obcy1910 0 Opublikowano 29 sierpnia 2011 Opublikowano 29 sierpnia 2011 Witam mam problem z wpisaniem cd key do Windows xp home edition A dokładniej to lapku który przestał działać przy prubie uruchomienia pojawiał się napis że niema jakiegoś pliku do uruchomienia windowsa , więc włożyłem do napędu Windows xp Media Center Edition 2005 cd-rom #1 i chciałem naprawić system , oczywiście dałoby się tylko jakby kimpel pamiętal hasło Administratora, wię zacząłem robić format udało się tylko jest problem właśnie z wpisaniem cd key'a , jest orginalny wię powinno być ok a nie jest , co mam z tym fantem zrobić , a jeszcze jedno co do innych kluczy już sprawdzałem chyba ze 20 sztuk i nic.
Stona 569 Opublikowano 29 sierpnia 2011 Opublikowano 29 sierpnia 2011 Znajdź płytę recovery którą miałeś z lapkiem.
obcy1910 0 Opublikowano 29 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 29 sierpnia 2011 (edytowane) Znajdź płytę recovery którą miałeś z lapkiem. tak bym zrobił ale ,,,,nie było płyty dołączonej do lapka Edytowane 29 sierpnia 2011 przez obcy1910
Stona 569 Opublikowano 29 sierpnia 2011 Opublikowano 29 sierpnia 2011 No to masz w takim razie partycję recovery z której odzyskujesz windę. Bo rozumiem że lap był już z systemem? Jeśli tego też nie ma, to pozostaje Ci zassanie nieruszonego Win XP home edition [bo wnioskuję że taki oryginalny klucz posiadasz] i instalka tego systemu. Inne windy na tym keju nie pójdą chyba.
obcy1910 0 Opublikowano 29 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 29 sierpnia 2011 (edytowane) No to masz w takim razie partycję recovery z której odzyskujesz windę. Bo rozumiem że lap był już z systemem? Jeśli tego też nie ma, to pozostaje Ci zassanie nieruszonego Win XP home edition [bo wnioskuję że taki oryginalny klucz posiadasz] i instalka tego systemu. Inne windy na tym keju nie pójdą chyba. Klucz mam orginalny ,,,i zrobiłem, partycję tylko że po wpisaniu klucza pokazuje mi się ERROR o treści The Product Id you entered is not valid , wygląda na to jakby klucz był nie ważny , i co teraz? Edytowane 29 sierpnia 2011 przez obcy1910
Stona 569 Opublikowano 29 sierpnia 2011 Opublikowano 29 sierpnia 2011 Użyj odpowiedniej wersji systemu Windows XP
obcy1910 0 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 30 sierpnia 2011 (edytowane) Użyj odpowiedniej wersji systemu Windows XP Instaluje odpowiedni system Windows xp home edition , a co do klucz to już dzwoniłem do Microsoft by aktywować klucz przez telefon. No to zamykam /stona Edytowane 30 sierpnia 2011 przez Stona zamykam
Rekomendowane odpowiedzi