tk___tk 4 795 Opublikowano 11 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 (edytowane) po zwiastunie widać już kto prawdopodobnie ukradnie show - "iron man 2,5" to chyba bardziej odpowiedni tytuł. można to zobaczyć gdzieś na jutjub? >2011 >nie mieć zainstalowanego quick time'a Edytowane 11 Października 2011 przez tk___tk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 można to zobaczyć gdzieś na jutjub? To ja już bardziej czekam na Iron Mana 3, reszta tych typów w rajtuzach nie jest nawet w ułamku tak sympatyczna i wygadana. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 parę plotek: http://forums.superherohype.com/showpost.php?p=22201883&postcount=966 obecność red skulla jest całkiem prawdopodobna zważywszy na to, że wymieniany jest w opisach merchu szykowanego w związku z premierą filmu. informacje o thanosie i infinity gauntlet też pojawiały się od jakiegoś czasu, ale jakoś nie chce mi się wierzyć. co najwyżej jakaś wzmianka po napisach. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Taki sobie ten trailer. Iron Man, to dla mnie bardziej komedia niż film o superbohaterze, więc leję ciepłym moczem na to dziełko, ale pewnie obejrzę, kiedyś do kolacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Okulary Ironmana spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkgamer 43 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Ciekawe czy u nas będą je rozdawać w kinie na seans ,byłby fajny smaczek.Sam film może się udać,ale inni muszą zagrać równie dobrze co Downey Jr. ,trailer na razie niestety nie grzeje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Nie ma Edwarda Nortona więc już spory minus dla filmu. A gwiazdą i tak będzie Downey Jr. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Podczas jutrzejszego Superbowl mają pokazać najnowszy trailer. Najwyższa pora, bo film wychodzi chyba za 2 miesiące, a jak na razie mamy 1 trailer i masę zdjęć. Analogicznie, TDKR wychodzący później ma już 2 trailery i masę zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 (edytowane) 30 sekundowym spot, z którego pokazali już 15 sekund. właściwy zwiastun będzie później - ten z którego przecieki pojawiły się kilka tygodni temu (o czerwonej czaszce, thanosie i lewiatanie). jednak minuta: Edytowane 6 Lutego 2012 przez tk___tk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Najlepiej dla tego filmu będzie jeżeli zrobią z niego typowe popcornowe kino. Próby zrobienia z niego "czegoś więcej" niż typowy super-hero movie mogą spłynąć na panewce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Tekst: "Ja mam armię" "My mamy Hulka" miażdży Liczę, że "Zielony" zrobi rozpierduchę po obu stronach. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Film na Bluraya i do piwa jak się patrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkgamer 43 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Iron Man + Hulk dają radę,całkiem niezły trailer,ja tam jestem dobrej myśli.Tekścik z Hulkiem faktycznie niezły ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Najlepiej dla tego filmu będzie jeżeli zrobią z niego typowe popcornowe kino. Próby zrobienia z niego "czegoś więcej" niż typowy super-hero movie mogą spłynąć na panewce. A co niby mają z tego zrobić, drugich Watchmenów? Żaden z filmów składających się na ten projekt nigdy nie ukrywał, czym jest i całe szczęście. Ja tam się jaram. Są świetne efekty, rozmach, wybuchy, humor, dystans do tematu, komiksowy feeling, charyzmatyczna obsada i za(pipi)ista laska. Czego chcieć więcej? Popcornowe kino też można spieprzyć, czego najlepszym dowodem są dwie ostatnie części Transformers, czy wyskakujące co jakiś czas potworności w stylu Trzej Muszkieterowie 3D. W tym wypadku myślę, że możemy być dobrej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Ładnie, na koniec transformersa wrzucili :confused: No i Hulk współpracuje? WTF? Zielony pełnił zawsze rolę buldożeru bez kierowcy: "Hulk, ty tam... siać rozpierducha..." Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Nie zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 No racja, zawsze wykonywał powierzone mu zadanie.... przy okazji czyszcząc teren ze zbędnych obiektów pod nowy market biedronki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 "kultowy tekst z polskeigo spidermana "panowie to nieuniknione, hulk bedzie bił" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkgamer 43 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Trailer niezły ,myślę że może coś z tego wyjść,choć od razu widać ,że celują w szersze grono odbiorców,a wiadomo jak czasami to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 A w kogo mają celowac z filmem avengers? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 No bez przesady, chłopcy w wieku 9-12 to nie jest aż tak szeroki target. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Te Twoje ironiczne wypowiedzi czasami są już za bardzo snobistyczne, teraz totalnie nie wiem czy przytakujesz mi czy koledze wyżej. Film jest skierowany do tej samej publiki co np. iron man, nie ma tu wiecej gołych d,up, nie ma wiecej krwi, nie ma tez gumisiów, nie ma mniej wybuchów i walk. Wiec na ludzki rozumzgadzasz się ze mną. a spierda,laj. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 (edytowane) Jest to normalna wypowiedź o tym, że chłopcy w wieku 9-12 lat to nie jest taki znowu szeroki target. Gdzie tu ironia albo snobizm to nie wiem. To film o tym, że się spotykają różne postaci z komiksów Marvela - myślę, że było do przewidzenia, iż target jest taki sam, jak zawsze. Tym razem jest więcej kupionych licencji, więc może więcej osób wybierze bilet do kina zamiast nowego resoraka, ale to było wiadomo przed trailerem. Edytowane 2 Marca 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi