Pupcio 18 410 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Plaża i gorące źródła stulejkowy must have Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Ja Kanji'ego zawsze postrzegałem jako postać homoseksualną (albo chociaż jakiś queer), która się z tym bardzo kryła, dlatego starał się udowodnić jaki to on nie jest odważny i męski. Czwóreczka świetna część, bardzo mi przypadła do gustu. Muszę jeszcze ograć remake trójki, bo nie było mi dane. Cytuj
lysyolec 10 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października 2 godziny temu, Suavek napisał(a): Ukryj zawartość 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): No tak ogólnie to scena na plaży była. W P4 Golden była scena na plaży. W P5 była scena na plaży. W P3 też była scena na plaży. Dziwne. Ogólnie grałem w P4 w wersji na PS2, może to była jakaś lokacja która wystąpiła tylko w goldenie? Cytuj
Suavek 4 661 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada Personka 4 Golden na Steam w nowym Humble Choice, pośród innych gier - https://www.humblebundle.com/membership 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi