mav2002 1 Opublikowano 18 kwietnia 2020 Opublikowano 18 kwietnia 2020 No przecież to jest jakaś kpina. Cześć w ogóle wszystkim. Gram se nie raz w Gran Turismo 6 i było oki, ale od jakiegoś czasu podczas odpalania gierki włącza się aktualizacja, potem instalacja aktualizacji i wyskakuje napis Błąd akualizacji. Robiłem już z tysiąc razy i za każdym razem to samo. Normalnie mnie to wk...a! Czytaj: wkurza O co tu kaman? Czy ktoś wie coś? Chciałbym se pogierzyć jeszcze w GT6, bo kocham tą giercurę nad życie. Mam Ps2, Ps3 i Ps4, ale tylko ta giera daje mi najwięcej szczęścia. Na Ps4 nowe Gran Turismo to kupa, a na Ps2 Gt4 jest ok i właśnie tym się obecnie ratuję. Pomocy! Cytuj
Luqat 1 002 Opublikowano 19 kwietnia 2020 Opublikowano 19 kwietnia 2020 Wyskakuje ten komunikat, ale serwery są wyłączone już dawno, więc nie może nic zaktualizować. Wystarczy się przez to przeklikać dalej i można normalnie grać. Jak nie chcesz tych komunikatów, to bądź na konsoli w trybie offline i będzie spokój. Cytuj
szymon@ 388 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 Cześć. Po długim czasie postanowiłem zagrać w szóstkę. Wiadomo dużo plików aktualizacji, czas pobierania itd. Problem mam następujący. Gdy pobierze wszystkie pliki , pp uruchomieniu gry zaczyna je instalować i tu wyskakuje błąd widoczny na zdjęciu i tak za każdym razem. Myślę że może to być wina dysku i trzeba go wymienić. Jak sądzicie ? Cytuj
Patricko 1 471 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 Znany problem, musisz restartować grę aż po prostu wszystko się nie zainstaluje, a ten błąd będzie dość często wyskakiwać. Możesz sprawdzać objętość gry po każdym wyłączeniu, czy rzeczywiście dorzuca kolejne pliki. 1 Cytuj
Chmielinski 214 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 W necie polecają instalować po 1 aktualizacji na raz i tak powtarzać aż wszystkie się zainstalują. Ja instalowałem po 5-6 na raz i wszystko przeszło. 1 Cytuj
szymon@ 388 Opublikowano 27 listopada 2021 Opublikowano 27 listopada 2021 A co ogólnie zawiera ta "mega" aktualizacja ? Pytam , bo nie wiem czy warto instalować i grać na gołej wersji . Cytuj
Patricko 1 471 Opublikowano 27 listopada 2021 Opublikowano 27 listopada 2021 Tu masz listę wszystkich zmian w patchach:https://gran-turismo.fandom.com/wiki/Gran_Turismo_6/Version_History 1 Cytuj
szymon@ 388 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Pytanko. Czy idzie gdzieś ustawić by było więcej przeciwników niż pięciu? Cytuj
Emet 1 121 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 We własnych wyścigach tak. W karierze jest to zależne od zawodów. W późniejszych jest więcej przeciwników. 1 Cytuj
szymon@ 388 Opublikowano 13 marca 2022 Opublikowano 13 marca 2022 W dniu 21.11.2021 o 12:52, Patricko napisał: Znany problem, musisz restartować grę aż po prostu wszystko się nie zainstaluje, a ten błąd będzie dość często wyskakiwać. Możesz sprawdzać objętość gry po każdym wyłączeniu, czy rzeczywiście dorzuca kolejne pliki. Zmiana dysku też nic nie dała , widocznie coś nie tak z moim fatem.... , zakupiłem w dobrej cenie slima i jest już ok. Cytuj
szurubur 131 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Opublikowano 9 kwietnia 2022 wczoraj sobie odpaliłem i o boziuu jak to dobrze wygląda w 2022 roku. az sobie smaka zrobiłem na 7 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi