Skocz do zawartości

Gears of War 3

canuks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

2 podejście do Hordy jest ktoś chętny na jutro od 15:00 do 19:00 ? pisać /zapraszać .

Ogólnie szukam ludzi także do pogrania 4fun na multi .. co by coś kumali bo zawsze raźniej z rodakami :)

@cloud28

EDIT : kumali ... nie iść na pałę jak owce na rzeź .. trochę myśleć , grać zespołowo ... sam nie jestem wymiataczem ,niedzielny ze mnie gracz ,ale cenię sobie choć minimum drużynowej współpracy i przemyślanej rozgrywki .:)

Edytowane przez canuks
Opublikowano

Podczas weekendu mam zamiar ukończyć samodzielnie kampanię na HC, po czym bardzo chętnie dołączę do ekipy celem przejścia wszystkiego na insane. Inne propozycje gry również bardzo chętnie przyjmę. GT do okoła.

Opublikowano (edytowane)

Pozdrawiam wszystkich pedałów, noskillów i miłośników coda, dla was został stworzony obrzyn i zabijacie cały fun z multiplayera. Dziękuję dobranoc.

Ja jakoś lubię coda, a w gears of war nie gram z obrzynem...

Szukam ludzi chętnych do pogrania w hordę oraz w kampanię na najwyższym poziomie trudności.

GT: SIIK BOZZ

Edytowane przez terror
Opublikowano

Pozdrawiam wszystkich pedałów, noskillów i miłośników coda, dla was został stworzony obrzyn i zabijacie cały fun z multiplayera. Dziękuję dobranoc.

Ja jakoś lubię coda, a w gears of war nie gram z obrzynem...

Szukam ludzi chętnych do pogrania w hordę oraz w kampanię na najwyższym poziomie trudności.

GT: SIIK BOZZ

Poszło zaproszenie

Jestem dzisiaj od 20 ,chętnie pogram Hordę ... walić śmiało :)

Opublikowano

Potrzebuję 3ch graczy do przejścia kampanii na Insanity :) Zależy mi na dyspozycyjnych kompanach, tzn. by można było łatwo się umówić na granie bez przeszkód typu praca/nauka itd. Zależałoby mi na tym weekendzie. Jestem dostępny od piątku wieczorem, w sobotę praktycznie przez cały dzień i tak samo w niedzielę.

Opublikowano

szukam kogos do hordy/mult moj gamertag kubson84 w tygodniu jestem dostepny kolo 23 w weekend mam wiecej czasu na gre :)

acha jak skoncze kampanie samodzielnie to chetnie zagram co-op'a ! :)

Opublikowano

Stała grupa czterech osób, spotykająca się dwa/trzy razy na tygodniu ok. godziny 23 szuka piątego śmiałka do grania hordy lub bestii zarówno na tygodniu jak i podczas weekendu, termin i tryb do ustalenia. GT: Humulin. Pisać PW na forum lub xbl.

Opublikowano (edytowane)

jest ktos chetny na kampanie od aktu 1 na insane, dzisiaj tak o 21 powiedzmy ? jak cos pisac tu lub na xbl

Edytowane przez kubson
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ktoś ma DLC? Wypadałoby porobić achievementy, konkretnie 3.

The Host with the Most 25 gp-g.png Host a private Horde Match with a party of 5 players on any Horde Command Pack map (any difficulty). UP7lr54=.jpg Places to See, People to Destroy 25 gp-g.png Host a private Beast Match with a party of 5 players on any Horde Command Pack map (any difficulty).

UPzEpis=.jpg Kill Locust (Like a Boss) 100 gp-g.png Defeat a Boss Wave as 5 Onyx Guards (Hardcore difficulty).

Kto się pisze palec pod budkę :dance2:

Edytowane przez MaZZeo