Perez 1 817 Opublikowano 8 maja 2019 Opublikowano 8 maja 2019 No ale w Doki Doki masz na samym początku info o spoilerach. Znaczy oki, rozumiem, że pewnie wygodniej byłoby, gdyby faktycznie była lista gier, których spoilery dotyczą, żeby od razu nie porzucać całego tekstu. 1 Cytuj
Kmiot 13 864 Opublikowano 8 maja 2019 Opublikowano 8 maja 2019 O ile dobrze pamiętam, to akurat tekst z Doki Doki zawiera na początku informację, że są spoilery. Inna kwestia jest taka, że przed lekturą nie wiadomo z jakich gier te spoilery, więc ostrzeżenie tylko w połowie spełnia zadanie i może podanie w nawiasie tytułów nie byłoby takim złym pomysłem. 1 Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 8 maja 2019 Opublikowano 8 maja 2019 W cda czasem pisza "kto nie gral w pierwsza czesc niech pominie caly kolejny akapit". Albo jak spoilery sa w tabelce poza tekstem to drukuja ja do gory nogami i oznaczaja. Ogolnie popieram. 3 Cytuj
Shen 9 690 Opublikowano 8 maja 2019 Opublikowano 8 maja 2019 Szczegolnie, ze na takim forum ostrzezenia leca za 30 letnie spoilery. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 8 maja 2019 Opublikowano 8 maja 2019 3 minuty temu, Shen napisał: Szczegolnie, ze na takim forum ostrzezenia leca za 30 letnie spoilery. I bardzo dobrze. 1 Cytuj
kotlet_schabowy 2 733 Opublikowano 8 maja 2019 Opublikowano 8 maja 2019 No ten tekst Sobka też niedawno przeczytałem i tyle dobrze, że też wszystkie wymienione filmy już widziałem, bo byłbym mocno niezadowolony. Myślę, że informowanie na początku, z czego spoilery znajdą się w tekście, to dobry (i nie wymagający praktycznie żadnego wysiłku ze strony autora) pomysł. Albo oznaczać spoiler już w tekście, tuż przed nim. Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 8 maja 2019 Opublikowano 8 maja 2019 (edytowane) 4 godziny temu, Mejm napisał: W cda czasem pisza "kto nie gral w pierwsza czesc niech pominie caly kolejny akapit". Albo jak spoilery sa w tabelce poza tekstem to drukuja ja do gory nogami i oznaczaja. Ogolnie popieram. Super. Nie oglądałem pierwszej części filmu. Z dupy przeczytam recenzję drugiej części i będę miał pretensje do recenzenta, że wspomniał w niej o wydarzeniach z jedynki? Ja pyerdole gracze. Tego nie ogarniesz Edytowane 8 maja 2019 przez chris85 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi