mateusz_ubisoft 0 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Witajcie, Słyszeliście może o grze Might & Magic: Clash of Heroes? Rozgrywka ma miejsce w realiach Might & Magic, więc może być fajną rozgrzewką przed premierą VI-tej części Herosów. Akcja gry ma miejsce 40 lat przed wydarzeniami z piątej części Herosów. Might & Magic: Clash of Heroes to połączenie gry cRPG, gry logicznej i strategii turowej. Do dyspozycji jest 30 godzin kampanii w trybie jednoosobowym ale możecie też zmierzyć się ze znajomymi w sieci w trybie multiplayer lub przed jednym komputerem w trybie hot seat. Tutaj mozna obejrzeć trailer: http://www.youtube.com/watch?v=wazUuabl7Cc Co myślicie o takiej wersji Herosów? Pozdrawiam, Mateusz Ubisoft Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Myślę o takiej wersji gry pozytywnie, bardzo lubię Heroes of Might & Magic ®. 1 Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Wersja na NDS była przekozacka, chociaż mocno liniowa i infantylna. Właściwie eksploracji w niej było zero (chodziło się po wytyczonych ścieżkach), ale walki sprawiały dużo frajdy, system jest fajny. Jeżeli to dopracują i rozbudują w wersji na PC- jestem za. Cytuj
Suavek 4 814 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Opublikowano 31 sierpnia 2011 Także chętnie obadam z biegiem czasu. Wiele dobrego o tej grze słyszałem, a cena na Steam nie jest jakaś odstraszająca (15€). Poczeka się na promocję 50%/75% i zakupię. Martwi mnie jedno - Ubisoft. Czy można się spodziewać jakichś durnych DRMów poza Steamem, jak w większości ich produkcji? Na stronie produktu nic nie mogę znaleźć, ale mimo wszystko mam pewne obawy. Cytuj
mateusz_ubisoft 0 Opublikowano 2 września 2011 Autor Opublikowano 2 września 2011 (edytowane) Na razie niestety ciężko powiedzieć czy gra będzie gdzieś poza Steamem ;/ i wersją pudełkową oczywiście, w wersji kinowej i oryginalnej Edytowane 2 września 2011 przez mateusz_ubisoft Cytuj
mateusz_ubisoft 0 Opublikowano 15 września 2011 Autor Opublikowano 15 września 2011 a wlasciwie czemu gra jest infantylna? przez grafikę? Cytuj
mateusz_ubisoft 0 Opublikowano 23 września 2011 Autor Opublikowano 23 września 2011 wybaczcie mi double, czy nawet tripleposting mały nius - premiera niestety przesunęła się na 14 października, ale za to można ściągnać demo Clash of Heroes ze steama, za darmo warto sprawdzic jak się ta gra prezentuje w wersji na PCta Cytuj
Suavek 4 814 Opublikowano 23 września 2011 Opublikowano 23 września 2011 mały nius - premiera niestety przesunęła się na 14 października, ale za to można ściągnać demo Clash of Heroes ze steama, za darmo warto sprawdzic jak się ta gra prezentuje w wersji na PCtaZnaczy się... premiera polskiej wersji pudełkowej? Gdyż gra w cyfrowej dystrybucji jest już dostępna. Jeśli komuś nie zależy na pudełku, to Green Man Gaming ma ofertę gry za 15$, zamiast 15€. A klucz tam kupiony i tak trzeba przypisać do Steam. Co więcej (pozwolę sobie, a co), jeśli ktoś nie posiada jeszcze konta na GMG, to może skorzystać z mojego referrala przy rejestracji. Wtedy jeśli nowo zarejestrowany wyda minimum 5$, to zarówno on jak i osoba z którego referrala korzystał dostaną jednorazowo po 5$. Żadnych zobowiązań, a można tak zdobyć troszkę grosza na późniejsze wydatki. Cytuj
mateusz_ubisoft 0 Opublikowano 23 września 2011 Autor Opublikowano 23 września 2011 tak, chodzi o premierę polskiej wersji pudełkowej, na steamie hula juz od jakiegoś czasu gra w oryginalnej, angielskiej wersji, i z tego co piszesz, to pewnie w innych miejscach tez Cytuj
mateusz_ubisoft 0 Opublikowano 4 października 2011 Autor Opublikowano 4 października 2011 Hej, dodatkowa informacja - w wersji na PCta będzie od razu dołączone pierwsze DLC, "Jestem Legendą", w którym można się wcielić w każdego z czterech, pierwotnie niegrywalnych bossów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi