Gość Maiden Opublikowano 7 września 2011 Opublikowano 7 września 2011 Hej, Witam forumek. Miałbym do was ogromną prośbę; uproszczę sprawę. Zacząłem nowe studia, na uczelni której jednym z wymogów jest mieszkanie w akademiku. Akademik jest znakomicie wyposażony, mamy nawet własny bar. Bar który jednak musimy (jeżeli chcemy ) prowadzić sami, na własną odpowiedzialność, sprzedając samym sobie alkohol po cenach sklepowych. Utworzyliśmy komitet barowy (jestem jego częścią, a jakże) który ma się zając jego prowadzeniem: od logistyki, poprzez sprzedaż, sprzątanie itp. Patronem mojego rocznika (każdy rocznik ma własnego patrona) jest Maria Skłodowska - Curie. Wymyśliliśmy już nazwę naszego baru: "Blody Marie" (Marie, nie Mary!). Brakuje nam jednak chwytliwego logo dla naszego baru. Czegoś co moglibyśmy wydrukować, oprawić i powiesić nad barem, względnie jakiegoś bannera itp. Niestety, nikt z nas nie zna się na grafice (humaniści ). Stąd prośba; czy ktoś z was podjąłby się zrobienia czegoś fajnego? Może liczyć na naszą dużą wdzięczność, na pewno poczułby się jak VIP gdyby zechciał nas odwiedzić w Warszawie Niestety, musimy to zrealizować do piątku rano maks (w piątek czeka nas oficjalne otwarcie!). Będę wam bardzo wdzięczny za ewentualną pomoc Pozdro Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 7 września 2011 Opublikowano 7 września 2011 Jakie tło, format, rozmiar itp? Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 7 września 2011 Opublikowano 7 września 2011 Pozostawiam Ci pełną swobodę, wiadomo im większy rozmiar, tym lepsza jakość wydruku. Zamierzam to wydrukować na dobrym kredowym w profesjonalnym punkcie ksero, ewentualnie oprawić. Naprawdę ważne są dwie rzeczy: a. Postać Marii Skłodowskiej b. Napis "Bloody Marie" Big thanks ! Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 7 września 2011 Opublikowano 7 września 2011 (edytowane) Można ten obrazek w pierwszym poście wykorzystać? EDIT: Nie sądzę, żebym dał radę coś do piątku zrobić, ale spróbuje Edytowane 7 września 2011 przez MierzejX Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 7 września 2011 Opublikowano 7 września 2011 Można ten obrazek w pierwszym poście wykorzystać? Ależ oczywiście, lub ten: http://ww1.prweb.com/prfiles/2009/10/11/2122074/A87aMarieCurrie1.jpg Albo ten!: http://www.physics.nus.edu.sg/~phyebg/banknotes/MarieCurie.jpg Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 7 września 2011 Opublikowano 7 września 2011 no ale powiedz czy ciemne tło, czy jasne, czy w ogóle białe. Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 7 września 2011 Opublikowano 7 września 2011 Musi pasować wsio do wystroju tego baru, a nie wiemy nic o nim więcej. Logo też powinno mieć swoje rozmiary- mówię naturalnie o położeniu w barze- dlatego wyżej padło pytanie o wymiary. Niestety, ale do piątku nie dam rady na 100% niczego zrobić, jutro mnie czeka cały dzień w pociągu, a piątek do roboty. Szkoda, że napisałeś tak późno. I chociaż chciałbym pomóc, to nie mam jak. Wyprzedzam odpowiedzi, tak, zajmowałem się już grafiką reklamową jak i ruchomą na zlecenia. Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 7 września 2011 Opublikowano 7 września 2011 (edytowane) Dowolnie, ściana jest chyba biała ! Famas - jeżeli masz chęci, i czas, do możesz zrobić coś od siebie, miejsca nie zabraknie - wnętrze wygląda tak (fotka z zeszłego roku, chyba): Edytowane 7 września 2011 przez Maiden Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 7 września 2011 Opublikowano 7 września 2011 :*, reszta buziaków na fbc ;* Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 7 września 2011 Opublikowano 7 września 2011 Lucek ale perspektywa i cienie to ci siadły ostro ;[ Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 7 września 2011 Opublikowano 7 września 2011 Jak ktoś ma chęci, i czas, to niczym nie pogardzę, wszystko pójdzie do druku i w oprawę Cytuj
Stona 569 Opublikowano 7 września 2011 Opublikowano 7 września 2011 Takie coś mi wyszło. Szału nie ma, bo mi się nie chciało dziobać przy poprawianiu modelu Marii - zapożyczyłem ze zdjęcia z jakiegoś murala w SolYcy. 1 1 Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 7 września 2011 Opublikowano 7 września 2011 thx bardzo, możesz mi to przesłać jako plik na maila? Cytuj
Stona 569 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 Nie mam Twojego mejla. Łap na rapidzie https://rapidshare.c...107/StolYca.jpg albo link imidższaka http://img189.images...922/stolyca.jpg Daj to komuś żeby usunął szumy/pokolorował na nowo, to można w sumie nieograniczoną rozdzielczość z tego zrobić, bo jest użyte tylko kilka kolorów i nie ma żadnych przejść między nimi. Mi się nie chciało, bo musiałbym to ręcznie poprawiać. Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 No właśnie niestety nie mam nikogo takiego, podrasowałbyś trochę ;*? Cytuj
Stona 569 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 Nie mam czasu niestety, mknę do pracy, a tam nawet GIMPa nie mam ;/ Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 Wieczorem <3 ? Bo dużej części wiary się spodobało, chcę to druknąć na kredowym 1x2m Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 Wieczorem <3 ? Bo dużej części wiary się spodobało, chcę to druknąć na kredowym 1x2m Ktoś tu przesiąkał gwarą poznańską ? Rodzi się nowa warszawsko-poznańska przyjaźń Miło, że już nie będziecie się kłócić chłopaki :* Cytuj
Stona 569 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 Wieczorem <3 ? Bo dużej części wiary się spodobało, chcę to druknąć na kredowym 1x2m Nie wiem, bo jestem do 22 w pracy. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 http://i.imgur.com/6B5us.jpg Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi