CoATI 1 050 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Sony Computer Entertainment Polska oraz Patricia Kazadi i Michał Piróg zapraszają do gry DanceStar™ Party – Zostań Gwiazdą Tańca. Dzięki swojej pasji do tańca i muzyki pomogą wszystkim odkryć ekscytującą, nową grą taneczną na PlayStation®3 wykorzystującą PlayStation®Move. „Powtarzaj najgorętsze układy taneczne stworzone specjalnie dla największych gwiazd muzyki naszych czasów! DanceStar™ Party-Zostań Gwiazda Tańca to jedyna gra imprezowa, w której możesz tańczyć i śpiewać oglądając przy okazji teledyski znanych artystów”– mówi Patricia. „To ogromna porcja rozrywki każdego fana muzyki i tańca” – komentuje Michał. Informacja prasowa SCEP, więcej na http://www.grasz.org...ation-,1,1,7049 http://www.youtube.com/watch?v=8OmzLYnsWeM&feature=player_embedded Gierka może być całkiem znośna, tylko przeraża mnie końcowy koszt takiego grania gdy chcemy grac z przyjaciółmi: gra 99zł, 2-4(?)x move, kamerka... Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 220 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Piróg? W życiu nie kupię gry z tą melepetą na okładce. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Krótszej nazwy tematu nie szło wymyślić?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 I tak za tydzień spadnie na drugą stronę i więcej nie będziesz jej oglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Okładka jak z jakiegoś Bravo... Sony takimi gównami zaniża sobie ogólną średnią swoich gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 13 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 temat skopiowałem z info prasowego jakie dostalem no i tak jak pisze pryxsfus... kilka dni i nie bedzie tego tematu na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 O (pipi)a, Piróg z "dildo" w ręce... Cytuj Odnośnik do komentarza
lothronik 254 Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 (edytowane) Potańczyłem sobie wczoraj, moja dziewczyna sobie potańczyła, a dziś wieczorem znajomi potańczą, zapewne po % - i pewnie wtedy gra będzie sprawiała najwięcej frajdy. ;-) A jeśli oceniać grę, to myślę, że spełnia swoje założenia - można tańczyć solo, w parach a także odpalić tryb Imprezowy. Z tego co widziałem w opcjach, jest też możliwość tworzenia własnych układów tanecznych, ale nie sprawdzałem ich jeszcze. Kawałków jest kilkadziesiąt, bardziej lub mniej znanych i o różnym stopniu trudności. Najlepszą opcją jest jednak to, że po zatańczeniu utworu, gra wyświetla filmik z naszych popisów, więc można się pośmiać. :-D Na imprezę w sam raz. :-) Edytowane 15 Października 2011 przez lothronik Cytuj Odnośnik do komentarza
ZeXoNeRoS 0 Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Haha, no nie mogę ;d Kto ich dał na tą okładkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Orientuje sie ktos jak zrobic: Party Time! i 24 Round Party People? Zagralem 24 rundy na dwoje i nie wpadlo. Pozniej zakonczylem gre po 5 rundzie i tez nie wpadlo. Na necie nic nie moge znalezc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi