Skocz do zawartości

Walkthrough'owcy

Najtmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie ludzi ktorzy zajmuja sie przechodzeniem gier na YT (tzw. walkthroughs)? Jara was to? Jesli nie jest wam dane zagrac w pewna gre, zawsze mozna obejrzec stosowny WT wraz z jakims fajnym komentarzem, ew. bez niego.

ja od siebie polecam

http://www.youtube.com/user/pyschadelicsnake

oraz

http://www.youtube.com/user/Tatsudoshi

Polecam, mozna "nadrobic" zaleglosci, ale takze sie posmiac i powspominac stare dobre czasy.

Jesli dane ci bylo skorzystac z rad kogos takiego, ew lubisz sobie spedzic wieczorek przy piwku i bekowych tekstach, wrzucaj smialo :);)

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no chyba ,że sie zatniesz na amen...choć łapie sie na tym, że zbyt szybko odpalam yt

Opublikowano

Lubię sobie czasem obejrzeć ale raczej tylko filmiki gości z Yogcast. Ostatnio oglądałem jak gościarka przechodzi L.A. Noir - co się uśmiałem to moje. Choć jakoś nie wyobrażam sobie, że miałbym obejrzeć z 60 odcinków tego żeby poznać całą grę. Odpalam sobie po prostu żeby się pośmiać. Oglądanie filmików które są robione na serio to nie dla mnie.

:D
Opublikowano

Ja sobie ostatnio obejrzałem pierwsze Devil May Cry na DMD i nie żałuję (całość trwa chyba 1h20min). Tytuł ograłem kilka razy więc nic nie straciłem z rozgrywki, ale oglądanie tak całych gier mija się z celem.

Fajnie że powstają takie nagrania bo zawsze może to posłużyć jako pomoc w trudnym momencie.

Opublikowano

Walkthrougs oglądam po przejściu gry. Głównie podobają mi się te gdzie kolesie rozwalają grę bez levelowania postaci jak kolo, który rozkminił DMC3 na same SSki bez jednego wydanego orba. I nie była to wersja SE.

Opublikowano

Jak się zatnę, to tak, czasem zerknę...

Ale wszelkie kanały "zagrajmy w", gdzie ludzie przechodzą grę i komentują to nie dla mnie. Na dłuższą metę to jest strasznie nudne, tym bardziej, że rozmówca nie mówi nic ponad "tu mamy wroga, rzucimy granat, o zabiłem go"

Opublikowano

Raz na jakiś czas odpalę sobie coś od darksydephil - koleś jest kwintesencją przegrańca, nolajfa i idealnym przykładem konsolowego dwunastolatka zamkniętego w ciele dwudziestoparolatka. Schemat oceniania gier ma prosty jak budowa cepa - ownuje=gra jest super, dostaje po łbie=gra to crap. Największy uśmiech na twarzy wywołało to jak wywnętrzniał się grają w drugiego Wiedźmina i Bad Company 2 (będąc przy tym zagorzałym fanem CoD) - z jego nerwicy aż wiało konsolowatością.

no i jego śmiech - bodaj najbardziej irytujący dźwiek jaki słyszałem w swoim życiu

Opublikowano

Oglądam tylko jeśli gry nie mam szans odpalić na swojej konsoli i w nią zagrać ( importy z PSX, gry nie do kupienia). Od całych przejść gier ciekawsze wydają mi się Quick Looki ekipy z Giant Bomb. Można się naprawdę uśmiać z żartów a filmik trwa kilkanaście minut a nie 10 godzin.