Opublikowano 30 sierpnia 201113 l Razem z lubą mamy w planach 3 dniowy wyjazd do jakiegoś ośrodka wypoczynkowego we wrześniu. Głównym kryterium jest tutaj cena i lokalizacja tej miejscówki blisko przystanków pks lub kolei( mój Matizek zaliczył zgon...). Moglibyście coś polecić? Jesteśmy z okolic Gdyni, więc wypad w góry od razu odpada. Myśleliśmy nad Łebą, ale tam tanio raczej nie jest... Za wszelkie rady płacę plusikami
Opublikowano 30 sierpnia 201113 l Autor No dobra, ale gdzie dokładnie? W sumie w Łebie znalazłem już dość tani nocleg jak na te miejscowość, więc chyba tam uderzymy, ale jeszcze wszystko może się zmienić...
Opublikowano 30 sierpnia 201113 l Autor No a jak! Chociaż ona pewnie liczy na romantyczne spacery nad morzem, wręczanie kwiatów itp.
Opublikowano 30 sierpnia 201113 l Zobacz http://www.fajnewcza...clegi/niedamowo byłem tam kiedyś i było zacnie w ch'uj (dokładnie w tym pierwszym byłem). Jest blisko pksu, no i 25-30zl za osobe to nie dużo imo. Edytowane 30 sierpnia 201113 l przez _Be_