Etheor 547 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Witojcie łobywatele... no dobra, bez zbędnych przegięć: Jak zapewne zainteresowani wiedzą, toczyła się/toczy debata w sprawie elektronicznej wersji PE. Obozy podzieliły się na dwie drużyny, gdzie każda z nich broniła swoich argumentów. Odchodząc jednak nieco od tego pomysłu chciałbym się dowiedzieć, czy grupa trzymająca władzę miała/ma w planach utworzenia forum oraz portalu w wersji na urządzenia mobilne? Nie ukrywam, że sam czytam serwisy w wersji mini i idealnie takie rozwiązanie sprawdza się w praktyce. Także i coraz więcej for ma odpowiedniki "lajtowe" przeznaczone dla userów, którzy korzystają ze smartfonów/hiperturbokombajnokomórek. Zatem czy i my możemy liczyć na taką dogodność? Wszak aż tak wiele roboty przy tym nie ma, a ułatwiłoby to życie wyżej wspomnianym użytkownikom. Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 30 sierpnia 2011 Cóż, w opcjach mam tylko IP.Board i BlackStream, możesz nakierować gdzie jej szukać? Cytuj
Stona 569 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Widocznie znowu ktoś wyłączył. Ostatnio na komórkach była opcja mobile Sprawdzałeś? Czy sprawdzasz na kompie? Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 30 sierpnia 2011 Sprawdzałem specjalnie na Dolphinie i niestety, ale skórki mam te same co na kompie do wyboru i dlatego padło pytanie o wersję lite/mobile. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Opublikowano 30 sierpnia 2011 żeby nie było, że wymyślam[z innego tematu wyjęty screen] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi