Opublikowano 12 września 201113 l Gyrosy już tuż tuż poprzednie części miały swoje tematy to i ta powinna mieć Ktoś chętny na wspólne przejście kampanii (co-op )?
Opublikowano 12 września 201113 l Po samodzielnym ograniu insane na pewno podejdę do co-op'a. Póki co nasycę gały sam.
Opublikowano 14 września 201113 l Ja ( I Tom3k) i brat (IziInsane) też jesteśmy chętni pytanie tylko czy insane będzie dostępny od razu chyba nie
Opublikowano 18 września 201113 l Ja i Radothan zaczynamy we wtorek popołudniu. Potrzeba jeszcze dwóch śmiałków . Dodawać do listy
Opublikowano 18 września 201113 l Ja i Radothan zaczynamy we wtorek popołudniu. Potrzeba jeszcze dwóch śmiałków . Dodawać do listy chętnie dołącze we wtorek do coopa w kampanii : popeqPL
Opublikowano 19 września 201113 l Tez sie pisze. Radothana mam na liscie wiec niech mi sle invite do gry we wtorek.
Opublikowano 19 września 201113 l Tez sie pisze. Radothana mam na liscie wiec niech mi sle invite do gry we wtorek. Ja i Radothan zaczynamy we wtorek popołudniu. Potrzeba jeszcze dwóch śmiałków . Dodawać do listy Czyli rozumiem, że mamy komplet na wtorek na coop w wersji 4 ? Jeśli o mnie chodzi to: żona stwierdziła że skoro zbawiam Wszechświat a konkurować z Anyą nie ma zamaru, to się pakuje i na tydzień wyjeżdża do rodziców, w robocie mam dwudniową delegację, jedzenie z kryterium "najszybsze możliwe do przyrządzenia" przygotowane... jednym słowem mogę grać do bólu ;-D
Opublikowano 19 września 201113 l UWAGA: Ja, Ofsajd i FalsoVero ciągniemy dzisiaj kampanię w co-op'ie od początku drugiego aktu. Yaczes nam odpadł i przydałby się czwarty gracz. Jeśli ktoś chętny to niech mi na PM na forum napisze. Gramy dzisiaj o 22.00 / Na oko tak do 01.00
Opublikowano 20 września 201113 l Pozdrawiam wszystkich pedałów, noskillów i miłośników coda, dla was został stworzony obrzyn i zabijacie cały fun z multiplayera. Dziękuję dobranoc.
Opublikowano 20 września 201113 l Pozdrawiam wszystkich pedałów, noskillów i miłośników coda, dla was został stworzony obrzyn i zabijacie cały fun z multiplayera. Dziękuję dobranoc. już nie przesadzajmy z tym obrzynem, wcale dużo ludzi z tym nie lata, a przynajmniej nie jest jak w dwójce Shotgun Fest, tylko w miarę każdą bronią ludzie tłuką
Opublikowano 20 września 201113 l Cala gra jest swietna...ale zakonczenie historii ekipy delta jest daremne .Dziekuje.
Opublikowano 20 września 201113 l Autor Pozdrawiam wszystkich pedałów, noskillów i miłośników coda, dla was został stworzony obrzyn i zabijacie cały fun z multiplayera. Dziękuję dobranoc. Spokojnie z czasem się to jakoś ogarnie ,ale fakt wkurzająca zabawka .Sam dzisiaj dostawałem czapy z tego gówna z masakrycznych odległości czy tez sytuacji gdzie siekałem typowi w plecy z shota a i tak przegrywałem bo typ się obrócił i od razu pomalował mną ściany . Ale damy radę bo gierka dobra
Opublikowano 22 września 201113 l Szukam 3 osób chętny do Kampanii na weekend na Hardcore (wolałbym na Insane ale nie mam takiej możliwości niestety) od samego początku. Wysyłać FR z wiadomością że jesteście chętni. Edytowane 22 września 201113 l przez Szabla8
Opublikowano 24 września 201113 l Denis90 PL jak ktoś chętny na nocne granie to... to wiecie co. pewnie kolo 00 będę zaczynać.
Opublikowano 30 września 201113 l Autor Jest ktoś chętny na Hordę ? Z racji braku czasu pasuje mi najbliższa sobota 1.10 . od godziny powiedzmy 15:30 do 24:00 w tych godzinach będę miał czas dla siebie (jak żona pozwoli ) więc chętnie zrobił bym te 50 fal . Będę na live to walcie tylko
Opublikowano 1 października 201113 l Jest ktoś chętny na czteroosobowy co-op na HC? Dziś koło 20.30 startujemy :bomb: .
Opublikowano 2 października 201113 l Gram na hardcore i morduje się już kilka dni z ostatnim bossem. Pomógłby mi ktoś ? Xbox live: GromiPL