CoATI 1 051 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 Sony Computer Entertainment Polska oraz Patricia Kazadi i Michał Piróg zapraszają do gry DanceStar™ Party – Zostań Gwiazdą Tańca. Dzięki swojej pasji do tańca i muzyki pomogą wszystkim odkryć ekscytującą, nową grą taneczną na PlayStation®3 wykorzystującą PlayStation®Move. „Powtarzaj najgorętsze układy taneczne stworzone specjalnie dla największych gwiazd muzyki naszych czasów! DanceStar™ Party-Zostań Gwiazda Tańca to jedyna gra imprezowa, w której możesz tańczyć i śpiewać oglądając przy okazji teledyski znanych artystów”– mówi Patricia. „To ogromna porcja rozrywki każdego fana muzyki i tańca” – komentuje Michał. Informacja prasowa SCEP, więcej na http://www.grasz.org...ation-,1,1,7049 http://www.youtube.com/watch?v=8OmzLYnsWeM&feature=player_embedded Gierka może być całkiem znośna, tylko przeraża mnie końcowy koszt takiego grania gdy chcemy grac z przyjaciółmi: gra 99zł, 2-4(?)x move, kamerka... Cytuj
Observer 10 528 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 Piróg? W życiu nie kupię gry z tą melepetą na okładce. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 Krótszej nazwy tematu nie szło wymyślić?? Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 I tak za tydzień spadnie na drugą stronę i więcej nie będziesz jej oglądał. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 Okładka jak z jakiegoś Bravo... Sony takimi gównami zaniża sobie ogólną średnią swoich gier. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 13 września 2011 Autor Opublikowano 13 września 2011 temat skopiowałem z info prasowego jakie dostalem no i tak jak pisze pryxsfus... kilka dni i nie bedzie tego tematu na wierzchu Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 O (pipi)a, Piróg z "dildo" w ręce... Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 15 października 2011 Opublikowano 15 października 2011 (edytowane) Potańczyłem sobie wczoraj, moja dziewczyna sobie potańczyła, a dziś wieczorem znajomi potańczą, zapewne po % - i pewnie wtedy gra będzie sprawiała najwięcej frajdy. ;-) A jeśli oceniać grę, to myślę, że spełnia swoje założenia - można tańczyć solo, w parach a także odpalić tryb Imprezowy. Z tego co widziałem w opcjach, jest też możliwość tworzenia własnych układów tanecznych, ale nie sprawdzałem ich jeszcze. Kawałków jest kilkadziesiąt, bardziej lub mniej znanych i o różnym stopniu trudności. Najlepszą opcją jest jednak to, że po zatańczeniu utworu, gra wyświetla filmik z naszych popisów, więc można się pośmiać. :-D Na imprezę w sam raz. :-) Edytowane 15 października 2011 przez lothronik Cytuj
ZeXoNeRoS 0 Opublikowano 15 października 2011 Opublikowano 15 października 2011 Haha, no nie mogę ;d Kto ich dał na tą okładkę ? Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 18 lutego 2013 Opublikowano 18 lutego 2013 Orientuje sie ktos jak zrobic: Party Time! i 24 Round Party People? Zagralem 24 rundy na dwoje i nie wpadlo. Pozniej zakonczylem gre po 5 rundzie i tez nie wpadlo. Na necie nic nie moge znalezc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi