Kitty 152 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Drodzy kĄsolomaniacy, jak pisałam już w swoim statusie (;p) prowadzę z koleżankami badania naukowe w zakresie psychologii. Potrzebnych jest nam jeszcze ponad 100 osób chętnych do badania. Dlatego też proszę Was o pomoc! W skrócie: - potrzebni studenci (oprócz psychologii) - wiek 19-24 - adres ankiety : http://www.ebadania.pl/96ab14d53a61c44c - wiem, że pytania się powtarzają, proszę jednak o odpowiedź na każde To dla nas sprawa życia i śmierci ;p! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kitty 152 Opublikowano 9 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Nie wiem wprawdzie, jak wielu z Was uczestniczyło w badaniach, ale w każdym razie informuję, że badania udały się wyśmienicie - 202 osoby zbadane, analiza danych w toku, a 19 września referat w Katowicach . Dzięki, ludzie . Cytuj Odnośnik do komentarza
TeBe 142 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Nie ma sprawy, powodzenia pokaż cycki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi