dziesiątki razy, a tu banał o którym się zapomina po chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 A jak tam Redbull X2014? Fajne te furki? Jakie maja parametry? Są tylko trzy 2010 i jeden 2011. Takie same jak w GT5, Ten 2014 pojawi się pewnie za jakiś czas w tej samej zakładce gdzie jest Mercedes Vision - czyli bonus taki za ściągnięcie update. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprutus 3 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 niech wypuszcza patcha naprawiajacego zwolniajacych przeciwników na ostatnim okrazeniu Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Jak kupie Special Edition w PSS na dwoch, to bede mial dostep do tych dodatkowych samochodow, czy beda one dostepne tylko na koncie skladkowym? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 W standardowej edycji obaj ze znajomym dostalismy 5 aut z precision pack, wiec zakladam ze tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Macie 20 mil. w pare minut i nawet nie musicie jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Oni to wiedzą Kocie. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Tylko nie wiemy jeszcze jakie kroki podejmie Sony w powiązaniu tego glitcha z mikro transakcjami. Powinni się z nich wycofać bo jeśli będą karać graczy to lipa Edytowane 15 Grudnia 2013 przez ussr Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pawel_k Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 pograne dłużej i Goodwood mega fajne, szkoda że takie krótkie i takie łatwe, nawet Red Bullem wpadło złoto z dużym zapasem po kilku próbach jak wyczaiłem punkty hamowań jeśli już marnowali zasoby na taki content który nie nadaje się do niczego innego niż wyzwania specjalne to taki Goodwood ma dużo większy sens niż ten cały księżyc i łazik gram dalej w 720p bo jednak jest płynnie, ale grafika mega dużo traci, na prawdę szkoda że nie udało się tego jakoś poprawić, ale może będzie patch... ogólnie ciągle gra się fajnie, chociaż dalej jest dużo za łatwo, a brak wyścigów długodystansowych mnie mega rozczarował. jeśli mają zamiar wydać GT6 w niezmienionej formie na ps4 to pewnie będzie to pierwsze GT które odpuszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza
DIRK DIGGLER 4 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Mam nadzieje ze wyciagna wnioski,choc jak widze po tej czesci bledy ktorych nie poprawili od GT5 to mam watpliwosci...Te spadki plynnosci gry sa nie do przyjecia zeby zmiejszac rozdzielczosc,zeby normalnie pograc.Szkoda bo tak naprawde nie mam teraz w co grac,jezeli chodzi o samochodowke a nie wiadomo kiedy bedzie to GT7 na PS4.Znajomi ogrywaja i jakis zachwytow nie slysze,jest pewien niesmak co do tej czesci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Earlier today, the latest update introduced a “News Ticker” to deliver real-time announcements to players in the game. The News Ticker’s first big announcement confirms the BMW M4 will be updated to include a full interior view, seen in all the game’s other “Premium” cars. Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 walczac o złoto myślałem ze kierownice z blatu wyrwę ale po kilkunastu próbach wpadło z nakładem ok. poł sekundy ale i tak w porównaniu z wyzwaniem vettela z 5 to pikuś Na padzie nie wyobrazam sobie tego przejechac ale z ciekawosci dzis sprobuje Goodwod RedBullem jest tak banalne że nawet na padzie robi się złoto z 1s przewagi. Generalnie platyna jest sporo prostsza niż w GT5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 (edytowane) do ch,uja pana jak drfitowac w tej grze? probowalem zrobic 1 coffee break z driftem, do zdobycia 4500 pkt na zloto, a ja na 1 zakrecie robie ciagle baczka, gram na padzie, ma ktos jakis sposob? Łatwo wam poszło zadanie czasowe na zloto nissan gt-r vs. nissan gt-r? mam sreberko, i zylka na czole mi wczoraj wyszla po godzinie prob. Złoto w 3 zadaniu z pachołkami tez chyba lezy poza moimi zdolnosciami ;/ Edytowane 16 Grudnia 2013 przez _Milan_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Drift banalny na padzie był dla mnie, hmm sposób no ciężko stwierdzić, błyskawiczna kontra na maksa, gaz w podłogę i ani razu mnie chyba nie obróciło podczas prób, troche ręcznego też nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 no to jestem debilem Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Pierwszy zakręt jest kluczowy, można koło 1800 nabić, hamujesz sporo przed zakrętem do dwójki, puszczasz gaz przed skrętem, lekko ręcznym, skręt na maxa w prawo z gazem, od razu kontra no i dalej powinieneś już polecieć ładnie. Ja w piątce nie do końca wyczuwałem model jazdy w kwestii driftu, ale tutaj driftuje się fantastycznie, chyba z 20 razy grałem ten cofee break, aż w końcu przejechałem cała trasę jednym driftem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 sprobuje, wlaczylem sobie ten pasek pomocniczy i robilem zgodnie z nim, hamowanie, 2 bieg, i probowalem z recznym, bez, z gazem, bez, no ale konczy sie baczkiem. Jak piszeszo przejechaniu calej trasy driftem to chyba sie i to jednak zrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Podstawa to na 1 zakrecie dac od razu kontre do konca, moze zwieksz sensitivity sterowania padem ? ja mam na 2 ustawione, defaultowo jest zero. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sunnyluk 7 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Jest ktoś chętny do wspólnego zakupu GT6? Jeśli tak to proszę o PW Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 972 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Na padzie to faktycznie nie jest problem, sam musialem sie poratowac padem zeby wbic zloto bo na kierze dla mnie to jest niewykonalne ; p Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Chlopaki GT5 academy, czy GT6? Bo tak sie zastanawiam czy ograc najpierw starsza edycje, ktora po patchach powinna byc chyba calkiem zjadliwa, czy zabierac sie za najnowsze dziecko Polyphony. Cytuj Odnośnik do komentarza
DIRK DIGGLER 4 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 (edytowane) Mysle ze na poczatku lepiej ograc GT5 duzo sie nie rozni,od 6 a cena kilkakrotnie mniejsza.Za jakis czas jak spadnie za 50 zl GT6 to bedzie mozna zobaczyc.Przynajmniej dostaniesz pelnoprawny produkt a nie GT6 ktore pat(pipi)e sie co chwila i ma wiele bledow,okrojona na maxa.Wiec ja poczekam na GT7:) Edytowane 16 Grudnia 2013 przez DIRK DIGGLER Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi