tlas 498 Opublikowano czwartek o 16:18 Opublikowano czwartek o 16:18 Ale będzie narzekanie na dungeony, ajajaj. Cytuj
Pupcio 19 423 Opublikowano czwartek o 16:27 Opublikowano czwartek o 16:27 Po tartaku z trójki te z czwórki to dosłownie miły spacerek Nie mogę się doczekać, day one 1 Cytuj
Pix 1 146 Opublikowano piątek o 05:20 Opublikowano piątek o 05:20 Ciekawe tylko, czy rimejkują Goldena, czy znowu pójdą na łatwiznę i odświeżą tylko podstawkę. Cytuj
pawelgr5 1 628 Opublikowano piątek o 07:27 Opublikowano piątek o 07:27 Nie no jak by mięli wyciąć zawartość Golden to chuy im w japonskie dupy. Dodatek do trójki to trochę inna sprawa. Golden podobnie jak Royal to juz teraz integralna część fabuły i bez tego gra będzie sprawiać wrażenie "obciętej" z płatnym zakończeniem. 2 Cytuj
KrYcHu_89 2 628 Opublikowano piątek o 09:42 Opublikowano piątek o 09:42 To DLC do P3 to jeszcze można zrozumieć, bo i tak było słabe i było po zakończeniu gry, ale wycięcie Goldena to byłoby przegięcie. 17 godzin temu, Pupcio napisał(a): Po tartaku z trójki te z czwórki to dosłownie miły spacerek Nie mogę się doczekać, day one Si, wrzucą te pierdoły z trójki, combat nowy, Teurgie itp. + ładniejsze korytarze i na pewno będzie to silniejszy aspekt rozgrywki, niż Tartak. No nie mogę się doczekać jak mój przyjaciel Teddy wygląda na Unrealu 4 . Cytuj
Pix 1 146 Opublikowano piątek o 16:11 Opublikowano piątek o 16:11 Przy rimejku trójki wycięli żeńską protagonistkę z wersji portable i wszystkie dodatkowe sceny z wersji FES, a odpłatnie dali tylko epilog The Answer. Jak najbardziej wierzę, że przy odświeżaniu czwórki też odpuszczą dodatkową zawartość. A tak w ogóle, to chyba znowu oddala się Persona 6. Pewnie w tym roku zapowiedź rimejku czwórki z premierą na 2026, a szóstka kiedy? 2027? Łapy opadają. Cytuj
Suavek 5 027 Opublikowano piątek o 16:51 Opublikowano piątek o 16:51 Sytuacja z trójką była nieco inna, bo tam faktycznie było kilka wersji gry oraz wersji wydarzeń. W przypadku czwórki nie ma za bardzo dyskusji. Golden to po prostu rozszerzona wersja oryginału, a zmiany dotyczyły całości gry, nie tylko zakończenia. W P3R sprzedali po prostu dodatkowy epizod, ale w przypadku P4R co by mieli w ten sposób spieniężyć? Powtórne przejście gry? No nie widzę tego jakoś. Oczywiście na pewno będą DLC z kostiumami, muzyką, cyfrowe artbooki i tego typu. Może nawet jakieś kolejne, całkiem nowe wydarzenia. Ale to już na prawdę byłby absurd, gdyby się mieli rozdrabniać na remake oryginału i dopiero potem dodatki z Golden, które wymagałyby powtórnego przejścia gry. Jeśli o mnie chodzi to mogą potańcówkę jeszcze remasterować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi