Kruhol 31 Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 Czy ktoś może mi powiedzieć, czy patche dużo naprawiły/zmieniły grę od momentu jej wypuszczenia? Lepiej/gorzej? Mam ochotę na masakrację zombi i zastanawiam się, czy nie zassać GOTY na Steam.... Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 2 września 2013 Opublikowano 2 września 2013 (edytowane) Szkoda , że gra popsuta stutteringiem. Jeśli ktoś zna rozwiązanie, pisać, chociaż zrobiłem już chyba wszystko co podano w necie ( Helper, LAN, pad itd. ) i nadal nic. Co ciekawe u znajomego z ta samą kartą graficzną ( jedyna cecha wspólna naszych kompów, kupiliśmy razem grę ), identycznie mikro-tnie. Więc, jak dla mnie bubel. Oczywiście zdaję sobie sprawę , że na innych konfiguracjach może być wszystko dobrze. 200- fpsów a nie da się grac normalnie. Edytowane 2 września 2013 przez Sibian Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi