Skocz do zawartości

Final Fantasy X HD

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

remastery XII czy za x lat XIII, XIII-2 i XIII-3 są realne bo to tylko podbijanie rozdzielczości. Czesci z psx tak sie nie da zrobić, szczególnie siódemki z jej silnikiem 3d w walkach i kręglami zamiast rąk. Tu by musieli od podstaw wszystko robić - za dużo roboty, za długo, za drogo, przy ich tempie prac jakby dziś zaczęli to wyszloby to w 2030roku. Nawet obecne remastery dziesiątki i kingom heartów to w 100% outsorcing i chyba w przypadku ffvii to tez jedyna szansa by kiedykolwiek to wyszło

Opublikowano

Myślę, że najprędzej można spodziewać się wersji z niewielkimi zmianami na Androida i iOS. Zrobili już wszystkie części do VI włącznie.

Tymbardziej ze zapowiedzieli ze maja w planach na androidy i ios zrobic czesci od 1-7 wiec jest to bardzo prawdopodobne.

Opublikowano

Ultima już dzisiaj wysyła pre-ordery ja już dostałem numer przewozowy

To samo potwierdzam, piekna sprawa jak dobrze pojdzie juz  jutro max pojutrze bedziemy mieli jak nie bedzie jakis jaj z ich przewoznikiem bo zdarzylo mi sie ze gnojki nie dostarczali paczek a pozniej wyjasniali ze niby zostawiali awiza, ktorych oczywiscie nie bylo no ale kurier kurierowi nierowny.

Opublikowano

Mam nadzieje ze tez jutro dostane hehe nie obrazilbym sie zawsze to wczesniej;)

Opublikowano

ciekaw jestem czy bedzie mi sie chcialo znowu calakowac ta gre tak jak kiedys - w tamtych czasach platyna by wpadla i jedyne co mi sie nie chcialo to zabijac dark aeony i penance bez zanmato. I wkurza mnie to ze nie mozna ich kupic osobno - i tak pierw zabralbym sie za dziesiatke wiec pewnie x-2 odpale najszybciej za pol roku :/

Opublikowano

U mnie juz paczka w drodze kurierem wiec dzisiaj pewnie odpale wieczorkiem X-a.

Opublikowano

heh mam nadmiar gier do ukońćzenia ale nie mogłem się powstrzymać i zakupiłem ff X. Po wielogodzinnym namyśle zakupiłem wersje na ps3. Przyczyna jest prozaiczna po prostu grając w persone na vicie po 2h ręce mnie bolały :D Nie umiem na handheldzie grać długo tak samo na 3ds max 1-2 h na raz.

Zakładam że dziś sklep wyśle to i jutro zobaczę jak się prezentuje gra i porównam z wersją ps2 którą nadal mam :D (kompatybilność wsteczna mojej ps3 fat princess)

Opublikowano

A ja dopiero dowiedziałem się o kodzie po tym jak go kupiłem na ps store :S No nic, będzie na sell :D

Sam pewnie paczkę dostanę dopiero w przyszłym tygodniu, bo limitkę znalazłem tylko w UK ^^;;

Opublikowano

a słyszał ktoś z was o filmiku eternal calm łączącym ffX z ffX-2 ? bo ja nie i zdziwiłem się że jest coś takiego i za obejrzenie wpada srebrne trofeum

A ja dopiero dowiedziałem się o kodzie po tym jak go kupiłem na ps store :S No nic, będzie na sell :D

Sam pewnie paczkę dostanę dopiero w przyszłym tygodniu, bo limitkę znalazłem tylko w UK ^^;;

sakiu w ultimie mają cały czas limitki,a tak przy okazji jestem po świątyni besaid w drodze do kilika i powiem jedno: takie kotlety bym chciał codziennie,serio square się postarało

Opublikowano

Tez mam za soba juz jakies 2 godzinki na ps vicie i zgodze sie z przedmowca oby wiecej takich kotletow. Po gownianym kingdom hearts hd square ta gra pokazalo ze jednak mozna im ufac jak chodzi o stare serie. Milego grania panowie ja spadam do tidusa i ekipy.

Gość GregZPL
Opublikowano

Jest w moim sklepie z grami za 139 zł (Vita). Zastanawiam się, czy jechać