Gość Rozi Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 To opisujcie jak się gra i jaka grafika Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 Oraz jak z framerate na PS3. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 Jej, działa to co mi się tak bardzo podobało w Crysis na PC - można ścinać palmy . 10 minut siedziałem w aucie i naparzałem z karabinu do drzewek (btw. głos karabinu świetny) Nie podoba mi się tylko to jak nasza postać się porusza, jest sztywniej niż w C2. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 Ale na PC jest tak samo. Znam ta gre, chcialbym tylko wiedziec jak ma sie wersja na PS3 do tej z PC. Jakie sa roznice i w czym sa te roznice, ofkorz. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 A rozwalać domy z "umocnionej" pięści można? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 (edytowane) Można, fizyka wydaje się być taka jak na PC EDIT: Właśnie żółtek będąc w blaszanym domku strzelił do mnie z shotguna, trafił w ścianę i dom się zawalił zabijając go Edytowane 5 października 2011 przez SzczurekPB Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 Co z grafiką, jak się prezentuje? Cytuj
diolek 43 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 Gierka kapitalna,polecam wszystkim,szczegolnie za te pieniadze:-) . Co do grafiki to wiadomo,nie jest to poziom pc,ale generalnie bardzo ladna,szcegolnie efekty swietlne. Polecam! Cytuj
da$io 110 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 Ja też polecam. Po przełączeniu w 3D obraz bez zmian, żadnych krów-pikseli Zniszczenia lepsze niż w BF3 :blum2: 1 Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 Zniszczalność np. takich domków jest fajna,rzucisz kolesiem i domek wali się jak z kart,ale już z ciężkiego CKM na pace jeepa drzewka nie da się ściąć. Cytuj
mrynk 121 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 (edytowane) Zniszczalność np. takich domków jest fajna,rzucisz kolesiem i domek wali się jak z kart,ale już z ciężkiego CKM na pace jeepa drzewka nie da się ściąć. Jak się nie da ? Ja zaraz w pierwszej lokacji ze stacją zagłuszającą, po zabiciu wszystkich, wlazłem na jeepa i kosiłem drzewka. Nawet 2 mi na łeb spadły. Edytowane 6 października 2011 przez mrynk Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 Czyli chcecie powiedziec mi, ze oddali pelna integracje z otoczeniem z PeCetowego Crysisa? A na jakie ustepstwa poszli w sprawie grafiki? Bo to jeszcze mnie interesuje. A moze sa niektore elementy lepsze? Cytuj
mrynk 121 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 Czyli chcecie powiedziec mi, ze oddali pelna integracje z otoczeniem z PeCetowego Crysisa? A na jakie ustepstwa poszli w sprawie grafiki? Bo to jeszcze mnie interesuje. A moze sa niektore elementy lepsze? Nie da rady odstrzelić poszczególnych liści palmy (tylko się chwieje). A na PC chyba się dało. (Nie grałem na PC, więc nie jestem pewien). Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 No ja z jeepa próbowałem i nic,może trafiłem na te niezniszczalne. Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 Na PC na bank nie można było odstrzelić pojedynczych liści , chwiały się tak jak piszecie ( i palmy i "paprotki"). Cytuj
K@t 116 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 Ej, wy to też nie przesadzajcie z tą cudowną destrukcją Przecież już FarCry 2 miał chyba identyczny model zniszczeń plus świetną fizykę rozprzestrzeniającego się ognia. Nie ma powodów, żeby Crysis miał być okrojony w tej materii. Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 Nie pamietam aby w fc2 mozna bylo scinac cale drzewa. Pojedyncze galazki ale drzewa nie. Cytuj
MajinBroda 0 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 Framerate w tej grze nie istnieje, rozdzielczość sub-hd też wali po gałach... Czyli bez rewelacji. AI s(pipi)e, jak chcesz iść na stealth, to co dwa metry musisz wyciągać gogle i badać rejon ;P Ale najgorszy jednak ten FRAMERATE ;> ogólnie : taki port na szybko, z wykorzystaniem nowego silnika 1 Cytuj
walek 96 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 (edytowane) Nie pamietam aby w fc2 mozna bylo scinac cale drzewa. Pojedyncze galazki ale drzewa nie. Swoja droga na PC mozna scinac cale drzewa, i cwiartowac je niczym drwal... Ale z tym odstrzeliwaniem pojedynczych lisci to pojechaliscie. :rofl2: Edytowane 6 października 2011 przez walek Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 Framerate w tej grze nie istnieje, rozdzielczość sub-hd też wali po gałach... Czyli bez rewelacji. AI s(pipi)e, jak chcesz iść na stealth, to co dwa metry musisz wyciągać gogle i badać rejon ;P Ale najgorszy jednak ten FRAMERATE ;> ogólnie : taki port na szybko, z wykorzystaniem nowego silnika No nie wiem,ja głównie po cichu śmigam bez namierzania. Cytuj
diolek 43 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 Framerate w tej grze nie istnieje, rozdzielczość sub-hd też wali po gałach...Czyli bez rewelacji. AI s(pipi)e, jak chcesz iść na stealth, to co dwa metry musisz wyciągać gogle i badać rejon ;P Ale najgorszy jednak ten FRAMERATE ;> ogólnie : taki port na szybko, z wykorzystaniem nowego silnika To chyba gramy w inna gre,albo masz w oczach frapsa:-) ,nie zauwazylem spadkow animacji,jak narazie. 1 Cytuj
MajinBroda 0 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 To zazroszczę mocy nie zauważania takich cudów Dla Mnie okazuje się tak bezdennie głupia, że po każdej 10cio minutowej sesyjce wyłączam ją ;P Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 Jedyne co mnie w niej drażni to mało ostry obraz,jest rozmazany. Cytuj
MajinBroda 0 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 Jedyne co mnie w niej drażni to mało ostry obraz,jest rozmazany. Bo oczywiście nawet nie osiąga 720p Cytuj
oskar_PL 34 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 Jedyne co mnie w niej drażni to mało ostry obraz,jest rozmazany. Bo oczywiście nawet nie osiąga 720p Co dziwne bo niby smiga w 1080p. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi