Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
gears-of-war-3-finale-trailer-released-brothers-and-sister-to-the-end.jpg

Gyrosy już tuż tuż poprzednie części miały swoje tematy to i ta powinna mieć

:)

Ktoś chętny na wspólne przejście kampanii (co-op )?

• Odpowiedzi 124
  • Wyświetleń 35,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czyli rozumiem, że mamy komplet na wtorek na coop w wersji 4 ? Jeśli o mnie chodzi to: żona stwierdziła że skoro zbawiam Wszechświat a konkurować z Anyą nie ma zamaru, to się pakuje i na tydzień wyj

• Pozdrawiam wszystkich pedałów, noskillów i miłośników coda, dla was został stworzony obrzyn i zabijacie cały fun z multiplayera. Dziękuję dobranoc.

• Dzisiaj w jednym teamie widziałem 3 typów z rangą Wirtuoz Obrzyna xD takich to bym kastrował plastikowym widelcem, gejów jednych.

Opublikowano

Po samodzielnym ograniu insane na pewno podejdę do co-op'a. Póki co nasycę gały sam.

Opublikowano

Ja ( I Tom3k) i brat (IziInsane) też jesteśmy chętni pytanie tylko czy insane będzie dostępny od razu chyba nie

Opublikowano

Ja i Radothan zaczynamy we wtorek popołudniu. Potrzeba jeszcze dwóch śmiałków . Dodawać do listy

Opublikowano

Ja i Radothan zaczynamy we wtorek popołudniu. Potrzeba jeszcze dwóch śmiałków . Dodawać do listy

chętnie dołącze we wtorek do coopa w kampanii : popeqPL

Opublikowano

Tez sie pisze. Radothana mam na liscie wiec niech mi sle invite do gry we wtorek.

Opublikowano

Tez sie pisze. Radothana mam na liscie wiec niech mi sle invite do gry we wtorek.

Czyli rozumiem, że mamy komplet na wtorek na coop w wersji 4 ? Jeśli o mnie chodzi to: żona stwierdziła że skoro zbawiam Wszechświat a konkurować z Anyą nie ma zamaru, to się pakuje i na tydzień wyjeżdża do rodziców, w robocie mam dwudniową delegację, jedzenie z kryterium "najszybsze możliwe do przyrządzenia" przygotowane... jednym słowem mogę grać do bólu ;-D

Opublikowano

UWAGA: Ja, Ofsajd i FalsoVero ciągniemy dzisiaj kampanię w co-op'ie od początku drugiego aktu. Yaczes nam odpadł i przydałby się czwarty gracz. Jeśli ktoś chętny to niech mi na PM na forum napisze.

Gramy dzisiaj o 22.00 / Na oko tak do 01.00

Opublikowano

Pozdrawiam wszystkich pedałów, noskillów i miłośników coda, dla was został stworzony obrzyn i zabijacie cały fun z multiplayera. Dziękuję dobranoc.

już nie przesadzajmy z tym obrzynem, wcale dużo ludzi z tym nie lata, a przynajmniej nie jest jak w dwójce Shotgun Fest, tylko w miarę każdą bronią ludzie tłuką :)

Opublikowano

Cala gra jest swietna...ale zakonczenie historii ekipy delta jest daremne :unsure: .Dziekuje.

Opublikowano
  • Autor

Pozdrawiam wszystkich pedałów, noskillów i miłośników coda, dla was został stworzony obrzyn i zabijacie cały fun z multiplayera. Dziękuję dobranoc.

Spokojnie z czasem się to jakoś ogarnie ,ale fakt wkurzająca zabawka .Sam dzisiaj dostawałem czapy z tego gówna z masakrycznych odległości czy tez sytuacji gdzie siekałem typowi w plecy z shota a i tak przegrywałem bo typ się obrócił i od razu pomalował mną ściany .

Ale damy radę bo gierka dobra

Opublikowano

POST DO USUNIĘCIA

Edytowane przez Szabla8

Opublikowano

Szukam 3 osób chętny do Kampanii na weekend na Hardcore (wolałbym na Insane ale nie mam takiej możliwości niestety) od samego początku. Wysyłać FR z wiadomością że jesteście chętni.

Edytowane przez Szabla8

Opublikowano

Denis90 PL jak ktoś chętny na nocne granie to... to wiecie co. pewnie kolo 00 będę zaczynać.

Opublikowano
  • Autor

Jest ktoś chętny na Hordę ? Z racji braku czasu pasuje mi najbliższa sobota 1.10 . od godziny powiedzmy 15:30 do 24:00 :D w tych godzinach będę miał czas dla siebie (jak żona pozwoli :P ) więc chętnie zrobił bym te 50 fal .

Będę na live to walcie tylko :)

Opublikowano

Jest ktoś chętny na czteroosobowy co-op na HC? Dziś koło 20.30 startujemy :bomb: .

Opublikowano

Gram na hardcore i morduje się już kilka dni z ostatnim bossem. Pomógłby mi ktoś ? Xbox live: GromiPL