szaden 228 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Razem z lubą mamy w planach 3 dniowy wyjazd do jakiegoś ośrodka wypoczynkowego we wrześniu. Głównym kryterium jest tutaj cena i lokalizacja tej miejscówki blisko przystanków pks lub kolei( mój Matizek zaliczył zgon...). Moglibyście coś polecić? Jesteśmy z okolic Gdyni, więc wypad w góry od razu odpada. Myśleliśmy nad Łebą, ale tam tanio raczej nie jest... Za wszelkie rady płacę plusikami Cytuj
szaden 228 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 30 sierpnia 2011 No dobra, ale gdzie dokładnie? W sumie w Łebie znalazłem już dość tani nocleg jak na te miejscowość, więc chyba tam uderzymy, ale jeszcze wszystko może się zmienić... Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 30 sierpnia 2011 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Wypad na ruchansko w domkach letniskowych? zacna inicjatywa. Cytuj
szaden 228 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 30 sierpnia 2011 No a jak! Chociaż ona pewnie liczy na romantyczne spacery nad morzem, wręczanie kwiatów itp. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 sierpnia 2011 Opublikowano 30 sierpnia 2011 (edytowane) Zobacz http://www.fajnewcza...clegi/niedamowo byłem tam kiedyś i było zacnie w ch'uj (dokładnie w tym pierwszym byłem). Jest blisko pksu, no i 25-30zl za osobe to nie dużo imo. Edytowane 30 sierpnia 2011 przez _Be_ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi