Skocz do zawartości

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jej, działa to co mi się tak bardzo podobało w Crysis na PC - można ścinać palmy :teehee:. 10 minut siedziałem w aucie i naparzałem z karabinu do drzewek (btw. głos karabinu świetny) :P Nie podoba mi się tylko to jak nasza postać się porusza, jest sztywniej niż w C2.

Opublikowano

Gierka kapitalna,polecam wszystkim,szczegolnie za te pieniadze:-) .

Co do grafiki to wiadomo,nie jest to poziom pc,ale generalnie bardzo ladna,szcegolnie efekty swietlne.

Polecam!

Opublikowano (edytowane)

Zniszczalność np. takich domków jest fajna,rzucisz kolesiem i domek wali się jak z kart,ale już z ciężkiego CKM na pace jeepa drzewka nie da się ściąć.

Jak się nie da ? Ja zaraz w pierwszej lokacji ze stacją zagłuszającą, po zabiciu wszystkich, wlazłem na jeepa i kosiłem drzewka. Nawet 2 mi na łeb spadły.

Edytowane przez mrynk
Opublikowano

Czyli chcecie powiedziec mi, ze oddali pelna integracje z otoczeniem z PeCetowego Crysisa?

A na jakie ustepstwa poszli w sprawie grafiki? Bo to jeszcze mnie interesuje. A moze sa niektore elementy lepsze?

Nie da rady odstrzelić poszczególnych liści palmy (tylko się chwieje). A na PC chyba się dało. (Nie grałem na PC, więc nie jestem pewien).

Opublikowano

Ej, wy to też nie przesadzajcie z tą cudowną destrukcją :D Przecież już FarCry 2 miał chyba identyczny model zniszczeń plus świetną fizykę rozprzestrzeniającego się ognia. Nie ma powodów, żeby Crysis miał być okrojony w tej materii.

Opublikowano

Framerate w tej grze nie istnieje, rozdzielczość sub-hd też wali po gałach...

Czyli bez rewelacji. AI s(pipi)e, jak chcesz iść na stealth, to co dwa metry musisz wyciągać gogle i badać rejon ;P

Ale najgorszy jednak ten FRAMERATE ;> ogólnie : taki port na szybko, z wykorzystaniem nowego silnika ;)

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Nie pamietam aby w fc2 mozna bylo scinac cale drzewa. Pojedyncze galazki ale drzewa nie.

Swoja droga na PC mozna scinac cale drzewa, i cwiartowac je niczym drwal... Ale z tym odstrzeliwaniem pojedynczych lisci to pojechaliscie. :rofl2:

Edytowane przez walek
Opublikowano

Czyli bez rewelacji. AI s(pipi)e, jak chcesz iść na stealth, to co dwa metry musisz wyciągać gogle i badać rejon ;P

Ale najgorszy jednak ten FRAMERATE ;> ogólnie : taki port na szybko, z wykorzystaniem nowego silnika ;)

No nie wiem,ja głównie po cichu śmigam bez namierzania.

Opublikowano

To chyba gramy w inna gre,albo masz w oczach frapsa:-) ,nie zauwazylem spadkow animacji,jak narazie.

• Plusik 1