Lipa 512 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Premiera za trochę ponad miesiąc, a tu taka cisza ? Czekacie ? Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 27 sierpnia 2011 Opublikowano 27 sierpnia 2011 Czekamy, oj czekamy ciekawe co ze składami ze względu na lockout (zanim się nie skończy to chyba będą dostępni tylko ziomki z trybu legend?). Ogólnie jak ostatnio był strajk to nba live z tego co pamiętam w ogóle nie wyszła. Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 7 września 2011 Autor Opublikowano 7 września 2011 http://polygamia.pl/Polygamia/1,107165,10217968,NBA_2K12___czy_to_jeszcze_gra_wideo_.html Cytuj
ShootingGuard 0 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 http://www.youtube.com/watch?v=XTPBCWheCXo&feature=feedu Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 21 września 2011 Opublikowano 21 września 2011 2K Sports po raz kolejny zdobywają jednogłośnie nagrodę za najgorsze demo roku, ale trzeba im przyznać, że w tym roku przeszli samych siebie.W demie możemy pograć Mavs w starciu z Heat ( 1 kwarta, 4 minuty, poziom nieznany, nie mozna wybrac Heat ), menu pauzy zawiera takie opcje jak "Resume" "View Controls" "Quit" i to w sumie tyle. Jak zawsze brak jakiejkolwiek opcji typu zagrywka, zmiany itd, wiec pobiegalem 10 minut porzucalem Nowitzkim i skasowalem demo, bo nic ono nam o grze nie mowi. Mozna obejrzec pare nowych animacji i to w sumie tyle. Nie wiem czemu co roku swiadomie zniechecaja do koncowego produktu demem, ale w tym roku udalo im sie to wyjatkowo :ph34r: Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 21 września 2011 Autor Opublikowano 21 września 2011 Dlatego nawet nie ściągam. Czekam do 7.10.11r i ocenię Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 23 września 2011 Opublikowano 23 września 2011 Faktycznie demko totalne dno. Ja na razie zostaje przy wersji 2k11, bo poza nowymi animacjami nic nie mozna w tym demie sprawdzic. Cytuj
Rafael0089 105 Opublikowano 23 września 2011 Opublikowano 23 września 2011 Już niedługo i gra w napędzie demo przeciętne, full mam nadzieję, że dorówna, a właściwie to przebije 2k11. Cytuj
ShootingGuard 0 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 (edytowane) Ktoś może orientuje się jak jest z dostępnością gry w dniu premiery w Polsce? Premiera gry jest 4, a na stronie Cenegi jest napisane, że gra pojawi się na sklepowych półkach 7. Edytowane 1 października 2011 przez ShootingGuard Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 1 października 2011 Autor Opublikowano 1 października 2011 Pamiętam, że rok temu był problem z dostaniem gry na premierę. Dlatego mam złożony kolejny rok pre order na nba. Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 I jak gracie? Jak się robi teraz zwód? Wcześniej było to to samo co wyskok do góry a teraz z wyskokiem w offence jest post up ;/ Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 9 października 2011 Autor Opublikowano 9 października 2011 Zwody ? L2. Jakoś specjalnie dużych różnic nie widzę. Ale gra się wyśmienicie Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 9 października 2011 Opublikowano 9 października 2011 Zapisy do 7 edycji ESBL Lipa atakuj... http://www.elitesports.pl/forum/viewtopic.php?f=239&t=3689 Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 asfalt odpal sobie Training Camp, jasno i przejrzyscie wyjasnione kazde mozliwe zagranie w grze - ofensywa, defensywa, post up, iso-motion itd, bardzo przydatne. Ja ciskam od wczoraj w My Player mode i jest dużo ciekawiej niż rok temu, nasz chlopek ma na dzien dobry wyzsze statsy, wiec mozna sobie pohasac nieco latwiej, ale chociaz nie trzeba na poczatku grac tych nudnych meczy z leszczami w sali od wuefu Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 no wlaśnie już to znalazłem. Szkoda tylko, że nie używam analogów i nie mogę wykonać fajnych zagrań. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 To pora sie nauczyc, od zawsze najlepsze zagrania byly zarezerwowane dla analoga w serii 2k Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 16 października 2011 Opublikowano 16 października 2011 Tryb My Player jest genialny, znacznie znacznie lepszy niż rok temu. Najważniejsze zmiany to tylko jeden mecz przed draftem, określający gdzie trafimy ( + 3 interview przed meczem, gdzie mozemy udzielajac odpowiedzi wybrac sobie po czesci klub, mi udalo sie do Suns trafic, szkoda, ze po 2 meczach wytradowali Nasha :| ). Jest duzo ciekawych nowych drillsów, pojawiła się pensja, która można wydawać na przeróżne rzeczy - najciekawsze jest to, ze wydajemy je tez na rzeczy, ktore w poprzednich czesciach mozna bylo wybrac w tworzeniu zawodnika. Animacje rzutów najlepszych graczy kosztują krocie, podobnie jak cale multum zagran do wyboru - kazdy crossover, charakterystyczny dunk, piwot czy post up move mozna kupic tworzac sobie imitacje dowolnego zawodnika, lub tworzac hybryde doskonala Mozna tez skill pointsy wydawac na wieksze zakupy skillsow, ale kosztuje to minimum 9000pt doswiadczenia za jednym zamachem. Do tego podczas meczu dostajemy specyficzne wyzwania punktowane dodatkowo - np zmniejsz przewage ponizej 10 pkt, zatrzymaj gracza "on fire" bez pktow do konca kwarty, obron najblizsze 10 posiadan itd. No i najwazniejsze dla mnie, ze wreszcie cpu potrafi grac zagrywki, wiec akcje maja sens, sa b.dobrze egzekwowane i mozna rzeczywiscie poczuc sie jak trybik w dobrze dzialajacej maszynie, a nie grac tylko izolacje 1-1 albo proste pick/rolle. Ogolem rewelacja. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 a na jakim poziomie trudności grasz i ile min kw. ? Bo chyba na razie ogram offline, bo on-line na razie z(pipi)any jest dokumentnie (pewno wyjdą patche ale kiedy?), znaczny krok w tył względem 2k11. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 All-star 11 minut Cytuj
wiewior85 0 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 czy 1991 Warriors i 2002 Sacramento Kings dostepne sa tylko w preorderach po wpisaniu specjalnego kodu dołączonego do gry? jesli tak to troche sie rozczarowałem (delikatnie to ujmując)...☺ Cytuj
ted360 17 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Rozumiem, że składy są sprzed lokautu. Możecie sprawdzić, czy wśród wolnych agentów jest Iverson i jeśli tak, to jaki ma overall? :] Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 (edytowane) nie ma Damn. Od paru dni pykam My Player i wlasnie nakrecili ze mna reklame z serii "Where Amazing happens" Edytowane 23 października 2011 przez BartIrlandia Cytuj
pidzem 0 Opublikowano 27 stycznia 2012 Opublikowano 27 stycznia 2012 witam jako że minęło trochę czasu a ja zastanawiam się nad zakuem gierki to chciałem zapytać czy pacz z aktualnymi składami ( draftem i innymi roszadami) w ogóle wyszedł ? ewentualnie jakieś minusy tej gierki ? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 8 lutego 2012 Opublikowano 8 lutego 2012 Czy Wam nie przeszkadzają w tej grze błędy ,które nieustannie nękały w 2k11? Wymienie chociaż te, które przyjdą mi teraz do głowy: -po pierwsze podania, tragedia. W tej grze nie istnieje mocne, precyzyjne,szybkie podanie. Piłka leci po paraboli , bardzo łatwo ją przechwycić. Największy absurd - kozioł jest często szybsy od podania - brak logiki koszykarskiej. -gracze pokroju Wade'a ,czy LBJ to cyborgi , cięzko im wybić piłkę , pakują nad 3 zawodnikami , piłka przykleja się do nich po przechwycie. Rozumiem, że to gwiazdy ,ale bez przesady. -granie centrami też leży , zamiast pakować spod kosza,to oni jakieś lay-up'y walą, nawet jak są sami. O tym ,że cięzko jest nimi przepchać dużo mniejszego zawodnika nawet nie wspominam. -dość często (za często ) się zdarza ,że piłka jest podawana nie tam,gdzie chcemy ,przez tworzą się głupie straty nie z naszej winy. -faule ofensywne , zawodnik z piłką wpada na ustawionego od dłuższego czasu obrońcę i nie ma faulu ,a bywa ,że go szturchnie bokiem i jest offens. -na koniec zostawiłem najlepsze. Czasami jest ,że gra postanowi ,co za chwilęsię wydarzy. Dla przykładu, leci piłka na kontrę , zawodnik ,który ma ją otrzymać staje nieruchomo ( nie wychodzi do niej ) ,bo gra postanowiła ,że nastąpi przechwyt. Nie zrozumcie mnie źle, nie jestem żadnym haterem. Po prostu fanem koszykówki jestem od dziecka ,a w wirtualny basket gram od czasów NBA live 2000. Strasznie denerwują mnie takie błędy ,bo wiem ,że są one spowodowane niechlujstwem i niedopracowaniem. Nie mniej jednak ,cały czas dość przyjemnie się gra na 2 osoby przy jednej konsolce Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 1 kwietnia 2012 Opublikowano 1 kwietnia 2012 no wszystko ładne świecące w tej grze, wyglądające jak transmisja tv, ale grając szybko się to mi niestety znudziło. No i odziwo, więcej frajdy sprawia granie z konsolą, niż z żywym przeciwnikiem, co przestaje przypominać koszykówkę. Najbardziej brakuje mi, możliwości pogrania w basketa kimś innym niż tylko drużynami NBA. Powinni chociaż jakieś DLC wypuścić z euroligą i reprezentacjami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi