Opublikowano 18 lutego 201312 l Autor szkoda, że chyba dalej projekt w powijakach, żadnej przybliżonej daty premiery, zwiastuna, nic. Premiera na grudzien w Japonii to będzie cud
Opublikowano 18 lutego 201312 l Się wysilili nie powiem, ja tam żadnej różnicy nie widzę względem wersji na PS2. No ale fanboye już pewnie mokro mają, i w ogóle wow co to będzie za remake/remaster XD Pewnie jeszcze z dwa lata będą się nad tym produkować, a finalny efekt i tak szału pewnie nie zrobi XD Edytowane 18 lutego 201312 l przez Paliodor
Opublikowano 18 lutego 201312 l Się wysilili nie powiem, ja tam żadnej różnicy nie widzę względem wersji na PS2. No ale fanboye już pewnie mokro mają, i w ogóle wow co to będzie za remake/remaster XD Pewnie jeszcze z dwa lata będą się nad tym produkować, a finalny efekt i tak szału pewnie nie zrobi XD Jest widoczna różnica, ale pamietam jeszcze te oczekiwania, że to będzie na silniku FF 13 ;p
Opublikowano 18 lutego 201312 l Jeśli tak to wygląda tylko na cut scenach a wszędzi indziej są tekstury tak niskiej rozdzielczości jak w PS2 to dziękuję za taki remaster i wystarczą mi wspomnienia wygranych 200h za młodu Ale jeśli cała gra wygląda tak jak na screenie to będzie do zaakceptowania
Opublikowano 18 lutego 201312 l Jest opcja, że gra będzie choć ciut trudniejsza, czy oni tylko nad oprawą pracują?
Opublikowano 18 lutego 201312 l Gra będzie taka sama z lekko zmienioną oprawą graficzną. Jedyne co realistycznie mogą dodać nowego to save wszędzie, bo wychodzi na Vitę. Edytowane 18 lutego 201312 l przez Hela
Opublikowano 20 lutego 201312 l Ciekawi mnie czy pójdą za nowym trendem, i jaką zawartość wytną by ją póżniej sprzedać jako dlc... Edytowane 20 lutego 201312 l przez P-chan
Opublikowano 20 lutego 201312 l Albo np: ukryte aeony bedzie można zdobyć lub kupić. Albo za jedyne 0.99$ następny cios yojimbo to będzie zanmato.
Opublikowano 20 lutego 201312 l Autor ja po cichu liczę, że coś poprawią w blitz ball w jego poziomie trudności. Prócz pierwszego(i jedynego) meczu fabularnego to poziom trudności był żenadą. Jak można było rekrutować z świata gry to wyniki ponad 10-0 były normą.
Opublikowano 23 lutego 201312 l Czekam na tą gre. Oby niebyło DLC i oby wyszła w tym roku. Edytowane 23 lutego 201312 l przez Elzachiel
Opublikowano 27 lutego 201312 l "Roughly translates to "FFXHD's latest screenshot (PS3 version) iscomparable to almost FFXIII. The game is coming in June. FFX-2 HD isalso planned."
Opublikowano 27 lutego 201312 l Nad remasterem FFX-2 International w dobrej cenie to bym się akurat zastanowił. :x
Opublikowano 6 marca 201312 l wg info w dziale ffvxiii chyba nie doczekamy się wersji ffxhd na psvitę. Szkoda bo mogła by to być niezła (np. dla mnie) karta przetargowa skłaniająca do zakupu konsoli. O ile oczywiście ta plotka się potwierdzi.
Opublikowano 8 marca 201312 l Czemu mielibyśmy nie doczekać? Dopiero co pokazali nam parę fotek z tej wersji.
Opublikowano 8 marca 201312 l Autor wg info w dziale ffvxiii chyba nie doczekamy się wersji ffxhd na psvitę. Szkoda bo mogła by to być niezła (np. dla mnie) karta przetargowa skłaniająca do zakupu konsoli. O ile oczywiście ta plotka się potwierdzi. przeczytaj jeszcze raz tą plotę - tam jest napisane, że prace nad FFXHD na Vitę trwają w najlepsze. Jednak na razie jest to jedyny projekt SE na tą konsolę i prócz tego remaku nic innego w planach nie mają, a FFXHD powstaje na Vitę tylko dlatego, że jest dość łatwy do przeniesienia i z punktu finansowego im się to opłaca. Na dowód w plotce piszą, że nad wersją na vitę nawet nie dłubie osobny sztab ludzi.
Opublikowano 19 marca 201312 l Macie swoje X-2 - http://www.siliconera.com/2013/03/19/final-fantasy-x-hd-on-ps3-will-include-final-fantasy-x-2/ Must... resist... troll... attempt...
Opublikowano 22 marca 201312 l Autor Jakość tragiczna ale widać, że to nie będzie tylko same podbicie do HD, Tidus ma ewidentnie inną fryzurę i całkiem inne rysy twarzy. Oby plotki o premierze w wakacje się potwierdziły.
Opublikowano 22 marca 201312 l Macie swoje X-2 - http://www.siliconera.com/2013/03/19/final-fantasy-x-hd-on-ps3-will-include-final-fantasy-x-2/ Must... resist... troll... attempt... Haha musieli z(pipi)ac premiere FFX HD dodajac do niej X-2