Zetta 3 378 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Osoba odpowiedzialna za konfigurowanie Wieży w Thunder Plains niech po prostu zdechnie ... co za chory (pipi) to wymyślił ? Jest bardzo proste jezeli masz kogos z papierem i dlugopisem. Jak leci kombinacja to ja podajesz by ci ja zanotowal by pozniej od konca ja przeczytal co ty wklepujesz. Cala filozofia XD Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Wytlumaczy mi ktos o co chodzi w tej grze Sphere Brake o_O Cytuj Odnośnik do komentarza
jandersun 4 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Uf, błyskawice zrobione. Dopiero jak podłączyłem stary telewizor CRT to poszło, za pierwszym razem. Wcześniej padłem na 141. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Ale powaznie niech ktos mi wyjasnie o co chodzi w tej durej gdze z monetkami bo niby rozumiem o co chodzi ale i tak przegrywam z kazdym nawet na dwoch gwiazdkach wtf ? Cytuj Odnośnik do komentarza
ognik 5 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Osoba odpowiedzialna za konfigurowanie Wieży w Thunder Plains niech po prostu zdechnie ... co za chory (pipi) to wymyślił ? Jak odblokować tą konfigurację.Zapomniałem jak to na dwójce odblokowałem a teraz nie mam pomysłu.Z tego co pamiętam to Ribbon można było dostać.W Omega Ruins by się przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) Geez w wersji International ciężej bije się Tremę w ff10-2, ale w końcu draba pokonałem... teraz muszę new game+ zrobić bo zje.... na samym początku jeden event, o czym przekonałem się dopiero po 60h grania argh.... a chciałem 100% zrobić w jednym przejściu PS: kalibracja wieżyczek możliwa jest w rozdziale 2 i 3, Ribbon jest z wieży 10, jeśli skalibrujesz ją perfekcyjnie, wg mnie nie opłaca się z tym męczyć, w rozdziale 5 jest więcej sposobów na dostanie ribbona, mniej frustrujących. PS2: Ukyo haha nub nie umie grać w sphere break Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez sakiu Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Kalibracja 10 jest banalna jak masz kogos kto zapisuje kombinacje i czyta ci ja od tylu zadnem problem trudna jest 7 dla Rikku sakiu ... get fucked Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Geez w wersji International ciężej bije się Tremę w ff10-2, ale w końcu draba pokonałem... teraz muszę new game+ zrobić bo zje.... na samym początku jeden event, o czym przekonałem się dopiero po 60h grania argh.... a chciałem 100% zrobić w jednym przejściu PS: kalibracja wieżyczek możliwa jest w rozdziale 2 i 3, Ribbon jest z wieży 10, jeśli skalibrujesz ją perfekcyjnie, wg mnie nie opłaca się z tym męczyć, w rozdziale 5 jest więcej sposobów na dostanie ribbona, mniej frustrujących. PS2: Ukyo haha nub nie umie grać w sphere break Nie da sie za jednym przejsciem zrobic 100%. Max za pierwszym przejsciem mozna wycisnac 99% pozniej na ng+ trzeba opowiedziec sie za innym ugrupowaniem tzn jak sie opowiedziales za Al Bhed to jak na ng+ opowiesz sie za New Yevon to ci wyskoczy ten ostatni 1% Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Dajzner 982 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) Na PS2 się dało jeśli wybraliśmy stronę AL Bhed i nie przerywaliśmy staremu w mitrze... Edytowane 4 Maja 2014 przez Dajzner Cytuj Odnośnik do komentarza
kaz1115 426 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) Na PS2 się dało jeśli wybraliśmy stronę AL Bhed i nie przerywaliśmy staremu w mitrze... według krypty, sphere mamy dać tym drugim żeby mieć 100%... kurde stoje przed tym wyborem i nie chce nic skopać a chce mieć 100% za pierwszym podejściem Edytowane 4 Maja 2014 przez kaz1115 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dajzner 982 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Na PS2 się dało jeśli wybraliśmy stronę AL Bhed i nie przerywaliśmy staremu w mitrze... według krypty, sphere mamy dać tym drugim żeby mieć 100%... kurde stoje przed tym wyborem i nie chce nic skopać a chce mieć 100% za pierwszym podejściem Na PS2 dla 100% trzeba było wybrać Youth League Cytuj Odnośnik do komentarza
kaz1115 426 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Ale powaznie niech ktos mi wyjasnie o co chodzi w tej durej gdze z monetkami bo niby rozumiem o co chodzi ale i tak przegrywam z kazdym nawet na dwoch gwiazdkach wtf ? ja właśnie wygrałem turniej w 3-cim chapterze i załapałem o co chodzi, musisz walić jak największe wielokrotności żeby przed ostatnia turą mieć tyle quota ile ci pisze czyli przy ludkach na dwóch gwiazdkach miałem 20 a z shinrą na 4 gwiazdki to jest 50. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Ciekawostka: Niejaki DJ Shogun wykorzystał motyw z FF X w swoim nowym kawałku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Ale powaznie niech ktos mi wyjasnie o co chodzi w tej durej gdze z monetkami bo niby rozumiem o co chodzi ale i tak przegrywam z kazdym nawet na dwoch gwiazdkach wtf ? Tutaj podaje link do Sphere Break Calculator:)) Z tym kalkulatorem nikt juz nie powinnien miec problemow z pobiciem Shinry http://www.ds.arch.tue.nl/joran/Default.menu?menu=ff Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Wyscig chocobosem i ukonczenie go w 0 sekund. Jest jakis sposob czy trzeba liczyc na farta? Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 936 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Wystarczy mieć skilla, z czym może być u ciebie trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 No w sumie, ale zrobilem. Piorunki tez zrobilem. Teraz blitzballa mecze, by ostatnia celestial weapon naladowac. gdzie najlepiej o AP? Cytuj Odnośnik do komentarza
jandersun 4 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Don Tonberry z broniami AP -> overdrive, triple AP, triple overdrive. Postać, która zabiła najwięcej ze stoic, reszta z comrade. Stoic uderza i ginie z kontry Dona, reszta go wskrzesza. Gdy Tonberry podejdzie blisko to ucieczka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Domyslam, ze o to chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
jandersun 4 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Dokładnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 No ale to dziala tylko na tidusa, aurona, wakke srake... Yuna przeca cala gre niczego nie utukla. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 U mnie sporo bo polazlem od razu w Str i ownowalem wszystko Aeonami Jak nie dajesz rady to bronie z Tripple AP i na kaktusy po zrobieniu z nimi questa Albo Tripple AP i Inside SIN Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 zrobilem trophy ktorych nie planowalem robic, chyba sobie poki co dam spokoj z masterowaniem gry... jak mnie kiedys znowu zainteresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
jandersun 4 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Przecież po to wsadzasz dwóm postaciom comrade, żeby sobie pakowały levele jak największy killer dostaje najwięcej dmg od Tonberry'ego. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Posiadacz zydboxa nie ogarniesz jego pierwsze jRPG xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi