McDrive 3 113 Opublikowano 19 marca 2012 Opublikowano 19 marca 2012 Mam nadzieję, że niedługo obniżą cenę(nie załapałem się na pierwszą obniżkę <_< ), bo chciałem za jednym zakupem karty kupić Crysis-a i Journey. Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 20 marca 2012 Opublikowano 20 marca 2012 Macie jakas metode na Delte ? Tzn, jakies rady, aby latwo przejsc gre ? Przyznam, ze skila mam slabego, bo gra sprawia mi niezly klopot, a chetnie lykne platyne. Jeśli już dobrze znasz grę, to zapewne powinieneś kojarzyć rozmieszczenie przeciwników, jeśli nie za bardzo to po prostu przemykaj w zagęszczonych miejscach, często warto się czołgać, bo żołnierze rzadko Cię zauważą. Generalnie eliminuj z dystansu, nigdy Cię nie znajdą, jeśli będziesz dobrze się maskował. Gorzej wypada sprawa z obcymi, bo często będziesz musiał, się kryć za osłonami i szybko ich zabijać, a one jak na złość podlatują. Trochę skilla, trochę szczęścia i dasz radę. Ostatnia walka wcale nie jest taka trudna. Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 28 lipca 2012 Opublikowano 28 lipca 2012 No kuźwa, dlaczego nie dostaję trofeów za Deltę? Idę jak burza, a tu jeden trofik za pchnięcie misji jednym pojazdem dostałem. Tak, skończyłem Onlslaught i dalej nic. To samo za ubicie 10 chłopa rzucanymi przedmiotami. Delta jest prosta jak świński ogon, ale boję się, że kiedy już wyskoczą alieny mogę się troszkę nawściekać. Na razie stosuję metodę "przebiegniej lokację na Jana", a zatrzymuję się tylko jeśli mam jakiś objective. Gierka zacna. Zapewne od razu wskoczę w dwójkę po pchnięciu Delty, a jeszcze po tym dziabnę jedynkę i Warhead. Mój komputer wszystko mieli na najwyższych ustawieniach więc będzie cacy. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 28 lipca 2012 Opublikowano 28 lipca 2012 Wejdź w chapter select, tam powinno być pokazane na jakim najwyższym poziomie ukończyłeś dane etapy. Jeśli któryś nie jest na Delcie to po prostu przejdź je od nowa. 1 1 Cytuj
dydel 16 Opublikowano 28 lipca 2012 Opublikowano 28 lipca 2012 Ja miałem taki błąd, że mimo że gra wykrywała mi że gram na Delcie i poziom trudności wzrósł, to nie dostawałem trofeów za Delte. Musiałem Save skasować Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Delta jest strasznie hardcorowa? Bo może by wpadła pierwsza platyna w życiu, chodzi mi raczej o te etapy z obcymi bo z koreańcami i tak przechodziłem większość używając kamuflaż. Cytuj
dydel 16 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Ostatnia misja jest trudna, tak Delta nie sprawia trudności ( kamuflaż twoim przyjacielem ) Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 10 lutego 2014 Opublikowano 10 lutego 2014 Czy mi się wydaje ale zgony na poziomie Delta sa strasznie hmm z nikąd? Gralem w Crysis 3 na SuperZołnierzu i nie miale problemow z przejsciem a tu niestety są Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi