obcy1910 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Witam mam problem z wpisaniem cd key do Windows xp home edition A dokładniej to lapku który przestał działać przy prubie uruchomienia pojawiał się napis że niema jakiegoś pliku do uruchomienia windowsa , więc włożyłem do napędu Windows xp Media Center Edition 2005 cd-rom #1 i chciałem naprawić system , oczywiście dałoby się tylko jakby kimpel pamiętal hasło Administratora, wię zacząłem robić format udało się tylko jest problem właśnie z wpisaniem cd key'a , jest orginalny wię powinno być ok a nie jest , co mam z tym fantem zrobić , a jeszcze jedno co do innych kluczy już sprawdzałem chyba ze 20 sztuk i nic. Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Znajdź płytę recovery którą miałeś z lapkiem. Odnośnik do komentarza
obcy1910 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) Znajdź płytę recovery którą miałeś z lapkiem. tak bym zrobił ale ,,,,nie było płyty dołączonej do lapka Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez obcy1910 Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 No to masz w takim razie partycję recovery z której odzyskujesz windę. Bo rozumiem że lap był już z systemem? Jeśli tego też nie ma, to pozostaje Ci zassanie nieruszonego Win XP home edition [bo wnioskuję że taki oryginalny klucz posiadasz] i instalka tego systemu. Inne windy na tym keju nie pójdą chyba. Odnośnik do komentarza
obcy1910 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) No to masz w takim razie partycję recovery z której odzyskujesz windę. Bo rozumiem że lap był już z systemem? Jeśli tego też nie ma, to pozostaje Ci zassanie nieruszonego Win XP home edition [bo wnioskuję że taki oryginalny klucz posiadasz] i instalka tego systemu. Inne windy na tym keju nie pójdą chyba. Klucz mam orginalny ,,,i zrobiłem, partycję tylko że po wpisaniu klucza pokazuje mi się ERROR o treści The Product Id you entered is not valid , wygląda na to jakby klucz był nie ważny , i co teraz? Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez obcy1910 Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Użyj odpowiedniej wersji systemu Windows XP Odnośnik do komentarza
obcy1910 0 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) Użyj odpowiedniej wersji systemu Windows XP Instaluje odpowiedni system Windows xp home edition , a co do klucz to już dzwoniłem do Microsoft by aktywować klucz przez telefon. No to zamykam /stona Edytowane 30 Sierpnia 2011 przez Stona zamykam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi