Skocz do zawartości

The Avengers

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Milan_
Opublikowano (edytowane)

Ale o co chodzi w takim razie w Twojej wypowiedzi, do czego się odnosi. Kto przesadza, z czym.

Edytowane przez caps_LOCK_masta
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja w tamtym tygodniu nadrobiłem zaległości w postaci Thora i Kapitana Ameryki, teraz wyczekując na ten twór. Mam nadzieję że będzie co najmniej tak dobre jak każdy pojedynczy film, czyli niezobowiązujące kino.

Opublikowano

Film o najbardziej pedalskiej grupie superbohaterów zapowiada się dokładnie tak nijako jak się spodziewałem. Czy po Transformersach ktoś jest jeszcze spragniony latających rozwielitek i wybuchających budynków ?

X-MEN > avengers

• Plusik 1
Gość _Milan_
Opublikowano

No ja wole poczucie humoru iron-mana, rozpirduche hulka, i dupcie scarlet niż xmeny 1-3, wytrzymam jakos kapitana ameryke i thora.

Opublikowano

W kinie nie sprzedają piwa :confused:

Ja zawsze biorę ze sobą,kupuję przeważnie w pobliskim sklepie itp. ,bez niczego wpuszczają.

Do seansu Avengers ,będzie jak znalazł.

Opublikowano

btw - niektórzy wysnuli z tego krótkiego spotu wniosek, że armia lokiego może być stworzona z przedstawicieli rasy, z której pochodzi jeden z bardziej znanych przeciwników thora - beta ray bill:

78896-24466-beta-ray-bill_super.jpg

jak wiadomo w drugiej części thora najprawdopodobniej zobaczymy enchantress i executionera, ale może jest to jakaś wskazówka co do tego jak planowane jest filmowe uniwersum marvela po avengersach.

Opublikowano

Pierwszy klip z Avengersów już w sieci. Scarlett próbuje się wydostać z opresji jakiś złych. W głównej roli cycki Scarlett i jacyś źli. Szału nie robi, do kina się przejdę, jednak nie oczekuje niczego genialnego.

Opublikowano (edytowane)

jako, że niecały miesiąc do premiery to odświeżam sobie dotychczasowe produkcje marvela:

iron man - chu.joza, 5/10.

captain america: the first avenger - ja pier.dole co za gó.wno, 4/10.

więcej w nadchodzących tygodniach... btw - zdjęcia do trzeciego iron mana ruszają na dniach i z tej okazji potwierdzono bena kingsleya w roli (jednego z...?) czarnych charakterów. pierwsze co przychodzi na myśl to mandaryn, ale jakoś sobie tego nie wyobrażam. do tej pory mówiło się, że trzecia część ma być pójść bardziej w kierunku "techno-thrillera" prawdopodobnie opartego na mini-serii "extremis" kiedy to stark na zawsze łączy się z najnowszą wersją swojej zbroi skonstruowanej w oparciu o nanotechnologię. wyznaczono też datę premiery sequela kapitana ameryki ( :confused:) - kwiecień 2014. drugi tajemniczy projekt marvela na ten rok zadebiutuje w kinach miesiąc później (chociaż myslę, że zmieni się to i pójdą w stronę takiego samego układu jak w przypadku im3-thor2, czyli maj-listopad). stawiam na doktora strange'a ew. ant-mana od edgara wrighta (chociaż film jest w pre-produkcji już od dłuższego czasu i podejrzewam, że studio ma wątpliwości co do dania zielonego światła tak ryzykownemu projektowi po spektakularnej porażce finansowej scotta pilgrima).

Edytowane przez tk___tk
  • Plusik 1