kaz1115 463 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 a znacie jakąś dobra cene na limitke na ps3 ? bo w tym tygodniu zamierzam kupić za 179 pre-order na muve Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 trylogia jaka to tragikomizm - bez aa, w rozdzialce chyba z psp, do tego gubi klatki mgs hd na vite nie jest w natywnej rozdzialce, podobnie jak nap lbp vita - po prostu ma fajny filtr i mocny aa wiec nie kuje w oczy remaster finala na vite wg opinii japonczykow jest bardzo dobrze wykonany - mimo braku natywnej rozdzielczosci chodzi i wyglada wszystko bardzo fajnie, ponoc czasem animka minimalnie zwolni ale tylko w paru cutscenach ale z tego co pamietam wersja na ps2 miala to samo jak bylo duzo npc na ekranie hmm, zastanawiam się teraz czy oddworld strangers wrath śmiga w natywnej rozdzielczości Vitki? Jeśli nie, to i tak wygląda super, a jeśli tak, to każdy PS2kowy remaster hd powinien w takiej rozdziałce śmigać i niema żadnej wymówki dla developerów, tym bardziej, że odworld to jedna z najlepiej wyglądających gier na Xklocka do tego dopasieli jeszcze grafioze, tworząc taki pół rimejk, który fajnie popyla na Viciuszce. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 10 marca 2014 Autor Opublikowano 10 marca 2014 oddworld strangers wrath chodzi w natywnej rozdzielczości vity Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 Ja też biorę na Vitę i też zastanawiam się skąd. W Gamestopie jest za 40$, wysyłkę mam gratis. Ale nie wiem czy amerykański kod zadziała na polskim koncie... Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 No to tyle Chyba po prostu pojadę do m1 i wezmę w sklepie z grami. Nie chce mi się w amazona bawić Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 10 marca 2014 Autor Opublikowano 10 marca 2014 najtaniej w pl masz w chwili obecnej w robsonie i electricdreams - 136 i 139zł + przesylka. Ja tez na razie czekam i wypatruje okazji, moze cos sie urodzi taniego jeszcze. Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 W sklepie pewnie będzie 140 albo 145. Ale odbiór osobisty Cytuj
Gość Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 No faktycznie zaoszczedzicie 10zł lol. Watpie zeby cena szybko spadla pewnie z pol roku minie Cytuj
Gość Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 Albo wcale bo moze kiedys do plusa dadza. Cytuj
Strife 228 Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 Najprościej odpalić na ps2, zero zbędnych wydatków. Cytuj
estel 806 Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 Jest recenja na IGNie. Podsumowujac - gosciu jara sie dodatkami z wersji International, ktore zdaje sie ze my juz wczesniej mielismy. Ogolnie pamietam, ze w FFX przefarmilem jakies 100h, a i tak nie bylem bliski pokonania dark aeonow. Straszny pochlaniacz czasu. Cytuj
michu86- 394 Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 Ta gra jest tak dobra, że w samego Blitzballa miałem przegranych więcej godzin niż w przeciętną nową grę na PS3/4. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 11 marca 2014 Autor Opublikowano 11 marca 2014 Jest recenja na IGNie. Podsumowujac - gosciu jara sie dodatkami z wersji International, ktore zdaje sie ze my juz wczesniej mielismy. Ogolnie pamietam, ze w FFX przefarmilem jakies 100h, a i tak nie bylem bliski pokonania dark aeonow. Straszny pochlaniacz czasu. premierowa wersja europejska to byla wlasnie international wiec kazdy z nas mial juz doczynienia z ta wersja (czyli dark aeony i dwa sphere grid do wyboru). ja mialbym platyne jak zerkne pamiecia w to co zrobilem grajac na ps2 ale przyznam bez bicia ze penance i dark eaony rozwalilem zanmato bo bylem pionkiem do nich. jaram sie nieziemsko ta reedycja - ffx/x-2 i football manager i moja vita nie bedzie sie studzic od grania przez najblizsze pol roku Cytuj
Gość Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 W ogole czym sie te sphere grids roznily bo ja gralem tylko na tym expert czy jak to tam bylo. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 11 marca 2014 Autor Opublikowano 11 marca 2014 najwieksza roznica to miejsce, w ktorym sie zaczyna - w basic kazda z postaci zaczyna w miejscu na sphere grid najbardziej charakterystycznym do klasy postaci jaka reprezentuja (np lulu najblizej czarów atakująych, yuna - leczących), w expert zaczynaja blizej siebie i od poczatku mozna kreowac wybrana postac jak sie chce i mozna np z lulu zrobic wojownika, a z wakki czarodzieja Cytuj
Gość Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 Aha to w sumie dobrze gralem bo nie lubie byc ograniczony dana klasa jakos specjalnie wlasnie. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 11 marca 2014 Autor Opublikowano 11 marca 2014 i tak kazda postac nie ma indywidualnego sphere grid tylko wszystkie poruszaja sie po jednym wiec wczesniej czy pozniej i tak kazda postac z druzyny umie to samo przy czym na expert dzieje sie to szybciej Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 11 marca 2014 Autor Opublikowano 11 marca 2014 jeszcze apropo tego ze na vicie gra nie chodzi w natywnej rozdzielczosci....neogaf donosi ze na ps3 calosc chodzi w 720p.... Cytuj
mikepointdotty 25 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 Jak to wygląda w kwestii zamówień FFX+X2HD? Gdzie najbardziej się opłaca zamówić? Wiadomo, czy do pudełka z grą będzie dodany kod na wersję PSV, tak jak to miało miejsce np. w Sly Złodzieje w Czasie? Cytuj
Gość Opublikowano 13 marca 2014 Opublikowano 13 marca 2014 Jak to wygląda w kwestii zamówień FFX+X2HD? Gdzie najbardziej się opłaca zamówić? Wiadomo, czy do pudełka z grą będzie dodany kod na wersję PSV, tak jak to miało miejsce np. w Sly Złodzieje w Czasie? Wiadomo ze nie bedzie, trzeba kupic osobno wszystko. Dostajesz na vite pudelkowa wersje Finala X + kod do pobrania X-2. Na ps3 obie wersje sa na plycie, oraz mamy opcje cross save miedzy platformami. Cytuj
adi 189 Opublikowano 13 marca 2014 Opublikowano 13 marca 2014 W przypadku zakupu z poziomu PS Store, oriantacyjna cena 130-140 jest ceną za pakiet? Można kupić samą dziesiatkę? Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 13 marca 2014 Autor Opublikowano 13 marca 2014 na razie masz preordery na pakiety, nie wiadomo kiedy i czy w ogole square w swojej chwicowsci zdecyduje sie rozbic obie czesci i pozwoli je kupic osobno 1 Cytuj
zawiszakapy 2 Opublikowano 13 marca 2014 Opublikowano 13 marca 2014 W przypadku zakupu z poziomu PS Store, oriantacyjna cena 130-140 jest ceną za pakiet? Można kupić samą dziesiatkę? Chyba 159zł (Vita) i 153zł (PS3) niech sobie w buty wsadzą taką dystrybucje cyfrową skoro za taką cene bez żadnej łaski zakupisz pudełko. Tez jestem chętny tylko na FF X bo kod na FFX-2 mnie nie interesuje także za 50zł pewnie będe sprzedawał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi