Skocz do zawartości

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe czy będą takie kwiatki jak z C2. Automatycznie gra uruchamiała mi się w 1080p i wyglądała dziwnie. Po zmianie ustawień konsoli na 720p gra zyskiwała na jakosci obrazu. Przynajmniej na moim tv było to widoczne.

Opublikowano

Kto by pomyślał, że Crytek po tylu latach od premiery jest w stanie zdziałać takie rzeczy z Crysisem. Ciekawe o ile lat wyprzedził karty graficzne w momencie premiery bo z tego co kojarzę to chyba jeszcze nie było wtedy karty zdolnej wygenerować tą dżunglę w full-detal.

Opublikowano (edytowane)

Screeny wyglądają super, nawet jeśli wziąć pod uwagę mniejsze i większe cięcia, to grafika i tak urywa łeb.

Edytowane przez K@t
Opublikowano

Błędy SI, skaczące FPS w Crysis 2 odstraszyły mnie od zakupu. Jednak jeśli SI będzie podobne jak na PC, oraz gra nie będzie zrywała to na Crysisa 1 być może się skuszę smile.gif

Opublikowano

Jest naprawdę nieźle, już doczekać się nie mogę jak na własne oczy zobaczę jakie poprawy niesie za sobą konsolowa wersja najlepszej PCtowej gry ;). A kiedyś mówiono, że obecne konsole nie uciągną Kryzysu a tu proszę, w lepszej jakości dostajemy, nice.

Opublikowano (edytowane)

Wesker, chyba nie wierzysz w tę lepszą jakość? :P To czysty bullshit marketingowy. Dodatkowe efekty, czyli gorsze tekstury, gorsze wygładzanie krawędzi, niższa rozdziałka i brak DX10? ;]

Edytowane przez Lukas_AT
Opublikowano

Niech tylko się dzisiaj pojawi :rolleyes: , pewnie dopiero w godzinach wieczornych wraz z aktualizacją PS Store. Ciekawi mnie czy jedynka oferuje więcej możliwości niż druga część. Struktura wydaje się być bardziej otwarta, więc...

Opublikowano

przeczytalem info:

"Posiadacze PS3, którzy stosują popularne "zrzutki" w PlayStation Store mogą czuć się ostrzeżeni, bowiem aby zagrać w ten tytuł trzeba być dostępnym w trybie online (a zatem pozostałe osoby dzielące konto nie będą mogły wówczas uruchomić gry). Co ciekawe, wersja dla konsoli X360 nie posiada tego typu ograniczenia i można w nią zagrać będąc offline. Jeśli jednak mamy zamiar uruchomić ją na innej konsoli z tego samego konta, musimy odczekać 10 minut w przypadku opcji odzyskiwania konta na innym systemie".

czy moze ktos to potwierdzic ? bo jesli tak jest to musze kupic zrapke zamiast sciagac od brata ;)

pozdrawiam

bbq_boban

Opublikowano

Bzdura z dupy wzięta. Właśnie gram na swoim koncie (gra ze składki), odłączony od PSN.

Ufff, dobrze bo składałem się z Tobą i już miałem pisać PW, że świat się skończył, a jeszcze nie ściągałem gry :)