MaZZeo 14 182 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Czy jest jakiś tutorial dla nooba w grze? Zachciało mi się pograć w NBA jakiegoś czego nie robiłem od 2003 roku chyba ale trochę nie ogarniam a demo mocno okrojone jest. Cytuj
Gregorius 480 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Czy jest jakiś tutorial dla nooba w grze? Zachciało mi się pograć w NBA jakiegoś czego nie robiłem od 2003 roku chyba ale trochę nie ogarniam a demo mocno okrojone jest. Jest obszerny i przejrzysty tutorial gdzie można ćwiczyć wszystkie elementy gry, osobno można ćwiczyć również konkretne zagrywki. Cytuj
nyGGaz 11 Opublikowano 29 maja 2012 Opublikowano 29 maja 2012 Siemka! Chciałby ktoś się może spotkać na grę na live w 2k12? Cytuj
krupek 15 480 Opublikowano 17 czerwca 2012 Opublikowano 17 czerwca 2012 Ma ktoś może problemy z zacinaniem się gry, problemami z dźwiękiem i wczytywaniem się tekstur w wersji na PS3 ? Miałem już to samo z NBA 2k11, dodam, że z innymi grami nie ma najmniejszego problemu. Dziwna sprawa.. Cytuj
Bobcat 0 Opublikowano 22 lipca 2012 Opublikowano 22 lipca 2012 -granie centrami też leży , zamiast pakować spod kosza,to oni jakieś lay-up'y walą, nawet jak są sami. O tym ,że cięzko jest nimi przepchać dużo mniejszego zawodnika nawet nie wspominam. Mimo wszystko czolowka - Howard, Bynum idzie pograc na poscie i raczej wiekszosc zawodnikow przepchna. Jedynie moze irytowac, ze nawet oni dwaj jako czolowka maja czesto drewniane zagrania i pudluja w latwych sytuacjach. Ogolem jednak w obecnej NBA malo jest dobrych centrow. Najlepszy w grze jest Olajuwon, ale to w starych druzynach. Ma ktoś może problemy z zacinaniem się gry, problemami z dźwiękiem i wczytywaniem się tekstur w wersji na PS3 ? Miałem już to samo z NBA 2k11, dodam, że z innymi grami nie ma najmniejszego problemu. Dziwna sprawa.. Niestety tez tak mam, to pewnie blad gry. Najczesciej wystepuje mi to w Assocation na poczatku spotkan. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi